Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Atomerőmű SE – Budapesti Honvéd SE

A Pakshoz látogat az élmezőny újonca.

Atomerőmű SE - Budapesti Honvéd SE

Bajnokság 2. forduló
Paks, Atomerőmű Sportegyesület Sportcsarnok, szombat, 18:00
Tőzsér Dénes Kelemen, Györfy Rúben, Szilágyi Bálint (Bogárdi János)

Paks: Edwin - Frank - Grubor - Eilingsfeld - Atkinson.

Budapesti Honvéd: Simon - Tanoh - Milovics - Demeter - Peringer.

A 2022/ 2023-as szezon második fordulóján a nyáron edzőváltáson áteső Paks a bajnokság újoncát, a Budapesti Honvéd SE együttesét látja vendégül.

Csirke Ferenc, Atomerőmű SE: “Soha sem könnyű az olyan mérkőzés, ahol nyomás nélkül játszik az ellenfél. Maximális koncentráció kell az elejétől kezdve, ki kell használnunk a lehetőségeinket, főleg magas posztokon. A Falcót is meglepték agilis, gyors játékukkal, sok támadó lepattanót szedtek az első félidőben, ez kulcs lesz, hogy ezeket elkerüljük. Sokat egy-egyeznek, ezeket is le kell lassítanunk. Remélem, hogy sokan kilátogatnak a mérkőzésre, és ugyanúgy, mint múlt héten, hozzásegítik a csapatot a győzelemhez.”

Baksa Szabolcs, Budapesti Honvéd SE: “A szezonnyitó tulajdonképpen jól sikerült. Jó energiákkal kosárlabdáztunk, a megbeszélt tervet pedig betartották a srácok. Ez mindenképp egy pozitív löketet adhat a csapatunknak a mostani, első idegenbeli túránk előtt. A Paks erőben egy más, a Falco-tól eltérő kosárlabdát képviselő együttes. Elsősorban a tanzíciós-játékukra kell odafigyelnünk, nem szabad hagynunk őket nagy sebességgel játszani. Számukra ugyanis ez a komfortos, és ezzel akár felénk is kerekedhetnek. Nálunk jelenleg nincs sérült, mindenki harcra fogható – bízunk benne, hogy szombaton is egy hasonlóan jó mérkőzést láthat majd a publikum.”

HIRDETÉS
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés