Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Atomerőmű SE – Kaposvári KK

Mindkét fél megnyerte legutóbbi találkozóját.

  •   

Atomerőmű SE - Kaposvári KK

Bajnokság, 18. forduló
Szekszárd, Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Papp Péter, Tóth Cecília, Makrai Márton (Bodrogváry Iván József)

ASE: Brown - Frank - Taylor - Buljevics - Goins.

Kaposvár: Hilliard - Price - Plézer - Ford - Martin.

A bajnokság 18. fordulója következik, melyben összecsap az Atomerőmű SE és a Kaposvár KK csapata. A hazai gárda legutóbb a Körmend együttese fölött diadalmaskodott, míg a vendégek a Szeged ellen nyertek, így 9-8-as mutatót mondhatnak magukénak.

Petar Mijovics, Atomerőmű SE: Mint minden egyes mérkőzés, ez a következő is rendkívül fontos számunkra. Hazai pályán fogunk megküzdeni sorozatban a második győzelmünkért, egy olyan csapat ellen, amely jelenleg nagyon jó formában van. A Kaposvár elleni felkészülés során jól dolgozott a csapat, és tudom, hogy mindent meg fognak tenni a győzelem érdekében. Nem lesz egyszerű, hiszen nálunk is vannak sérültek, – gondolok most főként Eilingsfeld Jánosra, aki immár a harmadik mérkőzésen nem fog pályára lépni – ennek ellenére viszont maximálisan fogunk küzdeni, ugyanis, ahogy már mondtam, a győzelem a cél.

Nikola Lazics, a Kaposvári KK: Szekszárdon mérkőzünk meg a Paks ellen, akik az edzőváltás óta nagyon szépen játszanak – ezt például a mostani, Körmend elleni győzelmük is mutatja. Az utóbbi időben egy veszélyes csapattá alakultak át, hiszen új játékosok is kerültek a rotációba, akiket a szintén új edző maximálisan kihasznál. Az utolsó, ellenük játszott mérkőzésen kikaptunk, így biztos, hogy egy nagyon nehéz találkozó vár ránk, de azt gondolom, hogy jelenleg mi is kiváló formában vagyunk. Nem lesz egyszerű a helyzet, ha partiban szeretnénk maradni, negyven percig kell koncentrálnunk. Maximális energiát, illetve pontos védekezést fogok várni a csapattól, hiszen ez lesz a kulcs a győzelemhez. Sérültjeink továbbra is vannak, ezért majd szombaton fog kiderülni, hogy ki lesz bevethető.

  •   
5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
KKKfantaHajraKaposCibuláre BucimbungaExpert Recent comment authors
KKKfanta
Olvasó

Egyet remélek, hogy Cili nem akarja ismét bebizonyítani hogy mennyire utálja Kaposvárt! Múltkor Kaposváron sikerült!!! Hajrá KKK!!!

HajraKapos
Olvasó

Most nem ő lesz a vezetőbíró, emiatt nem kell bizonygatnia, hogy neki is van “töke”. A legjobb lenne, ha az öltözőbe hagyná a sípját, és akkor egyik oldalra sem fújna f*szságot.

HajraKapos
Olvasó

Ha ma nyernénk, akkor nagy lépést tennénk a Középházas középszakasz felé.
Idegenben idén -ezen a meccsen kívül- már szerintem több győzelmre kevés esély lesz, és ez a mostani is egy nagyon kemény feladat.
Hajré fiúk, mindent bele! Janinak meg mielőbbi felépülést kívánok! Hajrá Kaposvár!

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Mindent bele fiúk! Ez a Paks, már nem az a Paks, mint a szezon elején… Sokkal jobbak, veszélyesebbek lettek, de mi is végre beindultunk! Tradícionális párbajnak nézünk elébe, ez mindig egy “örökrangadó”. Nagy küzdelmet, sportszerű, jó meccset várok, természetesen somogyi sikerrel! HAJRÁ KAPOSVÁR!!!

Expert
Olvasó

Vendégnek érzem, a Paks eléggé kiszámíthatatlan és a “kötelező jellegű” meccsekkel azért voltak gondjai.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés