Connect with us

Bajnokság

Atomerőmű SE – Kaposvári KK

Nem volt ideális a Paks felkészülése.

Atomerőmű SE - Kaposvári KK

Bajnokság, 24. forduló
ASE Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Papp P., Tőzsér D., Pozsonyi L. (Gorka Sz.)

ASE: Kovács - Paige - Pupp - Lóránt - Jackson.

KKK: Curry - Krnjajski - Rivers - Hendlein - Allen.

A saját kezében van a Paks sorsa, hiszen ha nyer, akkor biztosan a hatodik helyen végez az alapszakaszban. Ehhez viszont az utóbbi időben remek formában játszó Kaposvárt kell legyőzniük Braniszlav Dzunics fiainak.

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Úgy készültünk, ahogyan tudtunk, nem volt lehetőségünk a legjobb körülmények között edzeni, mert vannak betegeink, vannak sérültjeink. Három hete 6-7 játékossal edzünk. Tudjuk, hogy fontos ez a találkozó a helyezések szempontjából, megpróbáljuk a maximumot nyújtani, amit lehet, meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.

Nikola Lazics, a Kaposvári KK vezetőedzője: A Paks egy jó csapat, jó edzővel. Sok problémájuk volt a szezonban, betegségek, sérülések sújtották őket. Így sem lesz ez egy könnyű feladat. Fizikai kosárlabdát játszanak, sok futással, egy-egyezéssel. Minden mérkőzés fontos, attól függetlenül, hogy a rájátszást már nem tudjuk elérni, szeretnénk jól játszani és folytatni az utóbbi időben mutatott jó játékunkat. Mint mondtam, az ASE egy jó csapat, minden posztra van egy jó kosarasuk. Nem vagyunk 100%-osak, Allen nem tudott rendesen edzeni ezen a héten, de a többiek egészségesek, leszámítva Révész Ádámot, akire minimum egy hónap kihagyás vár.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés