Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Atomerőmű SE – JP Auto-Jászberényi KSE

Evans állapota óránként is változik.

Atomerőmű SE - JP Auto-Jászberényi KSE

Bajnokság, 14. forduló, szombat, 18:00
Paks, ASE Sportcsarnok
V.: Győrffy P. A., Török R., Rácz Zs. (Balogh L.)

ASE: Kovács Á. - Evans - Faust - Eilingsfeld - Trajkovski.

JKSE: Pitts - Rakics - Coleman - Alekszandrov - Pantelics.

A hetedik helyezett Paks a negyedik Jászberényt fogadja. A két csapat között mindössze egy győzelem a különbség. Szeptember végén is csak egy hajszál választotta el egymástól a két felet, akkor 91-90-re a JKSE örülhetett.

Schmidt Béla, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Fontos, hogy megpróbáljunk minimum harmincöt percig koncentrálni és ugyanolyan erőbedobással játszani a játék minden elemében, ahogy az elmúlt öt fordulóban szoktunk. A Jászberény nagyon jól összerakott csapat, amely remek formának örvend és kemény feladat elé fog állítani minket. Természetesen a győzelem megszerzése a célunk. Ha az egészsége engedi, akkor Evans szombaton lép pályára utoljára nálunk. Az állapota óránként is változik, de valószínűleg pályára tudom küldeni, a többiek rendben vannak.

Nikola Lazics, a JP Auto-Jászberényi KSE vezetőedzője: Az Atomerőmű nagyon jól játszott a legutóbbi meccsein, jobb ritmusban van, mint korábban. Jó csapat, minden poszton nagyon erős. Gyors kosárlabdára is képes, valamint a magas emberek is veszélyesek a triplavonalon túlról. Az utóbbi meccseken mi is jól játszottunk és ezt szeretnénk folytatni. Pakson mindig nehéz nyerni, de jól akarunk kosárlabdázni, és majd meglátjuk, ez mire lesz elég. Nincsenek problémáink, mindenki egészséges.

[totalpoll id=”1370″]

A szakértő:

A mérkőzés esélyeit a Falco KC magyar bajnok irányítója és korábbi vezetőedzője, a 78-szoros magyar válogatott Kálmán László latolgatta:

– Meglepetéscsapatot fogad a Paks, amely Schmidt Béla irányításával szárnyakat kapott és négyből három meccsét megnyerte. Látszik, hogy a játékosok valamiért jobb teljesítményt nyújtanak és felszabadultabbak kicsit. Ha felsőházba akarnak jutni, akkor kulcsfontosságú, hogy a Jászberényt megverjék.

Viszont abszolút nem írnám le a berényieket, akiknek bár nincs mély rotációja, csapatként nagyon jól működnek együtt. Az összes külföldi és a magyarok is a tőlük telhető legtöbbet nyújtják és egymást segítve, jó leválásokat csinálva, mindig megtalálják az üres helyzeteket. Van vezér a csapatukban, ami nagyon fontos és ezért ennyire erősek.

Tudják, hogy kinek mikor mi a feladata, és ki vállalja el a sorsdöntő dobásokat.

Jó játékosok alkotják a keretüket, de az az erősségük, hogy nagyon jól le vannak tisztázva a posztok és vannak vezérek, nyerő szellemű játékosok, akik sokszor jó megoldást választanak. Lehet, hogy néha hibáznak, de jó szelekcióval és dobásbiztonsággal oldják meg a feladatokat.

Az Atomerőmű számára létfontosságú ez a meccs, de úgy vélem, hogy a JKSE képes a meglepetésre és pár ponttal nyerni fog idegenben.

HIRDETÉS
1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
J.R.Benitez Recent comment authors
J.R.Benitez
Olvasó

Ez tipikusan az a meccs, amiben bármi benne van. Szoros meccsen vagy akár simán is nyerhet bármelyik csapat.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés