Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Atomerőmű SE – Egis Körmend

Győzelemmel búcsúzna hazai pályán a Paks.

asekormend

Atomerőmű SE - Egis Körmend

Alsóházi rájátszás, 9. forduló
Paks, Atomerőmű Sportegyesület Sportcsarnok, kedd 18:00.

Paks: Ihring - Clarance - Géringer - Nicholson - Wooten.

Körmend: Doktor - Morgan - Takács - Tolbert - Konate.

Az alsóházi rájátszás 9. fordulójában, a Paks a Körmendet fogadja. A mérkőzés a paksi labdarúgó csapat Magyar Kupa döntője miatt lett egy nappal korábbra hozva, ahol már mindkét csapat csak a helyezésekért harcol.

Sebastjan Krasovec, Atomerőmű SE: Az biztos, hogy nem vár ránk könnyű mérkőzés, de ahogy már a szombati mérkőzés után is elmondtam, szeretnénk egy győzelemmel meghálálni a szurkolóink támogatását a szezon utolsó hazai meccsén. Az Oroszlány ellen nem játszottunk jól, sem energiákban, sem akarásban nem azt kaptam a csapatomtól, amit vártam a második félidőben. Többet szeretnék látni a srácoktól ezen a mérkőzésen, természetesen szeretnénk néhány játékosnak több lehetőséget adni, mint korábban, de az első és legfontosabb célunk a győzelem.

Kocsis Tamás, Egis Körmend: Nagy kő esett le mindenki szívéről azzal, hogy sikerült kivívni a bennmaradást szombaton. Ami számomra még fontos volt, hogy tényleg minden játékos átérezte annak a mérkőzésnek a fontosságát, mindent megtettek a pályán. A Paks egy nagyon jó játékosállománnyal rendelkezik, nem lesz könnyű dolgunk. Két meccsünk van hátra, nyilván most már a sérülteknek szeretnénk pihenőidőt adni, hogy jövőre ne legyen ebből hátrányuk, így több lehetőséget kaphatnak azok, akik a szezon során nem kaptak. Ennek ellenére mindent meg fogunk tenni a győzelemért.

HIRDETÉS
3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MisiTwin PeaksMios Recent comment authors
Misi
Olvasó

Most már tényleg mindegy, csak kiálljunk valahogy. Djogo és Basic a szombati meccs után tényleg gyengén néztek ki. Djogo sprintje és blokkja felejthetetlen marad. Jobbulást mindkettőjüknek! MTE!

Twin Peaks
Olvasó

A lényegi dolgok mindkét csapatnál eldőltek, ezek azok a meccsek, amiknek se értelme, se tétje, se semmije…

Mios
Olvasó

szombaton sem kaptak sok lehetőséget akik eddig nem tudtak nagyon játszani, mégis kikapott az ASE, talán már játszhatnának ők többet, lehet élnének a lehetőséggel, bennük még talán akad bizonyítási vágy és mikor tapasztalják az NB1es légkört ha nem most? /amúgy Géringer nem hiszem, hogy fog játszani…./

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés