Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Atomerőmű SE – Egis Körmend

Kulcsfontosságú meccs jön a Körmendnek.

asekormend

Atomerőmű SE - Egis Körmend

Bajnokság, 13. forduló
Paks, Atomerőmű Sportegyesület Sportcsarnok, szerda, 18:00.
Játékvezetők: Praksch Péter Árpád, Farkas Gábor, Györfy Rúben (Páli dr. Kálmán)

Paks: Edwin - Kovács - Pajor - Grubor - Eilingsfeld.

Körmend: Chambers - Takács - Parrish - Moore - Cakarun.

A Körmendnek saját kezében van a sorsa, ha megveri az ASE-t Pakson, akkor biztosan kuparésztvevő.

Csirke Ferenc, Atomerőmű SE: “Az első kör utolsó mérkőzése következik. A hiányzók ellenére hősies játékot mutatnak a játékosok, tudnak egymásért küzdeni, erre is nagy szükségünk lesz holnap, emellett a fantasztikus közönségünk támogatására is, hiszen amikor fogy az erő és levegő, akkor ők áttudják lendíteni a fiúkat a holtponton. Egy nagyon erős csapat a Körmend, nagyon fizikális és gyors kosárlabdát játszanak. Nem szabad őket hagyni, hogy játszák ezt a játékot, ehhez az kell, hogy kevés eladott labdánk legyen. Oda kell figyelni az extra dobóikra, Ferencz és Moore is bármikor képes 5-6 hárompontost dobni. Szépen váltogatják az emberfogást a zónával, ennek a lereagálása is kulcsfontosságú lesz.”

Kocsis Tamás, Egis Körmend: “Amikor átvettem a csapatot tisztában voltam vele, hogy nehéz időszak lesz a decemberi, sosem könnyű idegenben nyerni, most pedig 5 ilyen mérkőzésünk szerepelt a naptárban és egy Falco elleni hazai. Folyamatosan javul a játékunk, a védekezés továbbra sem az igazi, ez nagyrészt a lepattanók megszerzésének hiányából fakad. Ebben fejlődni kell, sok pontot engedélyeztünk második esélyből, így nem lehet meccset nyerni, pláne nem egy Falco szintű csapat ellen. A Paksnál is sok volt a sérülés, de jobban jöttek ki ebből mint mi, szoros végjátékokat játszottak és jól jöttek ki belőle. A tét a kupaszereplés, saját kezünkben a sorsunk, szeretnénk természetesen ott lenni a nyolc között. Nehéz mérkőzés lesz jó csapat az ASE, Eilingsfeld pont abban erős amiben mi gyengék vagyunk, Edwin pedig ki kell kapcsolni. Amennyiben tudjuk kontrollálni a lepattanókat akkor lehet esélyünk győzni.

HIRDETÉS
5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
red-black01kormendmindorokkePojacamte01 Recent comment authors
red-black01
Olvasó

Amíg Cakarun, de idetartozik Moore is, nem küzd, hanem a támadásra pihenget a saját palánkunk alatt, Chambers pedig azt hiszi mindent neki kell megoldani, de csak szürke sémákra és kihagyott középtávoliakra képes, tőlünk nem igazán kell tartani. A Falco meccsre nem tehették meg, hogy ne szívják fel magukat, mert abból légióshalál van meccs után. De így is volt lazsálás/pihengetés rendesen. Én Moore-t aránylag kedvelem, vagy legalábbis vele kevesebb bajom van, de azért Tiby pontgazdag meccse durvára nem volt véletlen. Ezzel nem Tiby érdemeit akarom csökkenteni, tökéletesen élt a lehetőséggel. Arról meg nem is beszélve, hogy amikor visszajött a 4. faultja… Olvass tovább »

kormendmindorokke
Olvasó

Mitchellel mi a helyzet tud valaki valamit?

red-black01
Olvasó

Boka.
De nem a Pál utcai fiúkból?

Pojaca
Olvasó

Örülök, hogy a kollégák végre tiszteletben tartják az u23-as szabályt!

mte01
Olvasó

Erre a meccsre a két csapat felcserélte a játékosait??

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés