Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Atomerőmű SE – Egis Körmend

Nagyon sok a hiányzó Pakson.

asekormend

Atomerőmű SE – Egis Körmend

Bajnokság, 4. forduló
ASE Sportcsarnok, péntek, 18:00
V.: Földházi T., dr. Mészáros B., Lengyel Á. (Bodrogváry I.)

Paks: Evans - Harris - Faust - Jackson - Lóránt.

Körmend: Turner - Oroszi - Edwards - Varnado - Keller.

A 2-1-el álló Atomerőmű SE a bombaformában lévő Egis Körmend együttesét fogadja az NB I/A-csoport 4. fordulójában. A hazaiak több kulcsjátékosukra sem számíthatnak.

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE vezetőedzője: A Körmend nem csak egy nagy győzelemmel a háta mögött érkezik, hanem tényleg nagyon jó formában kezdte a szezont, amit az is alátámaszt, hogy Sopronban is nyerni tudott, ami nem egy egyszerű feladat. Kijelenthetjük, hogy a bajnokság egyik nagy esélyesével találkozunk most, éppen emiatt nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Kevesebben is vagyunk, mivel több sérültünk is van, hiszen Eilinsgfeld János továbbra sem játszhat, Kovács Ákos sem épült még fel, ráadásul Orlando Coleman sem fog pályára lépni, mert az elmúlt találkozón kapott egy medvepuszit, ami még nem jött rendbe. Oda kell figyelnünk arra, hogy nagyon agresszíven védekezik a Körmend, meg kell oldanunk a labdafelhozatalt az egész pályás letámadásukkal szemben. A túloldalon pedig Edwards és Varnado játékát kell semlegesítenünk, de így is rendkívül sok, jó kosarassal rendelkeznek.

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Nyertünk a Szolnok ellen, de ez nem befolyásolja azt, ahogyan készülünk a Paks ellen. Arra koncentrálunk, hogy kijavítsuk a hibáinkat, amiket még mindig elkövetünk és ezt az Olajbányász ellen is tapasztaltam. Készültünk a soron következő ellenfelünkből, hogy milyen kosárlabdát játszik. Oda kell figyelnünk arra, hogy nagyon gyorsan játszanak, szeretnek tranzíciós játékokból védelmet bontani és korai dobásokat vállalni. Fejlődnünk kell abban, hogy a Szolnok ellen is nagyon sok könnyű kosarat engedtünk ellenfelünknek a betörésekből. Ezen a meccsen nem számított annyit, de a szezonban előfordulhat, hogy ez megbosszulja magát, erre mindenképp oda kell figyelnünk. A fiatal játékosaink hosszú utazásból és egy meccsel a hátuk mögött érkeztek meg hozzánk az Adria Kupa szereplés miatt, de ezen kívül mindenkire számíthatok. 

[totalpoll id=”31583″]

HIRDETÉS
23 hozzászólás

23
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
17 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
LégiósMotorosJokicdonnarummaroyalka Recent comment authors
Légiós
Olvasó

Nagyon nem lepődnék meg, ha a hétvégi 6 meccsből, 5 vendég győzelem születne. Az Alba hazai mellett

donnarumma
Olvasó

Nagy esélyt kaptak a vendégek,mert Pakson nem sokan fognak nyerni..és 3om sérült..az sok

Jokic
Vendég
Jokic

Mi az a három-om? 🙂

donnarumma
Olvasó

Jó kérdés ?

Jokic
Vendég
Jokic

Tanulj meg helyesen írni, ha nem megy. 🙂

donnarumma
Olvasó

Csak sokszor nem tudom, hogy nem tudom…

Jokic
Vendég
Jokic

Két szolnoki tiszaparti c.gányozás közben pedig gyakorolhatnád, és akkor nem tűnnél nagyon ostobának, csak közepesen ostobának. 🙂

donnarumma
Olvasó

És most neked szabad? Érdekes..Én nem idézhetem Juhost, de Te idézhetsz engem…
Már emlékszem ám!Te vagy az a jól értesült, aki össze-vissza kamu adatokkal dobálózott. Akkor nagyon ostobának tűntél?

Jokic
Vendég
Jokic

Te miről beszélsz okoska? ?

donnarumma
Olvasó

Most megint annak tűnsz..

royalka
Olvasó

Sima Körmend siker.

csocsa
Olvasó

Ha egy sima medvepuszi nem jön rendbe egy hét alatt,az nem átlagos medvepuszi.

Emőkevagyok
Olvasó

Anyukám szerint jön az első cumimumiiiiiiiii BC Pistának!
Most röhögtök rajtam, de állítólag az “Igen Pista” azért olyan kurva ideges, mert meg akarta változtatni a csapat nevét Egis István Körmendre, de most, hogy ott van a Zsebe Feri bácsi így nem tudja átvinni a döntést….

Downtown
Vendég
Downtown

Emcike most hogy vege a valasztasnak, mi lesz a kampanycsapattal? ?

Beszalltok a pornoiparba? ?

Mert van,amit mar nem kell megtanulnotok, megy magatol is ?

Motoros
Olvasó

Készülnek 2024-re@?

Örök lúzerok@?

mte7
Olvasó

Neked már vasárnap meg volt az óriási cumimumiiiiiii…..
Kaparjál csak…itt tudod ki élni a beteg elméd….böszméke…

garcia
Olvasó

Még minig hazudós vgy.

piros710321
Olvasó

Galambom! Az általad említett embernek annyi beleszólása van a csapat dolgaiba mint neked, de kb. ennyi beleszólása lesz a hivatali ügyekbe is. Tudod a többség nem ti vagytok! Amúgy kezdhetsz izgulni, mert szorul a hurok!

Marillion
Olvasó

Te anyukád nélkül nem találod fel magadat? Rajtad aki röhög vagy sír vagy mit tudom én mit csinál azok mind orvost eset…..EZ ITT SPORT TÉMÁJÚ PORTÁL…….az hogy vagytok egy páran akik azért jönnek a BB1-re hogy itt egymásnak uszítson embereket ebbe most mi az öröm? Ha bajunk van a másikkal a lényegi dolgok úgyis a meccs előtt v. után az utcán dőlnek el….bár ott se lenne…..

Expert
Olvasó

Eilingsfeld, Kovács és Coleman nélkül ez szerintem csúnya lesz. A vendég 1,85-ért ajándék.

Gecse J. Márió
Olvasó

1xbeten 2.1 😉 Amúgy nem lesz egyszerű még így sem, még így is van 6 nagyon jó játékosa a Paksnak + a hazai pálya előnye…

Feffo
Vendég
Feffo

Ki az a 6 ? 4 légiós , Lóri ? Azért Valerio vagy Kiss R. ne legyen tényező . Azt az időszakot, ameddig Lóri pihen, nagyon nehezen fogja átvészelni az ASE. És valakinek jönnie kell a légiósok helyett is. Szerintem ez is, Olaj is V lesz.

Gecse J. Márió
Olvasó

Paksi haverom írta, hogy Valerio nagyon kellemes meglepetés, lehet rá alapozni. Amúgy 1 meccsen, főleg hazai pályán bőven elég lehet 5+1 játékos (pl. tavaly az Olajnak is elég volt ennyi játékos a kupagyőzelemhez). Persze, azért győzzünk inkább mi! 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés