Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Arconic-Alba Fehérvár – Sopron KC

Megőrizné hazai veretlenségét az Alba.

Arconic-Alba Fehérvár - Sopron KC

Rájátszás, negyeddöntő, 1. mérkőzés.
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok, szombat 17:00
Játékvezetők: Földházi Tamás Péter, Frányó Péter, dr. Németh Patrik (Bogárdi János)

Arconic-Alba Fehérvár : Chambers - Roberts - Barnett - Dickey III - Balogh

Sopron KC: Nichols - Meszlényi - Griffin - Sitku - Molnár

A rájátszás első fordulójában az Alba a Sopront fogadja. A fehérvári csapat egy nagy győzelemmel zárta az alapszakaszt, a tabella első helyén álló Falco ellen arattak sikert. A Sopron az OSE gárdájától kapott ki, így nekik a legjobbkor jött ez a szünet, hogy ismét formába lendüljenek.

Alejandro Zubillaga, Arconic-Alba Fehérvár: “Az év eleje óta a playoffra készültünk, és most végre itt vagyunk. Nagyon nehéz lesz a továbbjutás, hiszen a Sopront tapasztalt játékosok alkotják, akik mellett tehetséges magyar fiatalok vannak. Az utóbbi időszakban nem volt szerencséje a soproniaknak, mivel rengeteg sérülés hátráltatta őket, de most teljesen más mérkőzés lesz. A legjobbunkat kell nyújtanunk ahhoz, hogy a következő fordulóba juthassunk. A holnapi meccsen is a mentalitás lesz a győzelem kulcsa, illetve készen kell állnunk minden nehezebb szituációra is. Még egyszer kiemelve, a mentalitás a legfontosabb dolog. Nyugodtnak kell maradnunk a Sopron elleni mérkőzésen és a rájátszás alatt is, még akkor is, ha az nem a játékosok elképzelése szerint alakul. Ha ezekre a dolgokra figyelünk, akkor minden esélyünk megvan a továbbjutásra.”

Gasper Potocnik, Sopron KC: “Az elmúlt két hetet a regenerációnak szenteltük, hiszen az utóbbi időszakban rengeteg sérüléssel bajlódtunk. Talán emiatt is veszítettünk el pár korábbi meccset, de most már sokkal jobb helyzetben vagyunk. A játékosok nagyon jól dolgoztak ebben a két hétben, és mondhatni, hogy optimális formában vannak. Minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni a bajnokság ezen szakaszában is. Jól tudjuk, hogy az Alba milyen jó gárda, kiváló játékosok vannak, akik csapatként is jól játszanak össze, így egy nagyon nehéz feladat vár ránk. Sportemberek vagyunk, hiszünk magunkban, és mindent megteszünk, hogy megnehezítsük az Alba dolgát. A szezon végén majd kiderül, hogy mire volt elég a teljesítményünk, de addig is mi minden meccsen harcolni fogunk.”

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés