Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Arconic-Alba Fehérvár – Sopron KC

Már Gasper Potocnik irányítja a vendégeket.

Arconic-Alba Fehérvár - Sopron KC

Bajnokság, 10. forduló.
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok, szombat 19:30.
Játékvezetők: Benczur Tamás, Farkas Gábor, Lengyel Ádám József (Schäffer Béla Róbert)

Alba Fehérvár: Chambers - Kass - Barnett - Philmore - Dickey.

Sopron: Nichols - Meszlényi - Griffin - Da Silva - Molnár.

A bajnokság 10. fordulójában, az Alba a Sopront fogadja. A hazaiak a szerdán elszenvedett csúnya vereség után javítanának, míg a Sopron már Gasper Potocnik irányításával szerepel.

Alejandro Zubillaga, Arconic-Alba Fehérvár: A szerdai vereség után, szeretnénk megmutatni a legjobb saját verziónkat. Szeretnék visszatalálni arra az útra, amit az első kilenc mérkőzésen mutattunk, védekezésben és támadásban. A saját ritmusunkban kell játszanunk, a konzekvenciák levonása után el kell felejtenünk a Falco elleni összecsapást. Annak ellenére, hogy Gasper egy rutinos, jó edző, aki már edzősködött a bajnokságban, nem tudhatjuk, hogy milyen stílust mutat majd a Sopron, hiszen ez teljesen más szituáció, mint a szolnoki volt. A célunk, hogy napról napra fejlődjünk és természetesen a győzelem.

Gasper Potocnik, Sopron KC: A szombathelyi vereség talán még veszélyesebb ellenféllé tette számunkra az Albát. Nagyszerű csapatuk van, még csak egy vereséggel állnak, de mindenképp javítani szeretnének. Elsősorban magunkra koncentrálunk, azt gondolom jó hetet zártunk a csapattal, a játékosok remek hozzáállást mutattak az edzéseken, de vannak problémáink sérülések és betegségek miatt. Nyilván a rotáció is szűk mivel hiányzik egy center, de mindig az a legjobb keret, ami rendelkezére áll. Pozitívan állunk a feladathoz, tudjuk, hogy miben szeretnénk javulni, ha ezekben lépünk előre, az már jó. Az Albának nagy erőssége a gyorsindítások, minőségi keretük van, erre kell főleg figyelnünk. Célunk, hogy kompetitív meccset játszunk, motiváltak vagyunk.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MilegyenaztörrögszultánWestChampi Recent comment authors
Milegyenaz
Olvasó

Továbbra is Hajrá Fehérvár!

törrögszultán
Olvasó

Csak úgy, olyan stílusban, lendülettel, eredményesen, mint az első 9 meccsen!
Hajrá Alba, hajrá Fehérvár!

WestChampi
Olvasó

Vereség esetén dobozolás egész éjjel?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés