Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Armwood felvenné a harcot a Falcóval a bajnoki címért

A DEAC légiósa küldetéstudatból jött vissza Magyarországra.:

:

Az egykori közönség kedvenc, Isaiah Armwood – egy év kitérő után – visszatért a DEAC csapatához. A hajdúságiak két győzelemmel állnak a tabellán, az amerikai játékos pedig 8,5 pontot és 7,5 lepattanót átlagolt eddig. Vele beszélgettünk.

– Az emberek fantasztikusak! De nem csak a kosárlabdában dolgozókra gondolok, akikkel eddig megismerkedtem, velük nyugodtan mondhatom, hogy már-már családias a viszonyom. Amikor itt játszottam, akkor sajnos nem jutottunk be a rájátszásba, idén viszont szeretném hozzásegíteni ehhez a csapatot, és úgy érzem, jó esélyünk van erre, tehát egyfajta küldetéstudatból is jöttem vissza. Ráadásul a gulyáslevest is imádom. 

– Az előző szezonban az NBA G-Ligájában játszott. Mi a különbség az ottani, illetve a magyar kosárlabda között? 

– Teljesen más a két bajnokság. Az atlétika, a fizikalitás, a gyorsaság. Az a tény pedig, hogy hazámban, Amerikában kosárlabdázhatok, egészen különleges volt számomra. 

– Két győzelemmel állnak eddig a szezonban. Mennyire elégedett? Meddig juthat a DEAC az idény végén? 

– Ez a két győzelem remekül hangzik, de tudjuk, hogy csapatként és egyénileg is még sokat kell fejlődnünk. Még a szezon elején járunk, korántsem a csúcsformánkat nyújtottuk az eddigi találkozókon. Ha ebből indulunk ki, akkor a két győzelem tényleg jól hangzik. Addig, amíg folyamatosan fejlődünk, szerintem bárkivel felvehetjük a versenyt. 

– Ön szerint melyik csapatnak van a legnagyobb esélye a bajnoki címre? 

– Túlságosan nem ismerem a csapatokat, hogy erről véleményt tudjak formálni, de ahogy hallom, a Falco az egyik nagy esélyes. Személy szerint kompetitív alkat vagyok, szóval remélem, hogy mi is ott tudunk lenni majd a végén, és harcolni fogunk velük. 

– A nyártól Kovács Adrián irányítja a csapatot. Mik az első benyomásai róla? 

– Neki ez az első éve vezetőedzőként egy felnőtt csapatnál, de imádja a kosárlabdát, akárcsak én, így a legfontosabb közös pont megvan szerintem. Megértette, hogy ez egy új kihívás a számára, de teljes mellszélességgel bele is állt. Szerintem nagyon jó edző már most, később pedig csak még jobb lesz.

Fotó: deac.hu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
dball Recent comment authors
dball
Olvasó

Örülünk, hogy újra köztünk vagy, Isaiah!
Az elmúlt két meccsen még sajnos nem sziporkázott a srác, de Oroszlányban már mutatott egy-két pofás mozdulatot, többek között a Jordanre emlékeztető zsákolást. Ez jó jel a régi formába való visszarázódást illetően. Sok sikert, eredményes visszatérést!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés