Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Átgázolt a Falco a ZTE-n és már 2-0-ra vezet

Nem volt esély az egyenlítésre.

Zalakerámia ZTE KK - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 66-95 (16-24, 18-20, 12-32, 20-19)

Rájátszás, elődöntő, 2. mérkőzés.
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Kapitány Gellért, Tőzsér Dénes Kelemen, Frányó Péter (Hartyáni Zsolt)

Zalaegerszeg: Trice 13/3, Rakicsevics 18/3, Keller I. -, Csuti 7, Smith 15. Csere: Osztojics 6, Polster 3/3, Zsíros -, Németh, Szalay -, Simó 2.

Szombathely: Pot 16/6, Kovács 3/3, Cowells 14/9, Tiby 14/3, Keller Á. 7/3 Csere: Perl 24/6, Krivacevic 6, Sövegjártó 6, Barac 3, Horváth -, Takács 2, Hansen -.

2017 óta nem járt a ZTE KK bajnoki elődöntőben, nagy várakozás előzte meg tehát a Falco zalaegerszegi vendégjátékát. Érdekesség, hogy hat éve is ugyanez a négy dunántúli csapat jutott a legjobb négy közé; akkor végül az Alba Fehérvár játékosai emelhették magasba a bajnoki trófeát. A Keller-testvérek akkor mindketten a fehérváriakat erősítették, most viszont ellenfélként néztek farkasszemet egymással, hiszen Ákos a Szombathely, míg Iván a Zalaegerszeg mezét viseli.

A szerdai első találkozón a nagy elánnal játszó Liam O’Reilly bokasérülést szenvedett az első félidőben, ám Boronyák Róbert gyúró szakértő közreműködésének köszönhetően nem csupán vissza tudott állni a játékba, de a találkozó végére egészen 23 pontig jutott – közte 5 triplával. A meccset követően aztán erősödtek fájdalmai, így edzéseket is ki kellett hagynia, s végül nem is tudott Sebastjan Krasovec mester segítségére lenni. Ez nagy érvágást jelentett a ZTE-nek, hiszen legponterősebb játékosát veszítette el szombat délutánra.

A ballagások hétvégéjén sokan döntöttek úgy, hogy kilátogatnak a csarnokba, szépen megteltek a lelátók, teltház fogadta a csapatokat.

A mérkőzés előtt a Magyar Kupát megnyerő ZTE FC labdarúgócsapatának köszöntésére került sor fotómontázs segítségével, majd Kálnoki-Kis Dávid, a csapat kapitánya végezhette el a kezdődobást.

Jobban kezdett a Falco, gyorsan el is jutottak tíz pontig a vendégek, majd a Perl-Tiby duó vezérletével 12 pontos előnyre tettek szert. Innen kapaszkodott kicsit a ZTE, 16-24-el zárult az első tíz perc.

A ZTE lendületben maradt, zsinórban szerzett nyolc pontjával már csak négy volt közte, ám érkezett az utóbbi mérkőzéseken nagyon feljavuló Stefan Pot, aki kétszer is üresen maradt a triplavonalnál, köszönte is a lehetőséget… Smith remek megmozdulásaival ismét közelebb. férkőzött a hazai csapat, majd Trice tört be kétszer is eredményesen. Mielőtt azonban még szorosabb lett volna az állás, Keller Ákos hintett be egy triplát. Egy Smith-el való ütközés után a sárga-feketék centere ápolásra is szorult, Szalay doktor 2 öltéssel varrta össze a felrepedt száját. A nagyszünet előtt Cowels villant, tízzel tartott előrébb a Falco.

A harmadik negyed szombathelyi kezdése kulcsfontosságúvá vált: nagyon elkapták a fonalat a vendégek, Perl Zoltán igazi csapatkapitányhoz méltóan tette a dolgát. Végig koncentrált a vasi alakulat, a ZTE-n pedig a teljes dekoncentráció látszott, az egy-egyek erőltetése nem volt túl ereményes. Húszpontos különbséget írhattak fel a statisztikát jegyzők ebben a tíz percben: 12-32 lett a harmadik negyed eredménye, innentől fogva pedig csak a különbség volt kérdéses.

A meccs végén az ificsapatok kerültek pályára, amit a Falco-tábor „játszik az ifi!” felkiáltással üdvözölt. A különbség nem csökkent, az egyetlen örömteli eseményt zalai szempontból az eddig minimális szerephez jutó Simó Bence ziccere jelentette. 29 ponttal győzött a remek napot kifogó Falco, ahol tíz játékos is pontot szerzett. A mérleg nyelvét a hárompontos dobások közti különbség is jelentette: míg a ZTE mindössze 3 triplát szerzett, mindössze 14%-os hatékonysággal, a vasiak közel 50%-al céloztak. O’Reilly hiánya nagyon érződött, Trice nem tudta pótolni sem játékszervezésben, sem pedig dobott pontok tekintetében az amerikai játékost. A legtöbb dicséret hazai részről Petar Rakicevicet illeti, ő volt a leghatékonyabb zalai oldalon, ám nem igazán akadtak társai. A zalaegerszegi szurkolók végig buzdították csapatukat, s bár sok örömük nem nyílt ebben a produkcióban, a lefújás után is végig a kék-fehérek mellett álltak.


Perl Zoltánék teljesen megérdemelten, végig koncentrált játékkal szerezték meg a második győzelmet a párharc során, így a másik elődöntőhöz hasonlóan itt is 2:0 az állás az esélyesebbnek számító csapat javára. Érik tehát a ZTE-Körmend bronzcsata, ám a ZTE kedden még megpróbálhatja megállítani a szombathelyi gárdát.

 

Fotó, szöveg: Bálizs Zsuzsa

81 hozzászólás

81
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
24 Comment threads
57 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
36 Comment authors
O1GJessyMTE1975VakEmberFigyelőalbc Recent comment authors
Jessy
Olvasó

Megérdemelten nyert a Falco, Perl megállíthatatlan, azon kívül a 3-asok is jól mentek nekik. ZTE büszke lehet arra, amit az idei szezonban nyújtott, szépen felépítették a csapatot, sok bravúr győzelmük volt!

VakEmberFigyelő
Olvasó

Sziasztok
Közel sem vagyok pártatlan, de hogy itt annyi vak tuskó van mindkét oldalon, hogy imába foglalom a bírói trió nevét, hogy ők vezetik a meccset és nem ezek a legfeljebb prokarióta szinten ragadt hőbörgő IMEI szökevények, azért az jelent valmit

Üdvözlettel,
VakEmberFigyelő

csakazete
Olvasó

Bummm…. El lettünk süllyesztve… ????

Zvezda
Olvasó

Dehogyis!
Ilyen Management kell, ami épül egerszegen. Ha ez így folytatódik tovább, akkor a Falco mellett a ZTE lehet a következő évek meghatározó csapata a magyar élvonalban.Ezt befogjuk húzni egy söpréssel, de elképzelhető, hogy jövőre már együtt döntőzünk, vagy Ti döntőztök nélkülünk.
Nekünk a cél az ötödik, Nektek meg a bronz.
Ez jutott erre az esztendőre.
Decemberben aláírtad volna ezt????

csakazete
Olvasó

Persze így van, remélem így lesz…
Nem a csapatot temettem, csak a megalázó vereségre írtam!
Imádom a zetét gyerekkorom óta ?
Imádom míg élek és szurkolok továbbra is ez nem kérdés ✌️

Zvezda
Olvasó

Like-ot adtam a válaszodra!!

GCkosar
Olvasó

Ez a “faulthatár” dolog – ha valóban létezik, akkor – szerintem az egyik legrosszabb dolog a kosárlabdában, erre bármit rá lehet húzni. El tudják rontani vele a játékot és magukat is lejárathatják vele a sporik.
A játékos taktika miatt odaüt, felteszi a kezét, mehet tovább. Hát fiam, nem ütöttél elég nagyot…”modern kosárlabda”

Xero
Olvasó

Igazából szerintem annyi kontakt van a férfi kosárlabdában, hogy ha minden apróságot lefújnának, akkor a végén nem maradna játékos..

heraklith
Olvasó

Tévedtem múltkor az öregnek nem csak prakcshra maradt pénze, hanem kapitányra és frányóra is. Utóbbi kapta a legvastagabb borítékot, az egész meccsen fülig ért a szája. Minden ZTE elleni fújása után látványosan úrrá lett a boldogság rajta.
A személyes kedvencem az volt, amikor valamelyik falkós kisgyerek ötöt lépett az orra előtt, de nem fújta be. Szegény gyereknek már az óvodában is lépéshiba volt a jele.

Born2Ball
Olvasó

Csak azon nevetett, hogy milyen kretén csapat a zte.???
Zsíros és Németh megmozdulásai után a földön feküdtem a nevetéstől.??

Jon
Olvasó

Ne cáfolj már rögtön rá Pbask-ra, ha már “értelmes”-nek titulált. Nézd meg a büntetőarányt. Vagy ha már nézted, számold újra, hátha feltűnik valami. 😉

Soós Sándor
Olvasó

Egyre jobban hat az alkohol és nem tudod mit beszélsz.
Kedden gyertek ám el húszan megnézni a söprést!

albc
Olvasó

Nem lesz söprés sárga geci , akik hazamennek meccs vége előtt mert vérbeli divatok .

Mendez
Olvasó

Megint itt vagy te hormonzavaros tajgetoszravaló hulladék?
Látom téged is kicsinált idegileg a Falco. ???

Vulcano
Olvasó

Ti inkább izzítsátok az
asszonykórust?

Mendez
Olvasó

Egy kis statisztika csak neked fogyatékos.
Legutóbbi 10 Falco-zete meccs eredménye:
10-0
El is hiszem hogy inkább a sporikkal tereled el a figyelmedet.
??????

heraklith
Olvasó

A meccs előtt ki írta ezt O’Reilly-ról?

“Persze hogy játszani fog, csak a szokásos bepróbálkozás… hátha elhiszi az ellenfél. ??”

Megint magadból meg a hazug csapatodból indultál ki.

Zvezda
Olvasó

Szted emiatt kaptatok hazai pályan majdnem 30 – at?
Én már körmendi évei alatt is nagyon szurkoltam Németh Ákosnak, hogy valami jöjjön neki össze. Nem és nem, az Istennek sem sikerül neki egy meccs sem. Körmend megköszönni Nektek, hogy átvetéttek. Na de nem úgy, ahogy anno mi köszöntük nektek Govenst! Azért kaptatok majd 30-at, mert most ennyivel vagytok rosszabbak, mint mi.Nincs ebben semmi tudomány, most ez van. Lehet még másképp is. Addig meg az arcodból vegyél vissza, mert pontagyúnak tűnsz.

heraklith
Olvasó

Dehogy emiatt. Nem is írtam ezt. Ezért nehéz megérteni hogy egy ilyen meccsen miért tolják a falkót. Persze a boríték osztás gondolom meccs előtt volt és akkor még nem lehetett tudni (csak számítani lehetett rá), hogy ennyire sima lesz.

Soós Sándor
Olvasó

Segítek!
Fault arány: 18:21
Büntetők: 20:9
Triplák: 3:10
Dobó százalék: 39.7% – 60.6%
Kedden gyere a söprésre!

albc
Olvasó

Nem lesz söprés náci .

Mendez
Olvasó

Tedd fel rá az összes vagyonodat, mind a 300 forintot de csúszómászó vakarék.

MTE1975
Olvasó

Szerintem meg nem Németh Ákos miatt kapott ki a ZTE !! Keller Iván sokkal de sokkal gyengébb láncszem. Védekezése értékelhetetlen és ha láttad a meccset a 3 dik negyed elején Perl Zoli akkor dobott róla pontot amikor csak akart, míg az első félidőben szerintem Németh jól védekezett rajt. Perszee Perlre rá sem szabad lehelni márt már fújják is a faultot. Mit gondolsz mért nem állta meg a helyét a Nagy Perl külföldön !! Ja ott nem fújták a faultokat ész nékül.

Vulcano
Olvasó

Gondolom azért lett Perl többször a BL-ben a hét embere és azért volt benn a BL legjobb ötösében.
A körmendi szakértelem néha még engem is meg lep.

felismersz
Olvasó

Függetlenként! A meccs elején volt egy olyan jelenet, amikor a zalaegerszegi játékos rádobta a labdát, de az megpattant a gyűrűn és a szombathelyi játékos leütötte azt. Minden zalaegerszegi szurkoló felháborodott, sőt ha jól láttam a reklamálásért is kaptak egy technikait. Na most ha a gyűrűn egyszer megpattan a labda akkor már leütheti onnan az ellenfél játékosa de sajnos ezt sokan nem tudják.
Nekem is furcsa volt, amikor először láttam a Falco-nak a BL meccsein ezt.
Csak azért írtam le, hogy legközelebb ne kelljen ezért szidni a játékvezetőket.
Amúgy a mai meccsen egy picit Falco-nak fújtak, de nem mondhatom rossznak az ítéleteket.

Xero
Olvasó

Inkább úgy mondanám, hogy engedték a kemény játékot, ami egyértelműen nekünk kedvezett.
Én azt nem értettem, hogy amikor Smith lefejelte Kellert, az mi miatt lehetett védő fault, amikor a saját hengerében volt fent a keze, Smith meg negatív szögben volt a gyűrűhöz képest, ezért hátra kellett helyet csinálnia, így lefejelte a védőt.. Mondjuk az lehet, hogy volt ott olyan, amit esetleg nem vett a kamera, de én ezt egyértelmű támadónak gondolnám..

Zombi
Olvasó

Továbbra is a leggyengébb láncszem az edző. Biztosan jó szakember, de meccselni nem tud. Mivel nem itt képzeli el a jövőjét, engedjük menjen csak. Következő szezonra igazolni kellene kosárlabdázni tudó és akaró magyarokat is! Ezzel az állománnyal sokra sajnos nem visszük……Légiósokat is egy magasabb polcról kellene válogatni. 3- as, 5- ös maradásáért minden követ megmozgatnék.
Hozzáteszem, amíg ilyen gusztustalan játékvezetők dolgozhatnak, nagyon nem is kell erőlködni.

Hmafino1
Olvasó

20 büntető a Zte-nek 9 a Falcónak.Igazad van.

heraklith
Olvasó

Ne legyél ennyire egyszerű, az nem jó!

Zombi
Olvasó

A legjobb az volt, amikor a szombathelyi játékos emelte a kezét, bíró bácsi engedte tovább…

ZTE_KK
Olvasó

Mit számít,hogy ki mennyi büntetőt dobott? Olyan gyenge volt a védekezésünk, hogy minden kosaratokat gyakorlatilag ziccerig vittétek többnyire fault nélkül, a 9 büntetőből minimum 3-4-et 2+1-es akció után dobtatok be. Nem a büntetőarány határozza meg azt, hogy ki felé fújnak. A probléma ott van, hogy a faulthatár állandóan változik meccs közben, ez jellemző volt az első meccsen is és a másodikon főleg az első negyedben, amíg ránk fújják a legkisebb kontakt után is a faultot addig a másik oldalon minden 4-et vagy még azt sem.

Xero
Olvasó

Az első negyedben???? ? Te miről beszélsz?? A legelső támadásunknál valóban rátok fújtak 3 tök egyértelmű faultot. Utána 8!!!! percig nem fújtak rátok semmit!! A 4 faultot az első negyedben valamikor 1.40-el a vége lőtt kapta a Zte.. de biztos minden kontaktot befújtak nektek, amit másnak nem.. ?

albc
Olvasó

Ez hogy jön ide ? A sárga geci csapkodhat semmi , sötét zalai hozzáér , egyből fault . Tolták a sárgákat mint mindig .

Vulcano
Olvasó

Most eléggé belerondítottál a dolgokba. Már eldőnt, hogy herajlith itt a legnagyobb balfasz, erre idejössz és elcseszel mindent.
Kösz szépen.
Most számolhatok mindent újra.

Mendez
Olvasó

Az nagyobb baj, hogy anyádat tolták az utcasarkon és egy ilyen genetikai selejt lett az eredménye.

heraklith
Olvasó

Ekkora különbség minimum van a két csapat között. Erőn felül teljesítettünk ebben a szezonban, egyértelműen a teljes mezőnyt tekintve a mi szezonunk a várakozásokhoz és a lehetőségekhez képest a legkiemelkedőbb. Ezzel az összes szakértő is egyetért. Kis csapatként csak úgy tudunk idáig eljutni, hogy nem volt sok serülésünk. Az első 8-ban nem volt olyan csapat, aki nálunk érzékenyebb lenne egy sérülésre. Jól mutatja ezt az is, hogy az összes meccset elveszítettük, amikor egy játékosunk sérülés miatt nem játszott. A csodával határos hogy éremért játszunk, ráadásul pályaelőnyből a Körmend ellen. A falkó légiósai többe kerültek mint nálunk a teljes keret Kisával… Olvass tovább »

Kovari Andras
Olvasó

ne sertodj meg de hany eves vagy hogy ilyen remek meglatasaid vannak?

Pbask
Olvasó

Nem kisgyerek, értelmes, más cikkek alatt kiderült, csak szereti cukkolni a népet. Mondjuk miért jó neki, és miért pont minket nem tudom.
Minden értelmes, kosárlabdához értő ember látja, hogy jelenleg az Albának áll a zászló. De a labda gömbölyű, én pedig bízok a csapatomban, EDDIG nem látni hogy hiányozna tőlünk egy légiós. Tisztában van vele, csak szeret flamelni, nem hiába az utolsó elejtett mondat.

heraklith
Olvasó

Mondtam én, hogy Brown kiszállását meg sem fogjátok érezni. Ilyet egyik csapat sem mondhat el magáról. Előre lépett Pot meg Cowells. Utóbbi amúgy is nehezményezte a kevés lehetőseget. Bőven volt ebben a falkóban ennyi tartalék. Hárman-négyen 5 perccel többet játszanak ugyanabban a minőségben. Cowells még jobban magáratalál és még nyertek is Brown kiszállásával. Nálatok egy Brown kiszállása semmit nem változtat a 40 perc minőségén, nálunk O’Reilly kiszállása azt jelentette, hogy 30 percre drasztikusan lecsökkent a minőség. Nálatok Brownt röhögve helyettesíti 3 játékos is, nálunk O’Reilly-t senki nem tudja.
Papíron nem ellenfél az Alba sem nektek.

albc
Olvasó

Albának áll a zászló? Világ szégyene lesz ha nem lesz bajnok a közpénz filcó.

heraklith
Olvasó

Köszi, de ezek nem meglátások, hanem tények.

Vulcano
Olvasó

Ezaz. Már vártunk?
Egyébként fejtsd már ki miért kellene nekünk söpörni a 4 légióssal és 4 válogatottal rendelkező Albát??
Nálunk pedig 2 válogatott 4 légiós.
Én értem hogy a zalai matek szerint 6 > 8.
Nagy a verseny de tényleg idén te vagy a fórum legnagyobb balfasza xD

Pbask
Olvasó

Lehet 1984en nevelkedett 😀

Suns
Olvasó

Nem, azt a címet Motoros már megnyerte…

Motoros
Olvasó

Hülyegyerek, nálad nagyobb balfax nincs????
Aki keveri a ?vast az Alba edzőjével????
????

Marillion
Olvasó

A legalpáribb hülyegyerek az éppen hogy te vagy…az állandó aljas lekezelő stilusoddal….Na mi van mi van…már megint fontosabb lett neked a Falco mint a Körmend? Sorozatban mossák fel veletek a parkettát! megint nem láttalak ott hozzászólni értékelni…ennyit nem érdemel tőled a csapatod? Pedig egy Vasi döntőnek jobban örülnék….Rakd csak ki azt a sok bohócos figurát az ősszes mind te vagy!

Bobby666
Olvasó

Robogós! Egyre lejjebb csúszol.. Miért van erre neked szükséged? Még mindig azt gondolom, hogy értelmesebb vagy ennél..Nem lehet a célod, hogy még a sajátjaid is utáljanak.. Szedd már össze magad. Peace!

heraklith
Olvasó

Itt aztán nem komolyak az elvárások, de az hogy eddig a matekig terjed a kosárlabda tudásod, azért már nagyon kellemetlen ? ráadásul többen is vagytok.
Internetet sem adnék olyannak aki ezen a szinten van.

albc
Olvasó

Mert nálatok van a közpénz vulkán geci , szolnok ellen is anno megvettétek a bírókat .

Vulcano
Olvasó

Vojvodát a zsebpénzedből fizetetik te kotonszökevény??

O1G
Olvasó

Ja hogy ezt így darabra nézik? Akkor gondolom Perl, Keller bármelyikét simán cserélitek Szöszire, hiszen az csak 1 helyett 1.

Suns
Olvasó

Látom, finomítasz a narratíván…

Nyilván egy négy légiós + két válogatott kombós csapatnak söpörnie kell az öt légiós + három válogatottal felálló csapatot. Aha.

p.borisz
Olvasó

Te vagy az élő példa, hogy agy nélkül is lehet élni…??????

Suns
Olvasó

Gratulálok Srácok, valahogy így kell ezt, főleg úgy, hogy a Zete legjobbja nem játszott.

Más: szerintem Motoros felhívta Heraklithet, most vigasztalják egymást 😉

Motoros
Olvasó

Nem mindenki olyan ratyi mint te kicsi?
????

Suns
Olvasó

Akkora Körmend szurkoló vagy, hogy csak Falco meccsekhez böfögsz. Mondjuk biztos nehéz lehet megemészteni a folyamatos mélytorkosokat 😉

zterulez
Olvasó

Szépen működik a taktikánk, hogy elaltatjuk az ellenfelet! Látszik, hogy összezuhantak a végére mind morálisan, mind fizikálisan. Szombathelyen összeroppantjuk, majd végképp felőröljük őket! Hajrá, hajrá Ka…r… … öööö Zete!

Zezekosarak
Olvasó

Sajnos minden mutatóban jobbak voltak, úgyhogy nincs mit tenni, gratulálni kell az ellenfélnek. A trojkákról ne is beszéljünk. Lesz még jobb is. Csak a Zete!

Parus major
Olvasó

Bravo srácok! Ma felmosta a Falco a ZTE-vel a csarnokukat, O’Riley hiányát nem bírták el. Innen már nem hinném hogy a ZTE tudna meccset nyerni, van annyira profi a csapatunk hogy ezt lezárjuk kedden. A Falco-Alba azért egy izgalmas döntőnek ígérkezik, nagyon nincs lefutva még ez a bajnokság.
Összefoglalnám az egerszegi hozzászólásokat: “Menjetek kapálni!” 🙂

Pbask
Olvasó

Az első itthoni mérkőzésre hatványozottan kíváncsi leszek. Mert változott a csapat playbookja, Pot előlépett, nem is akárhogy, de mégsincs Brown, aki legjobb védőbk és támadóoldalon is belejött már. Szóval hogy egy reális képet kapjak arról mi várható a döntőben. Fogalmam sincs, a Debrecen, Egerszegnél biztos voltam hogy tudjuk abszolválni.

Jon
Olvasó

Pottól nagyon kell ez a teljesítmény, igazából ősszel még benne is volt, teljesen érthetetlen a BL után mi történt, de jó hogy magára talált. Így azért lehet esélyünk a döntőben, ki-ki meccset érzek benne, ki kell használni a hazai pálya előnyét.

p.borisz
Olvasó

Gratulálok a CSAPATNAK,ezt rendesen odatették!Mindenki komolyan vette,pár pontatlanságot kivéve nagyon jól játszottunk.A legszebb,hogy a fiatalok sem engedték,hogy zárkozzon a zete.
Érdeklődnék heraklith haveromtól, hogy a felmosoronggyá avanzsált Dávid őrssel mi történt?
Mondjuk most láthattátok,hogy játszik egy igazi kosárlabdacsapat ?????????
Hajrá Falco,előre a 3-0 -ért????

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Falconak a győzelemhez. Ez váratlanul sima meccs lett. Az előzőhöz képest sikerült meghosszabbítani a jó periódusokat, így nem forgott veszélyben a győzelem. A harmadik negyed szinte hibátlan volt támadásban és védekezésben is, ott el is dőlt. A negyedik negyedet nem minősítem, mert ott mindkét csapat a végét várta már. Egy nagy lépés kell még a döntőhöz, azt jövő héten be kell húzni. Van még mindig tartalék a Falcoban, nem szabad hibázni a harmadik meccsen és a döntőre lehet készülni utána.

Soós Sándor
Olvasó

Heraktilh -30nál elsírtad magad?

Jon
Olvasó

Szerinte ez az elvárható alap a Falcotól, úgyhogy rendben kell legyen a lelki békéje. 🙂

heraklith
Olvasó

Ez egy játék, amit ráadásul nem is én játszok. Ne magadból indulj ki te kis butus.

Kovari Andras
Olvasó

Grat a csapatnak es kedden le kell zarni.
A kis iranyitojuk nelkul ez boritekolhato volt nem hittem volna, hogy ennyire komoly a serulese.

Pbask
Olvasó

? és ? megint király volt, főleg Zozó trojkái. Ma Tiby is jó volt, Cowels pedig beszórogatta, ha már nem védekeztek rajta. Mi viszont annál jobban. Így tovább ?
Szép volt!

Jon
Olvasó

Szép volt fiúk! Kedden le kell zárni!
Ákosnak pedig megint plusz pont a nyilatkozatért. 😀

gabor77
Olvasó

Menjetek kapálni, szarházi banda, nem kellett volna Sopronba tovább jutni!!!

Notorius Naftalinus
Olvasó

Igazi divatdrukker lehetsz. Nem tudom mi a bajod, nem a falcot kell legyőzni szerintem. Készülni kell a Körmendre aztán behúzni a 3. helyet.

Pbask
Olvasó

Ez így van. Sopron ellen szoros meccset játszottak, nekünk ellenük is kijött a lépés a kupában, mint ma. Van ilyen nap, hogy nehéz átdobni a védelmet kintről, máskor meg bravúrkosarakat dobnak.
Van ilyen, attól még jó csapat szerintem.

gabor77
Olvasó

Mindig az aktuális ellenfelet kell legyőzni, lehet veszíteni, de nem mindegy hogy hogyan. Divatdrukkeről annyit én kint voltam anno a Baja ellen…..

Suns
Olvasó

Az OK, de ha őszintén belegondolsz, O’Reilly kiesésével azért a vereség borítékolható volt. (Még ha nem is ekkora különbséggel…)

gabor77
Olvasó

Igazad van!

Xero
Olvasó

Hát ezt odaraktuk!! 😀 Gratulálok Srácok, igazi csapatmunka volt..
Iszonyat fizikálisan kezdődött a meccs és a bírók sem fújták szét.. Ebben azért nagy előnyünk van, jobban hozzá vagyunk szokva ehhez, a Zte nem tudta fenntartani azt a teljesítményt hosszútávon.. A hármasok is szerintem ezért nem jöttek nekik annyira..
Jól jött, hogy így nem is kellett végül percek tekintetében megszakadni.
Előre a 3-0-ért!! A másik ágon is nagy esély van arra, hogy az Alba 3 meccs után döntős lesz, úgyhogy nem szabad nekünk sem engedni.. Hajrá Falco!!!

Pablo Escobar
Olvasó

Megint a Falconak fújtak a picsába ????? Lekapcsoltuk sötétbe is a villanyt??????????????? ?????????????

Pbask
Olvasó

Még Jenő is megjegyezte, hogy nem emlékszik arra, hogy 10 alatt dobtunk-e idén büntetőt. Ezért is érdekes a zegi előre károgas a beharangozóban, de szerencsére nem ezen múlt. Egy Alba ellen azért megéreznénk ezt a hozzáállást.

sargafeketeasziv
Olvasó

Bravo srácok így kell játszani, kedden nincs mese be kell húzni!??

Imp55
Olvasó

totál égés ez az egerszeg.. xDD

Szurker
Olvasó

Szép volt fiúk!

Max. 10 pontos győzelmet jósoltam volna magunknak elöljáróban, de a hazaiak triplafóbiája simává tette a meccset.
Kedden le kell zárni a párharcot!

Falco! ??

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés