Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Atomerőmű SE – Alba Fehérvár

Teo Hojc és Dejan Mihevc egymás ellen debütál a magyar élvonalban.

Atomerőmű SE - Alba Fehérvár

Bajnokság 1. forduló
Szekszárd Városi Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Benczúr T., Goda L., Farkas G. (Bodrogváry I.)

Atomerőmű SE: Brown - Karosi - Brzoja - Melvin - Eilingsfeld.

Alba Fehérvár: Stark - Vojvoda - Lukács - Laksa - Steele.

Az Alba Fehérvár együttese szeptember 22-én, szerdán az Atomerőmű SE ellen kezdi a 2021-22-es bajnokságot. A mérkőzésre Szekszárdon kerül sor, ami jelen pillanatban a paksiak hazai pályájaként szolgál. Nagy reményekkel várják a startot a csapatok.

Teo Hojc, Atomerőmű SE: Az egész felkészülés eléggé szokatlan volt számunkra, sok okból kifolyólag. Idén teljesen megújult csapattal kezdjük a szezont, nemcsak a külföldi, de a legtöbb magyar játékosunk, illetve én is új vagyok az együttes élén. Emellett, a csapatunk csak nem rég lett teljes, hiszen Kodi Justice helyére másik két játékost igazoltunk, akikből az egyik tegnap érkezett meg. Még mindenképp kellene egy kis idő, hogy összeszokjon a csapat, illetve megértsék azt a rendszert, amit Pakson szeretnék játszatni. Nem beszélve arról, hogy jelenleg hazai pályánk se igen van, hiszen renováció miatt Szekszárdon tudjuk csak játszani a hazai fordulókat. Ez szintén nem a legkedvezőbb. Nem a legideálisabb a helyzet, de ettől függetlenül minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni a győzelem érdekében. Nem tudom pontosan megmondani mik a várakozásaim a mérkőzéssel kapcsolatban, hiszen nincs még annyi ideje együtt a csapat, hogy ezt tisztán láthassam. Vannak kisebb sérüléseink is, de semmi komoly, így mindenkire maximálisan számíthatok a holnapi fordulón. az Albát egy nagyon erős csapatnak gondolom – mind játékosállományilag, mind pedig edzői szempontból, ezért biztos vagyok benne, hogy egy jó meccset láthatnak majd a nézők.

Dejan Mihevc, Alba Fehérvár: Maximálisan meg vagyok elégedve a felkészülés folyamán nyújtott teljesítményünkkel. Az elején voltak problémáink, az előszezon során egy edzésünk volt talán, amikor az egész csapat együtt tudott lenni. Jelenleg is vannak kisebb sérüléseink, de ennek ellenére maximálisan készen állunk. Remek edzéseket, illetve felkészülési mérkőzéseket tudhatunk magunk mögött, így csak annyi maradt hátra, hogy a tőlünk telhető legjobbat hozzuk ki magunkból. Még teljesen a szezon elején járunk, nem tudjuk biztosan milyenek az erőviszonyok, de úgy gondolom, hogy abszolút fel vagyunk készülve az idei idényre.

HIRDETÉS
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés