Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Atomerőmű SE – Arconic-Alba Fehérvár

Kezdetét veszi a 2022/2023-as szezon.

Atomerőmű SE - Arconic-Alba Fehérvár

Bajnokság, 1. forduló
Paks, Atomerőmű Sportegyesület Sportcsarnok, péntek, 18:00
V.: Benczur Tamás, dr. Mészáros Balázs, Kovács Nimród János (Páli dr. Kálmán)

ASE: Edwin - Frank - Grubor - Eilingsfeld - Atkinson.

Alba: Somogyi - Vojvoda - DeCosey - Ford - Kemp.

Pénteken két mérkőzéssel kezdetét veszi a férfi élvonal 2022/2023-as évadja. Az egyik “nyitómeccsen” a nyáron edzőváltáson áteső Paks látja vendégül a Székesfehérvár alakulatát.

Csirke Ferenc, Atomerőmű SE: Jó, hogy elindul a bajnokság. Erős ellenfél az Alba, de mivel nekik sem volt zökkenőmentes a felkészülésük, most talán több esély mutatkozik a legyőzésükre, mint amikor teljesen összeállnak. Látva a nyári eredményeket, egy teljesen kiegyensúlyozott bajnokság lesz, mindenki mindenhol esélyes a győzelemre. Egy mérkőzésből készültünk, ami megmutatta az Alba, illetve Zollner mester filozófiáját, ez ellen próbáltunk készülni. Támadásban szépen csapatként játszanak, de emellett ottvan Vojvoda és DeCosey, akik egyéni képességeik révén plusz figyelmet vesznek el a védőcsapattól. Remélem, hogy sok paksi néző lesz, fontos, hogy egymásra találjon a közönség és a csapat, remélhetőleg a győzelmet ünnepelve.

Matthias Zollner, Arconic-Alba Fehérvár: Úgy gondolom, hogy mindenki nagyon izgatottan várja az első mérkőzést, én edzőként, valamint a a játékosok is boldogok, hogy végre elkezdődik a szezon. Alig várjuk, hogy megmutassuk, hogy miért dolgoztunk a nyáron. Az első találkozó mindig különösen nehéz, főleg, ha olyan előszezon áll mögötted, mint most mögöttünk. A nemzeti csapat szereplése miatt többen is később csatlakoztak csak hozzánk, többé-kevésbé csak két-két és fél hetünk volt együtt készülni. Nem könnyű helyzet, de nem szeretnék panaszkodni, ez van. Arra fókuszálunk, hogy formába lendüljünk. Az első pár meccs kicsit nehézkes lesz, de mindent meg fogunk tenni azért, hogy egyrészt eredményesek legyünk, másrészt azért, hogy fejlődjünk.

HIRDETÉS
2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
AluluWilson Recent comment authors
Alulu
Olvasó

Ez az ember már azért is sír mert válogatott játékosai vannak

Wilson
Olvasó

Zollner nem szeretne panaszkodni, de azért megteszi! 😀

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés