Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Armwood már nem a DEAC-cal készül

Már biztosan nem fog pályára lépni debreceni színekben, távozása még nem hivatalos, ügynöke és a vezetőség jelenleg is tárgyalásban áll egymással.:

:

„Köszönöm a szurkolóknak és mindenkinek, aki támogatott a Debrecenben töltött időm alatt.” – üzente közösségi oldalán keresztül Isaiah Armwood. Az erőcsatár a Jászberény elleni bajnoki előtti edzésen közölte távozási szándékát a klubbal és a csapattal, s már a mérkőzés napján repülőre szállt.

Az amerikai magasember egy év szünet után második szezonját kezdte meg a Debreceni Egyetem csapatánál. Az első idénye egészen zseniálisra sikerült, elévülhetetlen érdemei voltak a biztos bentmaradás kiharcolásában. 29 mérkőzésen 17.5 pontot, 9.5 lepattanót és közel két blokkolt dobást átlagolt. A 2019-20-as, sérülésektől tarkított szezonjában eddig meg sem tudta közelíteni korábbi önmagát, közel 7 pontot és 6 lepattanót jegyzett mérkőzésenként.

Armwood idén már biztosan nem fog pályára lépni debreceni színekben, távozása azonban még nem hivatalos, hiszen a játékos ügynöke és a vezetőség jelenleg is tárgyalásban áll egymással – derült ki a klub honlapjáról.

20 hozzászólás

20
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
paparazzivainoVadkakasColedball Recent comment authors
paparazzi
Olvasó

Berényi Sándor vezető edző lehetett, majd felfelé bukva, szakmai igazgató lett, és kinevezték az addigi másodedző Kovács Adriánt.
Játékosok simán kiröhögik őket, átnéznek rajtuk!

Vadkakas
Olvasó

tudod vagy sejted vagy vki aki vkinek az ismerőse mondta?
azért kérdezem, mert tényleg érdekel, hogy van-e vmi belső feszültség a csapatnál

Hajrá DEAC!

TT
Vendég
TT

Ez szerintem kívülről is egyértelmű, hogy nincs meg a kellő tisztelet. Sanyi még csak-csak, de Adrián. Mondjuk szerintem a Sanyi sem tud meccselni.

dball
Olvasó

Tudom. Tudom, hogy az idegek jelenleg is pattanásig feszülnek a DEAC háza táján. 🙂

vaino
Olvasó

Két évvel ezelőtt hasznos volt a csapat számára, húzóember volt. Idén kicsit sem. Azért egy kulcsembernek hozott légióst ne a padon kelljen már jegelni.

Vadkakas
Olvasó

Kár érte, jó arc, jó játékos.
Aki miatt idáig jutott a dolog az meg szrjon sünt…
Hajrá DEAC!

dball
Olvasó

Ha a hír igaz akkor itt Debrecenben vannak kisebb nagyobb problémák, nézeteltérések. Zeek jelenleg is egy sérüléséből épül fel, noha nem hinném, hogy ez lenne az alapvető ok a távozására. cívisként sajnos azt kell mondanom, hogy ha neki többek között a közeggel is problémája volt, akkor egyet tudok érteni. Az egész debreceni kosár”világ” feszült és csak idő kérdése, hogy a csapat és a lelátó között mikor robban a bomba. Debreceni döntő, kérdéses a kupaszereplésünk…hadd ne részletezzem tovább.

vaino
Olvasó

🙂

TT
Vendég
TT

Ez már az idény kezdete óta látszik, hogy nem kerek az egész.
Akkor még lehetett az idény eleji formára fogni, de azóta sem történt semmilyen előrelépés.
Továbbra is csak ismételni tudom magam, kell egy rutinos szakmai stáb, aki rendet vág, ilyen háttérrel top 4-es csapatnak kellene lenni simán. Ehelyett ahogyan írod is, könnyen kicsúszhatunk a 8-ból is.
Borisov és Ádám menti eddig a menthetőt, de két ember nem húzhatja az egész csapat szekerét hosszabb távon.
Szolnokról példát vehetnénk.
Armwoodot nehéz lesz pótolni. Jó ember, jó játékos.

dball
Olvasó

Milost valóban a csapat motorjának tekinthetjük. Ádám mentalitása viszont jóval a sportember kategória alatt jár valahol a mélység alsó bugyraiban. Flegma, indulatból játszik és rengetegszer többet akar, mint amire bizonyos szitukban képes lenne. Minden meccs után azt látni, hogy a saját szurkolóit leszarja és szívesebben örjöng egy sort a vip szektor előtt. Armwood idén sajnos töredékét sem mutatta be egykori önmagának. A képlet egyszerű: fiatal, elhivatott edző + önfejű, éretlen gondolkodásmód = feszültség, kevés siker. Meglátjuk mi sül ki ebből. Én bízom benne, hogy Körmenden jó meccset játszunk majd és ha ki is kapunk, a Zete ellen meg tudunk még… Olvass tovább »

Debreceni
Olvasó

Ádámon azt látom hogy itt megkapja a lehetőséget és kisebb arccal sokkal többre lenne képes. A legutóbbi fordulóban annyi kihagyott, elbénázott dobással is bekerült a forduló magyar csapatába, és akkor ott van a mi lett volna ha…, Ami egyébként nagyon sokszor ott van ha a Deacról van szó

TT
Vendég
TT

Ez azért gáz, hogy a játékos fogta magát és lelépett.
Nem tudom mi folyik a háttérben, de ilyen széthúzás mellett nem csodálom, hogy nem a vártaknak megfelelően szerepel a csapat.
A klub kommunikációján lenne még mit javítani. Idén szerintem már nem is lesz így ötödik légiósunk.

Redbid
Olvasó

Ivko meg télleg nem is üzenget a neten Csirkének 🙂
Mert ugye ha “nem akar a Pécs edzője lenni” akkor akár ő is foglalkozhatna saját magával, mint ahogy azt ajánlja másnak!!

pbask
Vendég
pbask

Elnök úr helyére?

Leklibajsza
Olvasó

Azért most már jelentősen javulgat az elnök úr!

pbask
Vendég
pbask

Valamennyire, de Reddic kiesik nincs olyan játékosunk,aki kézbe veszi a gyeplőt. Ha Armwood azért cuccol mert nem érezte magát jól ott,a mi közegünkben húzójátékos lehetne régi statjával,de ideivel is bőven.

derryl
Olvasó

Tudtommal nem azonos a posztjuk. Bocs, ha tévedtem. De tudom, ha megfizetitek, még irányítóba is jó lesz!

pbask
Vendég
pbask

Értő olvasás látom megy Szolnokon,lényeg hogy valamibe beletudj kötni, annyira fűt az utálat.
Washington helyére írtam, mert nincs MAGASEMBERÜNK,aki csapat élére tudna állni, ha kiesik REDDIC.

Remélem a hiányzó információmorzsákat sikerült eljuttatnom a neuronjaidhoz.
További jó közpénzezést bro!

Cole
Vendég
Cole

Kellene a csere. Fejlődget, ugyan Okorn keze alatt, de még mindig nagyon nagyon kevés, amit nyújt. Remélem azért átgondolja a lehetőséget, mert Washington a magyar bajnokágba borzasztóan kevés. A többiről meg kár is beszélni. Jelenleg nem látok olyan magyar NB1-es csapatot, ahol kezdő lenne. nem tudom, ha el lenne küldve, egyáltalán leigazolná-e itthon bárki.

Debreceni
Olvasó

Hát csodálatos. Aki nem akar maradni azt engedni kell mert így csak az időt húzzuk és nem jöhet másik légiós. Valamit csináljunk Vezetőség!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés