Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Atomerőmű SE – Kometa Kaposvári KK

Vereségből érkeznek a felek.

Atomerőmű SE - Kometa Kaposvári KK

Alsóházi rájátszás, 5. forduló
Paks, Atomerőmű Sportegyesület Sportcsarnok, szerda, 18:00

Paks: Edwin - Pajor - Buckingham - Grubor - Atkinson.

Kaposvár: Brown - Puska - Parsons - Gabric - Hughes II.

Az Atomerőmű SE a Kaposvár gárdáját látja vendégül az alsóházi rájátszás ötödik fordulójában. Csakúgy, mint az eddigi Play-Ot mérkőzések, az alapszakasz is felemásra sikeredett a két csapatnak, az egyik találkozón ugyanis a Paks, míg a másikon a Kaposvár aratott győzelmet. Az alsóházi rájátszásban pedig mindkét együttes 2-2-es mérleggel áll.

Csirke Ferenc, Atomerőmű SE: “Nehéz mérkőzésre számítok, egy furcsa szerkezetben fogunk pályára lépni. Fontos lesz a lepattanó, nem szabad, hogy sok második esélyt adjunk a Kaposvárnak. Gabric az elmúlt mérkőzéseken sokkal többet vállal, ami szembetűnő, hogy a poziciós játékainak száma is megnőtt. Le kell lassítanunk Brown-t, nem szabad, hogy Ő irányítsa a védekezésünket. Szükséges lesz, hogy kevés eladott labdánk legyen.”

Szőke Balázs, Kometa Kaposvári KK: “Következő mérkőzésünk Pakson lesz az ASE ellen. Véleményem szerint egy nagyon jó csapat ellen fogunk pályára lépni, mely balszerencsés módon nem jutott be idén a Play-Offba. Ellenfelünknek egyes posztokon minőségi játékosai vannak, remek kosárlabdát játszik, így tehát a mi játékunkat nézve fontos lesz, hogy fegyelmezettek legyünk, szervezett formában támadjunk, illetve, hogy védekezésben is előrelépjünk. Nem volt zavartalan a felkészülés erre a találkozóra sem, ugyanis többen is sérüléssel bajlódnak, tehát egyenlőre nem tudjuk, hogy ki áll majd a csapat rendelkezésére. Ez majd a meccs napján fog kiderülni.”

HIRDETÉS
4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
lalusHunbasket2021CsakegyfanHajraKapos Recent comment authors
lalus
Olvasó

Nyerjetek Pakson!!!! Hajrá OSE…hajrá Kaposvár

Hunbasket2021
Olvasó

Gabric valóban válal egy keveset… vagy nincs még szerződése vagy nagyon szabad kezet ad neki Szikó. Egy kis probléma hogy a számok nem túl jók nála. Lassan vége lehetne ennek az évnek

Csakegyfan
Olvasó

Bunda X

HajraKapos
Olvasó

És félő, hogy nem csak vereségből érkezünk, de folytatjuk is ezt a sorozatot.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés