Connect with us

Bajnokság

Atomerőmű SE – OSE Lions

Hosszú kihagyás után játszik a két csapat.

Atomerőmű SE - OSE Lions

Bajnokság, 7. forduló
Paks, Atomerőmű Sportegyesület Sportcsarnok, szombat, 19:00
V.: Győrffy P. A., dr. Mészáros B., Török R.

Paks: Capers - Shepard - Valerio-Bodon - Eilingsfeld - Jackson.

Oroszlány: Anderson - Kucsora - Abell - Bailey - Hayes.

A hetedik fordulóban játszik egymás ellen a két győzelemmel és egy vereséggel álló Atomerőmű SE, és az eddig mindössze egy mérkőzést játszó, de azt megnyerő OSE Lions csapata. A hazaiak erősen tartalékos felállásban készülnek a találkozóra, hiszen öten is hiányoznak a keretből.

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Sajnos nem úgy tudtunk készülni, ahogyan szoktunk; kevés idő állt a rendelkezésünkre, mivel kilenc nap kihagyás után tegnap tudtunk először tréningezni és még egy összetartásunk lesz ezen kívül a mérkőzés előtt. Ez a két edzés nem elég ahhoz, hogy felkészüljünk maximálisan, de taktikailag, amennyire tudtunk ráhangolódtunk a meccsre. Az OSE-ról annyit tudok mondani, hogy változott a tavalyi csapathoz képest, nagy potenciál van a gárdában. Sajnos öt játékosunkat is nélkülöznünk kell, ennek ellenére mindent megteszünk, amit tudunk.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: A következő ellenfelünk a Paks csapata lesz. Tiszteljük Dzunics mestert és csapatát, hiszen az egyik legerősebb csapatuk van a bajnokságban. Értesültünk, hogy 5 játékosuk nem tud részt venni a holnapi mérkőzésen, nekik minél előbbi és minél sikeresebb felépülést kívánunk. A paksi gárda, így is még nagyon erős és veszélyes csapat. A mérkőzésen mindent bele kell adnunk a pályán, hogy nyerni tudjunk, hiszen ez egy kemény mérkőzés lesz. Láthattuk, hogy a legjobb csapatok, mint a Körmend is, képes volt nyerni 4-5 játékos nélkül, így itt is megtörténhet ez. Mindent beleadunk, hogy nyerjünk.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MivanmivancsocsaOroszlanyi Banyasz Recent comment authors
Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

ASE: Fair play 5*

csocsa
Olvasó

Köszi!
Hajrá magyarok!!!

Mivanmivan
Olvasó

Korrekt, nekem is ez jutott eszembe.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés