Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Arconic-Alba Fehérvár – Naturtex-SZTE-Szedeák

A bombaformában lévő Alba, a nyeretlen Szegedet fogadja.

albaszte beharangozó

Arconic-Alba Fehérvár - Naturtex-SZTE-Szedeák

Bajnokság, 4. forduló
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok, szombat, 17:00
Jv.: Benczur Tamás, Söjtöry Tamás, Makrai Márton (Bodrogváry Iván József)

Alba Fehérvár: Pongó - Somogyi - DeCosey - Ford - Philmore.

Szeged: Balogh - Person - Starovlah - Bognár - Roberson.

A tavalyi Magyar Kupa elődöntőjének visszavágója következik szombaton, amikor a legutóbbi két mérkőzésén magára találó és meggyőző teljesítményt nyújtó Alba Fehérvár, a hétközben pihenő, nyeretlen Szedeákot fogadja.

Matthias Zollner, Arconic-Alba Fehérvár: “Az elmúlt két mérkőzés jól sikerült, de ez már a múlt. Hétről-hétre próbálunk fejlődni és legyőzni az új kihívásokat amik jönnek. Ezen a héten például azt, hogy rövid időnk volt felkészülni, hiszen szerdán játszottunk, míg ellenfelünk nem. Ez jó tapasztalat lehet majd a rájátszásban. Mint minden meccsen, most is a győzelem a cél. A Szeged teljesen más csapat mint tavaly, ráadásul mivel nem léptek pályára hét közben kevesebb információnk is van róluk. A legfontosabb azt gondolom Washington semlegesítése lesz és, hogy kontrolláljuk a mérkőzés tempóját.”

Simándi Árpádm Naturtex-SZTE-Szedeák: “Jól jött nekünk , hogy hét közben nem kellett pályára lépnünk, tudtuk kicsit rendezni a sorokat a Kecskemét elleni vereség után, valamint volt időnk felkészülni az Albából. Első sorban a saját játékunkon kell javítanunk, sok hibát vétettünk az első két mérkőzésen, támadásban és védekezésben is precízebb, kiegyensúlyozottabb teljesítményre van szükségünk. A mérkőzés esélyese természetesen a Fehérvár, jó formában vannak, egyéni kvalitásokban pedig a liga legszűkebb élmezőnyéhez tartoznak. Minden szegmensben fejlődnünk kell, ha meccseben akarunk maradni ellenük, nyilván ez a célunk és ha van lehetőségünk, meglepetést szeretnénk okozni holnap. Bajlódunk kisebb sérülésekkel, Roberson és Mayer is hagyott ki edzést, náluk egyelőre nem tudom megmondani, hogy a rendelkezésemre fognak-e állni.”

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
WilsonRózsabimbó Recent comment authors
Wilson
Olvasó

Az Alba megnyeri, meg is kell neki, nyerni…

Rózsabimbó
Olvasó

A nyeretlen szegedieknek éppen itt az ideje, hogy megszerezzék első győzelmüket.
Hajrá!
Soha ne add fel!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés