Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Atomerőmű SE – MVM-OSE Lions

Már csak a helyezésekért küzdenek a csapatok.

Atomerőmű SE - MVM-OSE Lions

Alsóházi rájátszás, 8. forduló
Paks, Atomerőmű Sportegyesület Sportcsarnok, szombat 18:00.
Játékvezetők: dr. Mészáros Balázs, Nagy Viktor, Frányó Péter (Vághy Tamás János)

Paks: Ihring - Clarance - Géringer - Nicholson - Knowles.

Oroszlány: Riddley - Balsay - Gholston - Thomas - Polutak.

Az alsóházi rájátszás 8. fordulójában a Paks az Oroszlányt fogadja. Mindkét csapat nyert az előző fordulóban, így már mindketten biztosan bennmaradtak.

Sebastjan Krasovec, Atomerőmű SE: Mindkét csapat biztonságban van már, így már csak a helyezés a kérdés. A kosárlabdából élünk, sportolók vagyunk, így minden mérkőzést szeretnénk megnyerni és minél előrébb végezni a tabellán. Remek egyéni képességekkel rendelkező játékosai vannak az Oroszlánynak, de nekünk is, a saját erősségeinkre kell játszanunk ahhoz, hogy sikeresek lehessünk szombaton. Hazai pályán természetesen szeretnénk nyerni, megköszönve ezzel a szurkolóink támogatását. Nem úgy alakult a szezon, ahogy szerettük volna, de legalább sikerült bennmaradnunk három fordulóval a vége előtt. A célunk az, hogy pozitív eredményekkel zárjuk a bajnokságot.

Váradi Kornél, MVM-OSE Lions: Gratulálok a Paksnak is a bennmaradás kivívásához, úgy gondolom, hogy ebben a bajnokságban a körülményeket figyelembe véve ez is szép teljesítmény. Tudjuk, hogy az ASE minőségi kerettel rendelkezik, jó formában vannak a playout során, agresszív, gyors kosárlabdát játszanak. Fizikális mérkőzések vannak mögöttünk és kevés idő volt felkészülni, így inkább a regenerálódásra helyeztük a hangsúlyt. Vannak sérültjeink, nem tudjuk, hogy milyen kerettel utazunk, de sportemberként – és a szurkolóink miatt is – nem lehet más célunk, mint minél több meccset megnyerni a bajnokság végén.

HIRDETÉS
1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Mios Recent comment authors
Mios
Olvasó

itt a lehetőség, hogy játszanak akik eddig nem vagy kevés lehetőséget kapjanak, oly mindegy, hogy 10 vagy 11. vagy

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés