Connect with us

Bajnokság

Atomerőmű SE – Naturtex-SZTE-Szedeák

Mindössze egy napot tudtak a felkészülésre fordítani a csapatok.

Atomerőmű SE - Naturtex-SZTE-Szedeák

Bajnokság, 10. forduló
Paks, Atomerőmű Sportegyesület Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Benczur T., Söjtöry T., Pozsonyi L. (Németh Cs.)

Paks: Baker - Capers - Pupp - Lóránt - Jackson.

Szeged: Kerpel-Fronius G. - Govens - Brown - Dzeletovics - Dickey.

Az ASE és a Szeged csapata is pályára lépett hétfőn, előbbi legyőzte a Jászberényt, míg utóbbi hazai pályán kapott ki a Szolnoktól.

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Próbáltunk egy kicsit az ellenfélből is felkészülni a rendelkezésre álló rövid idő alatt. Szerencsére a nyáron már játszottunk velük egy edzőmeccset, nagyjából ismerjük őket. Ezen felül próbáljuk minél jobban kipihenni magunkat, hogy megfelelő energiával léphessünk a pályára. A védekezésünknek kulcsszerepe lesz a meccsen, a Szeged egy olyan csapat, amely főleg támadásban tud sok gondot okozni. Egyelőre Lóránt Péter és Ian Baker is kisebb-nagyobb sérüléssel küzd, az ő játékuk kérdéses, remélem, hogy szerepelni tudnak majd.

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Már a Szolnok elleni meccsre is kevés volt a felkészülési idő, ez most sincs másképp, de most ez a kiírt program, ennek kell megfelelni. Megpróbálunk egy kicsit jobban játszani, mint hétfőn. Szerintem megint apró dolgokon fog múlni a mérkőzés, nekünk fejlődnünk kell a védőlepattanózásban, jobban kell védenünk a saját festékünket. A Paks egy veszélyes csapat, nagyon atletikusak és fizikális, agresszív kosárlabdát játszanak, ami mellé egy jó védekezés is társul. Mayer és Olasz is sportorvosi engedélyt kapott, így teljes kerettel tudunk elutazni.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés