Connect with us

Bajnokság

Atomerőmű SE – Egis Körmend

Azonos mérleggel rendelkeznek a felek.

asekormend

Atomerőmű SE - Egis Körmend

Bajnokság, 19. forduló
Paks, Atomerőmű Sportegyesület Sportcsarnok, péntek, 18:00
V.: Cziffra Cs., Ádám J., Farkas G. (Bogárdi J.)

Paks: Baker - Shepard - Valerio-Bodon - Eilingsfeld - Jackson.

Körmend: Ireland - Thames - Mócsán - Durázi - Taylor.

A remek formában levő Egis Körmend látogat az Atomerőmű SE csapatához a 19. forduló egyik rangadóján. Azért is lesz kiemelten érdekes ez az összecsapás, mert a két gárda teljesen azonos mérleggel, tíz győzelemmel és öt vereséggel rendelkezik.

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Ez a két csapat teljesen egymás mellett áll a tabellán, ugyanannyi vereséggel és győzelemmel. Már az előző fordulóban is volt időnk edzeni és most is. El kell mondanom viszont, hogy akkor sem sikerült jól és most sem volt egyszerű a felkészülésünk, mert a saját problémáinkkal küzdünk. Nem tudunk komplett csapattal felkészülni és az összeszokatlanság a játékunkban is meglátszik. A Körmend ellen az energiaszintünknek nagyon meg kell lennie, mivel egy lendületes csapatról van szó. Sok mezőnyjátékosuk van, de a magasembereik is mozgékonyak, kintről is sokat vállalnak. Ezekre készen kell állnunk. Egy kicsit magasabbak vagyunk, megpróbálunk ebből előnyt kovácsolni.

Ziga Mravljak, az Egis Körmend vezetőedzője: Az elmúlt három mérkőzésünket megnyertük, mindegyiket hazai pályán, remek ellenfelek ellen. Mondhatjuk, hogy jó formában vagyunk, de ezzel egyidejűleg pedig egy kicsit fáradtak is a feszített tempó miatt. A Paks bajnokság legjobb négy csapata között van, remek kerettel rendelkezik. Úgy készülünk, hogy teljes csapattal játszanak ellenünk, nem úgy, mint az elmúlt mérkőzéseiken. Úgy készültünk, ahogy az összes meccsünkre, tudjuk hogy mik a gyengeségeik és tudjuk, hogy mik azok a játékelemek, amelyekben fölénk nőhetnek. A paksiak tranzíciós játéka az egyik legjobb a ligában, erre mindenképpen oda kell figyelnünk. Ha le tudjuk lassítani őket, akkor lehet esélyünk nyerni az otthonukban. Van pár sérültünk, holnap reggel derül ki, hogy ki tud pályára lépni és ki nem.

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
donnarummagulyasszabolcs00Kendeffy BotondpepperpowerMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
Kendeffy Botond
Olvasó

Paks az esélyes egyértelműen. Magasposzton előnyben vannak. Náluk Jackson-Jani-Lóránt, nálunk Taylor-Norbi-Durázi. Más posztokon is magasabbak. Ez óriási előny. De a remény hal meg utóljára!

MTE forever!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Nem a magasság dönt el egy kosármeccset, hanem a kosártudás és főleg a csapatjáték. A Paksban most így több a jó kosaras (jelenleg). Csapatjátékkal ez ellensúlyozható lenne, de nem érzem a Körmendet (még???) olyan erősnek, egységesnek, hogy idegenben behúzzon egy ilyen rangadót, nehéz (erősebb) ellenfél ellen. nagy formajavulásnak kéne ahhoz bekövetkeznie, és főleg összeszedettebb csapatjátékra, jobb dobószázalékra lenne ahhoz szükség.

gulyasszabolcs00
Olvasó

????

Esküszöm nem értem. Ezer sebből vérzik a Paks, kötelező győzelem ez a Körmendnek. Ha úgy tetszik nagy blama, ha nem húzzák ezt be.

donnarumma
Olvasó

+1egy jó meccse nem volt még a Paksnak..a potenciál persze bennük van,de eddig bennük is maradt..Simán hoznia kell a vendégnek

Artur Doki
Olvasó
Artur Doki
Olvasó

Sejthető,hogy most még nem Lóri lesz a főszereplő( bár ki tudja)…

Ki-ki meccs lesz,bármi lehet.
Mezőnyben lehetnek gondjaink,Baker gyenge,Capers legutóbb nem játszott…

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ez most sima ASE-győzelem lesz, én úgy gondolom. Ha Lóránt nem lenne, akkor mást írnék. Peches a Körmend ebből a szempontból, hisz múltkor Moody, most Lóránt tér vissza ellenük, hosszú kihagyás után. Körmendre mindenképp kell(ene) egy ötödik légiós (természetesen négyes posztra), különben nem sok keresnivalójuk lesz a legjobbak (értsd: első négy csapat) között…

10-12 pontos paksi győzelemre számítok, nagyon meglepődnék egy piros-fekete diadalon.

Persze ettől még lehet, hogy pofára esem, de a lényeg, hogy izgalmas, jó meccs legyen!

Heindrich
Olvasó

Igazi tippmixgyilkos találkozó. Paks erős hazai pályán. Körmend jó szériában van. Lórival top 4-es csapat az ASE. TV-ben kellene adni a meccset 🙁

pepperpower
Olvasó

Az fogadasi csalas lenne! Az utolso gatyamat is ratennem a Kormendre…

tormentor
Olvasó

Lóri nélkül – 20,vele ki-ki meccs lehet. Sajnos miénk a bajnokság messze leggyengébb légiója.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ezt én egyáltalán nem így gondolom.

Expert
Olvasó

Gondolkodom a tippmixen. A Paks még mindig Lóránt nélkül van és a két kiváló hátvéddel?

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés