Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Atomerőmű SE – OSE Lions

Braniszlav Dzunics jó véleménnyel van az újoncról.

Atomerőmű SE - OSE Lions

Bajnokság, 8. forduló
ASE Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Tőzsér D., Ádám J., Frányó P. (Balogh L.)

Paks: Evans - Harris - Faust - Coleman - Lóránt.

OSE: Abell - Illés - Zsiros - Rizvic - Bozsovics.

Remek összecsapásnak ígérkezik a Paks-Oroszlány, ha azt nézzük, hogy milyen formában várják a felek a találkozót. Az ASE hármas győzelmi szériában van és a legutóbbi mérkőzésén a negyedik negyedben hengerelve győzte le a Kaposvárt idegenben, míg az OSE közel harminc év után, a Szolnok ellen megszerezte első hazai győzelmét az élvonalban, tehát jó hangulatban utazhat az újonc Tolnába. Az előzményekhez hozzátartozik még, hogy hazai oldalon akár már be is mutatkozhat a friss szerzemény, Velkey János.

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Úgy készültünk, mint eddig minden mérkőzésre. Próbáltuk kihasználni a rendelkezésre álló időt és fejleszteni a saját játékunkat, valamint feltérképezni az Oroszlányt is. Az OSE újoncként teljesen más erőt képvisel, mint az utóbbi évek frissen feljutói, abszolút nem lógnak ki lefelé a mezőnyből. Azokat a győzelmeket, amiket elértek, azt nem a szerencsének köszönhetik, hanem ténylegesen jobbak voltak az aktuális ellenfelüknél. Ami érdekes, hogy akár nevesebb csapatoknál is nagyobb rotációval játszanak. Ennek köszönhetően védekezésben végig tudnak hozni egy magas energiaszintű, agresszív játékot. Emellett pedig szervezetten támadnak, tudják, hogy mit akarnak, hogyan és mikor. Jó benyomást keltenek eddig. Ugyanazzal a kerettel tudok számolni, mint az utóbbi mérkőzéseken, illetve hozzájuk csatlakozik még Velkey János.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: Egy újabb kemény idegenbeli meccs vár ránk, a paksiak jó ritmusban vannak, magas szinten játszanak, nagyon meggyőzőek voltak az elmúlt két fordulóban, legutóbb például megsemmisítették az utolsó negyedben a Kaposvárt idegenben. Nagyon erős csapatuk van, különösen védekezésben nyújtanak nagyot, de támadásban is gyakorlatilag bárki képes lehet tőlük 20 pont fölött dobni, szóval mindenképpen extra védekezés és okos, megfontolt támadójáték kell tőlünk, hogy egyáltalán legyen esélyünk nyerni. Jó ritmusban vagyunk mi is, úgyhogy egy érdekes mérkőzés elé nézünk. Jelen állás szerint mindenki játszhat nálunk.

[totalpoll id=”35057″]

HIRDETÉS
21 hozzászólás

21
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
15 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Somogy011ZvezdaDomiArtur DokiOroszlanyi Banyasz Recent comment authors
Kaposkosár KKK
Olvasó

Hajrá Oroszlány !!
Àm ma nem lesz szégyen kikapni az Atom igazán erős csapat , főleg hazai pályán … sima hazai

Osezo
Olvasó

Reméljük a mindigo normálisan fog közvetíteni, és nemcsak sugározni fog az atomvárosból.

Trombitás_Frédi
Olvasó

Nagy az arc az újoncnál!!!

Meglepne, ha +15ön belül maradnának…

bányász
Vendég
bányász

Soproniak írták, hogy országos egyes, ZTE meg Szolnok kötelező győzelemnek tekintette. Nekem tetszik, hogy te is lenézel minket.:)
Akárhogyan olvasom a hozzászólásokat senki sem arcoskodott. Bizakodóak. Ezt talán csak szabad!??

Trombitás_Frédi
Olvasó

A Sopronnak összesen 1 győzelme van, még a nyitó fordulóból…
A ZTE otthon nyeretlen, idegenben is csak összesen kettőt nyert, ismerjük, látjuk, olvashatjuk, mekkora gondok vannak náluk.
A szolnoki helyzetről pedig Déri remek szakértést adott.

A holnapi ellenfeletek a második komoly csapat lesz az eddigiek közül…

bányász
Vendég
bányász

Egyrészt nyilvánvalóan az adott mérkőzés előtti hozzászólásokra értettem.
Másrészt bizakodó hozzászólásokat miért kell beállítani arcoskodásnak?
Harmadrészt a Paks is megmutatta, hogy tud extra pocsékul jàtszani.. (Paks-Körmend).

Tisztában vagyunk azzal, hogy az ASE a favorit. Mégis bizakodunk.
Semmi értelmét nem látom a hozzászólásokat ilyen fényben megvilágítani a részedről. Kivéve ha rosszindulat dolgozik benned.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Lehet, hogy sok lesz közte. Nem mi vagyunk az esélyesek, nem is mondott ilyet senki, így nem tudom miben látod a nagy arcot. Bizakodunk, és most kapaszkodj meg, a meccsen meg szurkolni is fogunk. Elég hangosan.

Domi
Olvasó

Akkor ezek szerint a Körmend és Falco közül az egyik komolytalan?

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Engedd el, Domi. Számunkra minden ellenfél komoly, akár Körmend, akár Falco, akár Berény. Másrészről a győztes meccseket soha nem kell megmagyarázni. 🙂

Zvezda
Olvasó

Igen.
Rád bízom, hogy eldöntsd melyik az. Picit segítek azért: Lajsz..

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Még annyit, Trombitás úr, hogy akkor házat, autót rá! Melyik befektetés hoz tuti 10% nettó profitot nem egészen két óra alatt? 😉

Zvezda
Olvasó

Nincs ott nagy arc.
Valószínű, hogy meg fogsz lepődni.

Osezo
Olvasó

Tényleg köszönjünk a jó hangvételű edzői beharangozót ? de az, hogy 1.500 fő a csarnok befogadó képessége, és csak 100 szurkoló mehet, az egy kicsit nem vendég szurkolói gesztus. Lassan olyan lesz mint B csoportban a veszprém, és a vasas, nincs 7 % aki bemehet ?.

ZZTop
Vendég
ZZTop

Nyugodtan induljatok el, ha mégse kap mindenki vendégjegyet, akkor vegyetek sima normál jegyet és üljetek fel a vendégszektor melletti mobillelátóra, senkit nem fog zavarni.

bányász
Vendég
bányász

5% a szabály. Gesztus ide vagy oda betartják a szabályokat, ezért nem kellene reklamálni szerintem.

Osezo
Olvasó

Érdekes más csapatok megtudják, megtudták oldani, hogy többen eltudjanak menni? Szerintem ez is csak hozzáállás kérdése lenne.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Hagyd már abba a picsogást. Ahogy fölötted kettővel a kollega is írta: ülj be az autóba, utazzatok el Paksra, aztán meg kell venni a hazait. Nem lesz táblás ház, be fogtok férni.

Dennis
Olvasó

Köszönjük Báne az elismerést, holnap meglepetést szeretnénk okozni.

szurkoló
Olvasó

Az hogy mindkét csapat jó formában van remek kis meccset ígér.De sajnos valakinek megszakad ez a sorozat és remélem a Paksiak fogják lógó orral elhagyni a pályát. Hajrá OSE !!!!

Artur Doki
Olvasó

Meg lehet próbálni,veszteni valótok nincs.
Csak egy betű különbség,de Hajrá ASE!!!…))))

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Lehet ezt így is. Nyomtam is egy lájkot.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés