Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Atomerőmű SE – HÜBNER Nyíregyháza BS

Jan Pavlik: Nagyon nehéz két hét vár ránk.

Atomerőmű SE - HÜBNER Nyíregyháza BS

Bajnokság, középszakasz, alsóház, 5. forduló
Paks, Atomerőmű Sportegyesület Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Földházi Tamás Péter, Tóth Cecília, Kovács Nimród János (Bodrogváry Iván József)

Paks: Brown - Frank - Taylor - Goins - Pacevicius.

Nyíregyháza: Johnson - Kiss - Bryce - Pipiras - Suárez.

Az alsóház ötödik fordulójában méri össze erejét az Atomerőmű SE és a HÜBNER Nyíregyháza BS csapata. Míg a paksiak legutóbb hazai pályán a Zalaegerszeg ellen szenvedtek vereséget, addig a Nyíregyháza a Pécs otthonában tudott nyerni. Ennek a mérkőzésnek a Paks számára van nagyobb jelentősége. Pethő Ákos együttesének sorsa ugyanis már eldőlt – jövőre is az első osztályban folytathatják szereplésüket.

Jan Pavlik, Atomerőmű SE: Szerettük volna elkerülni a bennmaradás kérdésességét a play-outra. Ez nem sikerült. Ehhez viszont hatalmas szerencse is kellett volna, ugyanis nem csak rajtunk múlott, hanem más csapatok eredményein is. Ha az egész szezont tekintem, akkor viszont igazságosnak tartom a jelenlegi helyzetünket. Nagyon sokszor nem jól teljesítettünk. Most készülünk a következő két meccsre. A Nyíregyháza már biztosan bennmaradt az első osztályban, így kérdéses, hogy szerdán milyen kerettel fog kiállni ellenünk. A Pécs ellen megint csak kérdéses, hogy milyen szituációban leszünk, lesz-e pályaelőnyünk – amit jó lenne kiharcolni -, avagy sem. Nem sok időnk van az első play-out mérkőzésig, éppen ezért inkább a csapat fizikális felkészültségén volt és van a hangsúly. A Nyíregyháza ellen az elsődleges célunk a jó játék lesz, illetve – mint minden egyes alkalommal – a győzelem. Jelen állás szerint azonban a mi csapatunk számára a legfontosabb a játékosok mentális jólléte, hogy motiváltak maradjanak a szezon végéig. Tisztában kell lenniük a helyzet súlyosságával, hogy mi forog kockán. Nagyon nehéz két hét vár ránk. Bízom benne, hogy minden rendben lesz, azt viszont biztosra tudom, hogy mindent meg fogunk tenni a bennmaradás érdekében.

Pethő Ákos, HÜBNER Nyíregyháza BS: A sorsunk már pozitív irányban eldőlt a múlt héten. Éppen ezért a következő mérkőzésnek a Paks szempontjából van nagyobb tétje – az ő csapatuk a pályaelőnyért játszik. Megpróbáltunk kellőképpen felkészülni a találkozóra. Ez nem volt egyszerű, hiszen vannak betegeink. Meglátjuk, hogy ki fog tudni szerdán pályára lépni, viszont abszolút nem feltartott kézzel vágunk neki a Paks elleni mérkőzésnek. Szeretnénk tovább építeni azt a képet, amit a csapat a szezon eddigi időszakában alakított ki magáról.

HIRDETÉS
2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Miosredmiller Recent comment authors
Mios
Olvasó

őszintén, melyik nyíregyházi játékos fogja megkockáztatni a felesleges sérülést, nem fogják összetörni magukat

redmiller
Olvasó

“Pethő Ákos együttesének sorsa ugyanis már eldőlt – jövőre is az esőosztályban folytathatják szereplésüket.”

Remélem nem nagyon áznak el jövőre…. ????

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés