Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Arconic-Alba Fehérvár – Sopron KC

Az életben maradás a tét a Sopronnak.

Arconic-Alba Fehérvár - Sopron KC

Rájátszás, negyeddöntő, 3. mérkőzés.
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok, péntek 18:00.
Praksch Péter Árpád, Montgomery-Tóth Cecília, Horváth Csongor Béla (dr. Gincsai János Péter)

Alba Fehérvár: Chambers - Kass -Barnett - Philmore - Dickey.

Sopron: Nichols - Meszlényi - Griffin - Gill - Molnár.

A rájátszás negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén, az Alba a Sopront fogadja. A tavaly ezüstérmet szerző egyöttes eddig két győzelmet aratott a párharcban, így esélye van lezárni azt, hazai közönsége előtt.

Alejandro Zubillaga, Arconic-Alba Fehérvár: Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen bár az eredmények nem ezt mutatták feltétlenül, de az első kettő sem volt egyszerű. A találkozó legelejétől meg kell mutatnunk, hogy győzni szeretnénk, ehhez olyan játékra van szükségünk, amit az első kettőn mutattunk. Kontrollálni szeretnénk az összecsapást, jó kerete van a Sopronnak, olyan játékosokkal rendelkeznek, akik ha elkapják a fonalat támadásaban, akkor sok pontot tudnak szerezni. Nyugodtan kell maradnunk, keményen kell dolgoznunk, nem szabad azzal foglalkoznunk, hogy 2-0-ra vezetünk, szeretnénk lezárni a párharcot.

Gasper Potocnik, Sopron KC: Reálisan és a párharc eddigi alakulását nézve egyértelmű, hogy az Alba az esélyes. Ugyanakkor az első és a második mérkőzés között azért volt előrelépést, fejlődés a játékunkban. Elég sok taktikai változtatás, variációt próbáltunk ki, ellenfelünk erejét, keretének minőségét mutatta, hogy mindenre volt válasza. A holnapi mérkőzéstől azt várom, hogy a legjobbját nyújtsa a csapat, hogy a második meccshez képest is lépjünk előre, hogy látszódjon a fejlődés. Nem adjuk fel, sportemberek vagyunk. Ahhoz, hogy sikerüljön a bravúr, és visszahozzuk Sopronba a párharcot, szinte tökéletes játékra lesz szükség, és persze arra is, hogy ellenfelünk ne fogjon ki olyan jó napot, mint tette azt az első két mérkőzésen. Ezért persze védekezésben mi is sokat tehetünk, hiszen az előző találkozókon a hibáinkat könyörtelenül megbüntette ellenfelünk. Éppen ezért mondtam, mind védekezésben, mind pedig támadásban szinte tökéleteset kell nyújtanunk.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SopronKCfanKosaras Recent comment authors
Kosaras
Olvasó

Itt már nem lesz meglepetés.

SopronKCfan
Olvasó

Az lett volna meglepetés ha összességében meccset nyerünk 😀

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés