Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Atomerőmű SE – Pécsi VSK-VEOLIA

Andirja Csirics bemutatkozik a Pécs vezetőedzőjeként.

Atomerőmű SE - Pécsi VSK-VEOLIA

Bajnokság, 13. forduló
Szekszárd Városi Sportcsarnok, csütörtök, 18:00
V.: Földházi T. P., Török R., Szilágyi B. (Gorka Sz. Zs.)

ASE: Brown - Frank - Brozja - Eilingsfeld - Goins.

PVSK: Illés - Bryson - Goldring - Ivosev - Brkics.

A paksiak a legutóbb a Nyíregyházától kaptak ki, így jelenleg a tabella 13. helyét foglalják el, míg a Pécs egy komoly vereséget szenvedett el a Szeged együttesétől, így most 5-7-es mutatóval áll. Időközben a baranyaiaknál edzőváltás is történt, erről itt írtunk bővebben.

Petar Mijovics, Atomerőmű SE: Szerintem az előttünk álló találkozó mindkét csapatnak fontos mérkőzés, nekünk még fontosabb, hiszen a bajnokság második felében minden egyes mérkőzésen jobban kell játszanunk, teljesítenünk, mint ahogyan azt tettük eddig. Ez a meccs is kiemelt számunkra, amit meg kell nyernünk. Szerintem a Pécs egy jó együttes, melynek valódi teljesítményét nem tükrözi a tabellán elfoglalt jelenlegi helyezése, fizikálisan játszanak, főleg a magas posztokon. Nagy erőbedobással kell holnap a parkettára lépnünk és negyven percnyi fókuszált, kontrollált játékot kell játszanunk ahhoz, hogy győzni tudjunk.

Andrija Csirics, Pécsi VSK-VEOLIA: Nehéz mérkőzés előtt állunk, melyet a Pakssal fogunk játszani, amely nemrég edzőváltáson esett át. Legutóbb hazai pályán szörnyen teljesítettünk a Szeged ellen, nem szabad megengednünk még egy ilyen mérkőzést a szezonban. Jobban, okosabban kell kosárlabdáznunk mind védekezésben, mind támadásban. Ahhoz, hogy idegenben nyerni tudjunk, elengedhetetlen, teljes erőbedobással játsszunk. Mindenképpen a győzelem érdekében utazunk.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Artur Doki Recent comment authors
Artur Doki
Olvasó

Hajrá ASE…
muszáj nyerni…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés