Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Atomerőmű SE – HÜBNER Nyíregyháza BS

Paksra látogat a sereghajtó.

Atomerőmű SE - HÜBNER Nyíregyháza BS

Bajnokság, 18. forduló
Paks, Atomerőmű Sportegyesület, szombat, 18:00
V.: Kapitány Gellért, Farkas Gábor, Kovács Nimród János (Téczely Tamás)

Paks: Edwin - Pajor - Buckingham - Eilingsfeld - Atkinson.

Nyíregyháza: Perry - Kass - Szobi - Pipiras - Williams.

A 18. fordulóban, a tabellán utolsó helyezett Nyíregyháza, a hatodik, két győzelemből érkező Paks otthonába látogat. A két csapat az ötödik fordulóban már találkozott, akkor egy a végletekig kiélezett mérkőzésen végül a Paks 71-69-es győzelmet aratott.

Csirke Ferenc, Atomerőmű SE: “Az első mérkőzéshez képest egy teljesen átalakított Nyíregyháza ellen fogunk játszani. Van öt légiósuk, akik közül Perry a csapat motorja, illetve a magyar fiatalok is tudják a dolgukat, egyre bátrabban játszanak. A támadásaik 95 százalékában Perrytől indított akciók, így fontos lesz, hogy őt lelassítsuk. Egy agresszíven védekező csapatról van szó, nem véletlenül másodikak a szerzett labda kategóriában, kegyetlenül büntetik az eladott labdákat, illetve minden játékosuk lendületesen játssza a tranzíciókat. Váltogatják a zónát és emberfogást, ennek lereagálása is fontos lesz.”

Darko Radulovics, HÜBNER Nyíregyháza BS: “Következőnek Paksra utazunk. A felkészülés során legfőképpen a rehabilitáción volt a hangsúly, megpróbáltuk minél jobban frissíteni azokat a játékosainkat, akik többet játszottak az utolsó mérkőzésen. Ezután kezdtük csak el a taktikai felkészülést az ASE ellen. Azt gondolom, hogy számunkra az lesz szombaton a legfontosabb, hogy minél agresszívabban, határozottabban kosárlabdázzunk, illetve, természetesen kiváló védekezésre is lesz szükségünk, ha meg akarjuk fogni a paksi együttest. Bár továbbra is bajlódunk kisebb sérülésekkel, az mindenképp pozitívum, hogy a sérült játékosaink is egyre jobb, egyre egészségesebb formában vannak.”

HIRDETÉS
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés