Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Atomerőmű SE – Sopron KC

Sérülésekkel küszködnek a paksiak.

Atomerőmű SE - Sopron KC

Bajnokság, 16. forduló
Szekszárd, Városi Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Cziffra Cs. Zs., Farkas G., Nyilas I. (Dernei G.)

ASE: Brown - Frank - Taylor - Eilingsfeld - Goins.

Sopron: McGill - Myers - Ford - Sitku - Montgomery.

A bajnokság következő fordulójában csap össze az Atomerőmű SE és a Sopron KC csapata. A paksiak legutóbb idegenben a Szolnok együttesétől kaptak ki, így a tabellán a tizenharmadik helyen állnak. Ellenfelük pedig a szegedieket kapta el, így zsinórban már a hatodik győzelmét aratta és jelenleg 8-7-es mutatót mondhatnak magukénak.

Petar Mijovics, Atomerőmű SE: Szerintem a Sopron egy nagyon jó csapat, amely az elmúlt több, mint egy hónapban magabiztosan játszott. Egy tehetséges csapattal állunk szemben, amelynek légiósai nagyszerű játékosok. Jó szerkezetekkel lépnek pályára, megvan az egyensúly az alacsony, illetve a magasposztos játékosok között. Fontos lesz, hogy megfelelő koncentrációval és agresszív védekezéssel lepjünk parkettára. Kulcsfontosságú lesz az egy-egy és a kettő-kettő játékok védése és hogy mind támadásban, mind védekezésben nagy energiabedobással játsszunk. Kisebb sérülésekkel küszködünk és két játékosunk játéka a találkozó előtt fog eldőlni.

Kosztasz Flevarakisz, Sopron KC: A következő mérkőzésünk az ASE ellen lesz, most hogy már a második felében vagyunk a bajnokságnak, minden egyes meccs egyre fontosabb minden csapat számára. Nem szeretnénk kiindulni a Szolnok elleni mérkőzésből, hiszen már mutattak jobb teljesítményt is az elmúlt időszakban. Fontos lesz a védekezésünk, főleg a két hátvéden, Brownon és Kovácson, emellett természetesen a magasembereikről sem szabad megfeledkeznünk. Fontos, hogy a mi játékunkat játsszuk és hogy kontrollálni tudjuk a támadásaikat, főleg a kettő-kettő elleni játékaikat, illetve a lepattanókat meg kell szereznünk, hiszen akkor tudunk jól támadni. Csapatként kell játszani és ha a fentieket sikerül megvalósítanunk, akkor győzhetünk.

HIRDETÉS
6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Luka MagiczetomeeZsarkovNGD0729SopronKCfan Recent comment authors
Luka Magic
Olvasó

A fejlődés megkérdőjelezhetetlen…ja nem…

NGD0729
Olvasó

Juhosról van valami infó? Csak mert az elején még a lelátón legalább ott volt a meccseken, de egy ideje már ott sem látom.

Zsarkov
Olvasó

Pihen…, mint ahogy azt 6-8 éve folyamatosan teszi…, jobb nektek így, hidd el

zetomee
Olvasó

Az alternatív gyógymódok nem váltak be, műtét volt ha minden igaz, de hogy mit kellett műteni arról szó sem esett.
De kabalafigurának tök jó, amióta még a nézőtéren sincs azóta nyerünk!
Előre a győzelemért!

SopronKCfan
Olvasó

Előre zsinórban a 7-ért!
SKC!

magister_officiorum
Olvasó

Hajrá SKC!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés