Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Arconic-Alba Fehérvár néven folytatják a székesfehérváriak

Sajtótájékoztatót tartott a klub.:

:

A következő kettő szezonban Arconic-Alba Fehérvár néven szerepel a Székesfehérvár kosárlabda-csapata. Az erről szóló megállapodást sajtótájékoztató keretében írta alá a klub.

44 hozzászólás

44
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
15 Comment threads
29 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
21 Comment authors
YoWassupFambakibafekete_listaO1GSzhelY Recent comment authors
YoWassupFam
Olvasó

Emberek szakadjatok már le erről a “nem indul az alba nemzetköziben” témáról. Fváron eredmény kényszer van(elég komolyan….nem lennék ott vezető beoba ha valóban idén se lesz semmi eredmény) ezen pedig nem segítene a nemzetközi szereplés… én is fújtam rájuk kicsi ideig emiatt de bakker mi van booomerek nem juttok 1ről a 2re? Covid hiszti felemlegetését még megértem hisz az tényleg gerinctelen egy dolog volt de ez? Nem mondták, hogy miért nincs zseton Ec-ben kifáradni… annyit mondtak nincs. Hàt valóban nincs mert all-in van a bajnoki címért. Cél szentesíti az eszközt ez van. Gyertek lelátó lexikonok mondjátok a tutit…

bakiba
Olvasó

Simon hangján, beszédén, látszik, hogy nem egy vezető típus. Elég összehasonlítani a megszólaló hölggyel. Ilyen, ha valaki az üzleti életből jön és piaci körülmények között dolgozik. Simont kielemezhetné egy profilozó, érdekes dolgok jönnének ki. Én a beszéde, gesztusai és mimikája alapján egy ebihalat nem bíznék rá.
Ami a szponzorációt illeti: nyilván nem piaci alapon történt. Senkinek nem éri meg. Ne lepődjünk meg, ha a cég hamarosan egy nagyobb önkormányzati területhez jut, ahol fejleszteni fog. És nincs ezzel baj. Ez az, ami a fővárosban nem működik. Sajnos. Itt semelyik önkormányzat nem csinálja ezt meg.

O1G
Olvasó

Érdekes mennyire rövidtávú a magyar kosárlabdaszurkolók memóriája.
Alba 5x bajnok, 4x kupagyőztes, de a 4x bajnok, 1x kupagyőztes falco szurkolók már úgy írnak róluk, hogy most sem fognak nyerni semmit, ahogy eddig sem.
Falco modell, amit mi 10 évvel azelőtt már rég úgy csináltunk.
Nem a szívem csücske az Alba, pláne Simi, de mi játszottunk az Albával nagyon komoly döntőket, mikor még Szombathelyen eredmény volt playoffba kerülni is. Nagyon megnőtt az arc az elmúlt 2-3 évben…

Vulcano
Olvasó

Én tisztában vagyok az Alba eredményeivel. Csakhogy azokat az embereket akiknek ezek a sikerek köszönhetők, már kb mind elüldözték onnan.

2lee14
Olvasó

Ilyenkor belegondol az ember, mi lenne, ha még pénz is lenne??

Wilson
Olvasó

Na ezt jó olvasni, Arconic egy stabil szponzor lehet, valamelyest ezáltal csorbul az az utálat bennem amit a cég iránt érzek, ha rágondolok!

vasipasi
Olvasó

Szánalmas, hogy az MKOSZ ehhez asszisztál…

Isojoe
Olvasó

Mihez? Tiltsák meg a szponzorok bevonását?

Mendez
Olvasó

Nem.
Ahhoz, hogy egy névadó szponzorral kötött szerződést nem egy-két héttel a bejelentés előtt szoktak elkezdeni papírozni.
Ergo, amikor az alba visszamondta a nemzetközi szereplést akkor már elég valószínű, hogy képben volt ez a cég, mint pénzügyi támogató.
Így még inkább gusztustalan volt a fehérvári vezetők hazudozása az anyagi helyzetről.

Wilson
Olvasó

Miben hazudtak?
Meg mondták, hogy nincs keret erre!
Csapatépítésre viszont van, ez mióta bűn, hogy ami van azt viszont a csapatba ölik?
Vagy jobb lenne egy kutyaütő csapattal a nemzetköziben indulni, hogy aztán a negyedénél kiessünk és még bajnokaspiráns csapatot sem sikerül összerakni?! Fuck logic

Mendez
Olvasó

Mire nincs keret bmeg?
Amikor Vojvodát leigazolta simon akkor azért tette, hogy nyerjen egy bronzot vagy még azt se?
Nyilván bajnokságot akart nyerni.
Tisztában volt vele, hogy ez nemzetközi kupaindulást jelent.
Most meg meglepődik, hogy indulnia kellene?
Hagyjuk már ezt a rizsát.
Egy mocskos alja görény, Kálmán Laci egy olyan Falcoval indult el az EC-ben amivel utána a 8-ba sem kerültek a hazai bajnokságban.
Csak ott volt gerinc, bazsika meg egy puhatestű csúszómászó.

Milivoj
Olvasó

Ritkán értek veled egyet, de most abszolút

Wilson
Olvasó

Rizsa, meg csúszómászó..ha már itt tartunk ezt a csúsztatást amit itt leadtál! Először is nem nyert az Alba bajnokságot, nem tom ezáltal miért kéne meglepődnie, hogy indulnia kellene, nyilván Bl-ben indulnának de ez vagy kiderül jövőre vagy nem. Voját meg nyilván azért igazolták le ezelőtt 2 éve de azóta történt egy s más. Egyrészt a Covid, másrészt, hogy nem úgy alakult, hogy eddig összejött volna, most az a baj, hogy All int-t nyom?! Ezek egymást erősítő érvek! Szerintem alapvetően mindegyik egy csúszómászó, de azt állítani, hogy Kálmán gerinces az minimum megmosolyogandó, ennél a mondatodnál rendesen nevettem! Kálmán Laci játékosként is… Olvass tovább »

Dobey
Olvasó

De ha egyszer igaza van bmeg? A tavalyi covid-hisztitek is megérne egy külön történetet.

SzhelY
Olvasó

miért fáj az ha egy csapat nem akar leégni nemzetköziben? utánna meg .egy a köpködés stb bár így is!van aki az elsőosztályú megmérettetést sem vállalja akkor azt is eltiltani?

Dobey
Olvasó

Mert a magyar kosárnak árt, ha nem indulunk ott sem ahol kapunk helyet. A 4. számú sorozatban kisebb költségvetésű csapatok is el tudtak indulni korábban (pl. Szeged, Sopron). Ne mondd hogy szegény Alba nem tudott, mert csóróság van. Aztán hogy miket jelentettek be azóta már nem írom le századiknak.

vasipasi
Olvasó

A magyar kosárlabdának elemi érdeke, hogy az összes nemzetközi helyet kihasználja. Előfordulhat extrém eset, ha egy klub valóban anyagilag gondba kerül, amikor ettől el lehet tekinteni, de látjuk, itt nem erről van szó.
Valami olyan szabály kéne, hogy aki nem indul nemzetköziben az következő szezonban csak három légióssal játszhat, vagy hasonló.

Mendez
Olvasó

Ebben a szezonban aztán minden adott, pénz, fegyver, paripa, nemzetköziben sem kell “égetni magukat” lehet egész heteket pihenni, hogy sikerüljön a bravúr a Nyíregy vagy OSE ellen.
Hajrá bazsika, mindent bele!

Koops
Olvasó

???

Kissadam91
Olvasó

Ez valami hobbi Fehérváron? Videoton, FC Fehérvár, MOL Vidi, MOL Fehérvár, Albacomp, Alba Fehérvár

Milivoj
Olvasó

Pedig azt hittem a F@szszopó lesz a névadó, az jobban passzol a kompóthoz

Evandro
Olvasó

Az év GM-je díjat ( ha létezne) már oda is lehetne adni Simon Balázsnak. Fantasztikus munka!

Vulcano
Olvasó

Tényleg fantasztikus munka több évnyi feneketlen pénz után egy darab bronzérmet kiizadni??
Remélem Simon úr jó szokásához híven most is elbasz amit csak lehet és az Alba idén sem nyer semmit?

Mendez
Olvasó

Tudod mi a vicces te szerencsétlen?
Hogy a 24 éves Kozma Gergő többet elért idén fele annyi pénzből. 🙂

Motoros
Olvasó

Elfelejtetted hogy mögötte ott áll sziklaként Bebes polgármester úr!
Köszönjük István amit szeretett csapatunkért teszel évek óta!
MTE!

Mendez
Olvasó

Nem felejtettem el.
Én tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy amikor ti önkormányzati pénzekről beszéltek a Falco-val kapcsolatban, akkor elfelejtitek, hogy a körmendi csapat helyzete is nagyban függ attól, hogy Pista mennyi pénzt tud átjátszani az önkormányzaton keresztül a csapat számlájára.
Mert semmiféle tisztsége nincs a klubnál ha jól tudom, mégis őt emlegeti mindenki, mint a körmendi kosárlabdázás alfája és omegája.

Motoros
Olvasó

Nem mind1 hogy valaki lokálpatriótaként egy 10 ezres kisváros lehetőségeihez képest próbál segíteni, vagy nálatok egy 80 ezres nagyváros összes sporttámogatását politikai haszonszerzés miatt pumpálják bele a csapatba…..

SzhelY
Olvasó

ez így igaz és ezzel más fiatal sportolási lehetőségét teszik tönkre jópofizva

Vulcano
Olvasó

“…összes sporttámogatását politikai haszonszerzés miatt pumpálják bele a csapatba…”

Ezt biztos nem a saját csapatodra akartad írni?

Motoros
Olvasó

Biztos.
Kérdezd meg a ffi-női focistákat, a futsalosokat, a keziseket, az alligátorokat, a jegesmedvéket, a röpis csajokat, aaz amerikai focistákat.
Akkor rájössz kiről beszéltem.

Vulcano
Olvasó

A futsal-osokat emlegeted, amikor zsinórban most lettek 2.-szor bajnokok és a Bajnokok ligájában bejutottak a legjobb 8-ba?
Ebből most leszűrtem, hogy semmiféle fogalmad nincs a valóságról.
A fociba pedig már így is elég pénzt öntöttünk teljesen feleslegesen.
De ha szeretnél nyugodtan utalj a Hali számlájára pénzt. Mi ezt a gyalázatot többé nem kívánjuk finanszírozni.
A kézisek miatt pedig Hende Bubunál tessék verni az asztalt.
A többi sportág meg együtt nem visz ki annyi embert meccsre mint a Falco egy edzőmeccsre.

SzhelY
Olvasó

nem mert szhelYen megy ez ma beazélgettem a pungvinek egyik edzőjével és azt mindtaennyi voltnincspénz mertviszi a falco

fekete_lista
Olvasó

Kozma Geri a fizetését gyakorlatilag az apukájától kapja

Vulcano
Olvasó

Nincs pénz??

Pbask
Olvasó

4 válogatott + 4 légiós + licitálgatunk a regnáló bajnok scoutingolt játékosaira + névadó szponzort hozunk = Nincs pénz nemzetközire.

Ez amolyan miafasz érzés, de erősen.

Vulcano
Olvasó

Mit fogok röhögni ha még ebben a szezonban sem nyernek majd semmit.
Már pedig én hiszem, hogy így lesz.

Evandro
Olvasó

De ha nem úgy lesz, ugye nem iLYedsz meg??

Vulcano
Olvasó

Nem. Ha igazam lesz akkor akkor az tényleg kurvagáz az egész fehérvári gittegyletre nézve, ha tévedek akkor meg csak érvényesül a papírforma?

Pbask
Olvasó

Evandróóóóóó, azt írtad hogy hát mi vagyunk a hülyék, ugyan annyi pénz van mint tavaly csak nemzetközire nincs pééénz. Szóval most lenne, de hát sanyarú véletlenek sora az Alba élete, és csak akkor sikerült erős szponzort hozni, mikor letelt a nevezési határidő!:( Meg gondolom ez csak 2 nappal ezelőtt derült ki. Nem lenne amúgy semmi baj a Fehérvárral, ha nem ilyen alattomos, sunyi emberek állnának mögötte. Lásd Freebulletz földid kommentje. Ha valaki ezt bekajálja lelke rajta, de minimum hülyének vagytok nézve. Lóri tiltólistázása, Iván szopatása, Szegényebb srácoknak nem engedjük meg a cipőt, amit Lóri adott nekik, szembe menés a szurkolókkal,… Olvass tovább »

Evandro
Olvasó

Elég komoly üldözési mániád van. Jobbulást kívánok!

Pbask
Olvasó

Nektek pedig sok sikert ezek ellenére, jó döntő is kinézhet. Nem a szurkolókkal van bajom,de agyfasz ami arra felé folyik.

97MTE00
Olvasó

Szívesen olvasnám a mi új szponzorainkat. Bízom benne, hogy lesznek új támogatók, akár nagyobbak is.

MTE,MTE,MTE

Freebulletz
Olvasó

Hogy Jimmy még mindig élen lehet 2 sportklubnál az valami elképesztő, az ügyei után. Máshol a polgi úgy bassza ki mint macskát szarni..itt meg..

Artur Doki
Olvasó

Van az a pénz,van az a boríték…
NERland

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés