Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Atomerőmű SE – DEAC-Tungsram

Petar Mijovics optimistán várja a találkozót.

Atomerőmű SE - DEAC-Tungsram

Bajnokság, 11. forduló
Szekszárd Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Benczur T., Farkas G., Nyilas I. (Farkas Z.)

ASE: Brown - Frank - Buljevics - Eilingsfeld - Goins.

DEAC: Thames - Lapornik - Neuwirth - Dzeletovics - Tóth.

Több csapat is edzőt váltott a az elmúlt pár hétben, így tett a Paks és a Debrecen is. A hazaiak 2-8-cal, míg a vendégek 5-5-tel állnak jelenleg.

Petar Mijovics, Atomerőmű SE: Két hete vagyok a csapatnál, az első héten több játékos nélkül kellett edzenünk, válogatottság, illetve betegség, sérülés miatt. Ezen a héten már teljes kerettel tudtunk készülni, csatlakozott hozzánk a két új érkező is, az edzésmunka pedig sokkal jobb volt, mint korábban. Természetesen időre lesz szükségünk, a két új légiósunk még csak pár napja van a csapattal, valamint nekem is meg kell ismernem a játékosokat és nekik is be kell fogadniuk az új szisztémát. Elsősorban ez az edzésre vonatkozik, majd pedig a meccsekre. Majd az elkövetkezendő hetekben, hónapokban meglátjuk, hogy mi sül ki ebből. A Debrecen az egyik legjobb csapat Magyarországon, nagyon minőségi kerettel rendelkezik. Biztos, hogy kemény meccs lesz. Nekik is vannak új érkezőik, emiatt nem volt könnyű felkészülni belőlük. Arra számítok, hogy sok változás lesz a játékukban, egy teljesen más DEAC lesz a pályán, de ez ránk is igaz. Remélem, hogy megtaláljuk a módját, hogy meccsben legyünk és hogy lássuk a fejlődést a védekezésünkben. Majd holnap kiderül, hogy mi lesz a meccs végkimenetele, de én nagyon optimista vagyok és nemcsak a mérkőzés miatt, hanem a játékosaim edzésen mutatott dolgai miatt is. Persze a mérkőzés más, mint egy tréning, majd kiderül, hogy mi lesz.

Jorgosz Vovorasz, DEAC-Tungsram: Sok sérülés hátráltatta a munkát az elmúlt időszakban, ezért nem volt lehetőségünk teljes kerettel együtt edzeni. Ettől függetlenül elégedett vagyok az edzésen látottakkal, új dolgokat vittünk a csapat játékába védekezésben és támadásban is. Ez egy nagyon fontos, nehéz meccs lesz idegenben. A Paksnak is új edzője van, valamint két új minőségi játékosa. Keményen kell majd kosárlabdáznunk és kontrollálnunk kell a játék ritmusát, valamint a lepattanózást.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Vilis79csocsa Recent comment authors
Vilis79
Olvasó

Képben van BB1, a DEAC honlapján írták hogy Tóth Ádám biztos nem játszik.

csocsa
Olvasó

HAJRÁ ASE!!!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés