Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Atomerőmű SE – DEAC

Továbbra is első győzelmére hajt az ASE.

Atomerőmű SE - DEAC

Bajnokság, 7. forduló
Paks, ASE Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Nagy Viktor, Goda László, Kovács Nimród (Téczely Tamás)

Paks: White - Radics - Nicholson - Woods - Wright Jr.

Debrecen: Edwin - Mócsán - Hőgye - Williamson - Buljevics.

Ismét kulcsfontosságú mérkőzés következik a Paks számára, mely továbbra is első győzelmére hajt az idei alapszakaszban. Az ASE az előző fordulóban a Sopron otthonában játszott szoros meccset, s bár Krasovec együttese négy negyedből hármat megnyert, a végén mégiscsak az SKC örülhetett. A DEAC ezzel szemben jobb formának örvend, Mandicsék a Kaposvár ellen javították ki Pécsett elszenvedett vereségüket.

Sebastjan Krasovec, Atomerőmű SE: “Pár hét után ismét hazai pályán játszunk, méghozzá egy újabb kemény ellenféllel szemben. A Debrecen érkezik hozzánk, mely csapat azt gondolom, hogy közel hasonló erőket képvisel, mint a Sopron. Tapasztalt keretük van, gyorsan, de okosan kosárlabdáznak, így tehát elsősorban a tranzíciós-játékuk megállítása lesz a cél, illetve, természetesen a lepattanó harc megnyerése. Továbbra sem vagyunk egyszerű helyzetben, úgy kell a győzelem a csapatnak, mint egy falat kenyér, ezt az akaratot kell felhasználnunk szombaton, hogy sikerrel tudjuk zárni a mérkőzést.”

Andjelko Mandics, DEAC: “Egy kifejezetten nehéz mérkőzésre számítok, ugyanis, bár a Paks jelenleg győzelem nélkül áll a tabellán, ezt nem tartom reálisnak. Sok szoros mérkőzést játszott az ASE, amiken volt, hogy csak egy hajszálon múlt a győzelem. Ezen felül pedig új edző érkezett a csapat élére, plusz új játékost is igazoltak, ami legtöbb esetben egyfajta ritmusváltásra szokta késztetni a csapatot, löketet ad neki. Nekünk arra kell figyelni, hogy ez a ritmusváltás ne ellenünk történjen meg, koncentráltnak és ébernek kell lennünk. Az elmúlt időszakban küzdöttünk pár nehézséggel, voltak betegségek, sérülések, de remélhetőleg szombatra teljes lesz a keret és mindenki száz százalékos, bevethető lesz.”

HIRDETÉS
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés