Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Atomerőmű SE – Alba Fehérvár

A forduló egyik rangadója lesz ez a találkozó.

  •   

Atomerőmű SE - Alba Fehérvár

Bajnokság, 15. forduló
ASE Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Praksch P., Nagy V., Ádám J. (Fekete L.)

Paks: Evans - Faust - Coleman - Lóránt - Jackson.

Alba: Ljubicsics - Guyton - Markovics - McDuffie - Csorvási.

Hasonló előjelekkel várhatják a felek ezt a mérkőzést, hiszen az ASE Kecskeméten nyert egy nagyon kiélezett meccsen, míg az Alba egyetlen ponttal bizonyult jobbnak a Szolnoknál az elmúlt fordulóban.

Braniszlav Dzunicsot, az Atomerőmű SE vezetőedzőjét hiába hívtuk többször is, nem sikerült elérnünk, üzeneteinkre sem reagált.

Jesús Ramirez, az Alba Fehérvár vezetőedzője: A Paks az egyik legatletikusabb csapat a ligában, nagyon erősek és gyorsak a játékosai. Egyértelműen ők futják a legtöbbet a meccseken, szóval erre kiemelt figyelmet fektettünk. Meg kell állítanunk a gyorsindításaikat, jól le kell védenünk az egy-egy elleni szituációkat. Egy kemény összecsapásra számítok, ahol remek lesz az atmoszféra. Mentálisan rendben kell lennünk, hogy véghez tudjuk vinni a tervünket. Remélem, hogy minden játékosom pályára léphet.

  •   
3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
csocsaMimégmindigkitartunkExpert Recent comment authors
Mimégmindigkitartunk
Olvasó

Direkt nem reagál biztos anyázta a fórumozokat is a kedves Dézéunics…

csocsa
Olvasó

Én bírom Bánét,de nem értem,igy nem lesz szimpatikusabb sokak szemében.
HAJRÁ ASE!!!

Expert
Olvasó

A Kecskemét-Paks tippem se jött be múltkor, de lehet ez okozott szerencsét a Paksnak 🙂 Nálam ez a meccs 45-55%, szóval inkább vendég. Az ASE a Falco mellett a legjobb csapat, aki a közép és alsómezőny csapatait stabilan legyőzi, kihasználva a jó egyéni képességeket, gyors játékot, lepattanózást és a bővebb rotációt. Ez vitathatatlan. Viszont eddig 4-0-át hoztak azok a csapatok ellen, amelyek hozzájuk hasonlóan bő kerettel rendelkeznek, jó egyéni képességekkel és magas szakmai munkával bírnak (Falco, Körmend, Szolnok, Alba). Ezeken a meccseken már valamivel több kellett volna, ami eddig nem volt meg. Egyelőre a Paks nálam nincs azon a listán,… Olvass tovább »

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés