Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Arconic-Alba Fehérvár – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

A kupa előtt a bajnokságban is összecsap a két csapat.

Arconic-Alba Fehérvár - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Bajnokság, 26. forduló
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok, Szombat 18:00.
Játékvezetők: Praksch Péter Árpád, Tóth Cecília, Söjtöry Tamás Ferenc (Páli dr. Kálmán)

Fehérvár: Pongó - Somogyi - DeCosey - Ford - Philmore

Szombathely: Pot - Brown - Kovács - Tiby - Keller

Már csak a presztízs a tét a bajnokság 26. fordulójában, amikor a Falco az Albához látogat. A két csapat korábbi meccsét a Szombathely nyerte 90-77-re.

Alejandro Zubillaga Jimenez, Arconic-Alba Fehérvár: Fontos mérkőzés következik, külön pikantériát ad neki, hogy szerdán a kupában ismét összecsapunk a Falcóval. Szeretnénk mindkét találkozót megnyerni, nem lesz egyszerű dolgunk, a szombathelyiek minőségét nem kell ecsetelni, fizikálisan fontos lesz velük felvennünk a versenyt, emellett önbizalommal telve és okosan kell játszanunk. Napról napra szeretnénk fejlődni, keményen dolgozunk, remélem meg lesz az eredménye. Nincs sérültünk, minden játékosunk készen áll a mérkőzésre.

Milos Konakov, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Érdekes ez a szituáció, hiszen öt napon belül kétszer is megmérkőzünk az Albával. A szombati mérkőzésnek nincs tétje, hiszen mindkét csapat pozíciója már biztos az alapszakasz végén, a szerdai biztos vagyok benne, hogy egy másik mérkőzés lesz. Jó alkalom lesz ez felkészülni a hétközi összecsapásra, szeretnénk jól játszani és nyerni természetesen, az Alba pedig jó csapat, ezt tudtuk már a szezon elején is. Verasztó Péteren kívül mindenki rendelkezésemre áll.

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
PraenoricumzterulezRózsabimbóXeroagyas Recent comment authors
Praenoricum
Olvasó

Meglepne, ha a Falco mindent kijátszana, ami a tarsolyában van egy tét nélküli meccsen, miközben öt nap múlva ugyanez a csapat ellen tétmeccset játszanak. Ma a legfontosabb, hogy sérülés nélkül menjen le a meccs, ennél több, az plusz öröm.

Rózsabimbó
Olvasó

Sörmeccs! Lehet itt küzdelem!!!

nezo828
Olvasó

Nincs tétje …
Furcsa edzői nyilatkozat és felvezetés! Szerintem pedig van tétje és az adhat valami külön pluszt is a meccsnek, hogy az edzők nyilván nem fogják “ellőni az összes puskaport” és pláne nem fognak “nyílt lapokkal játszani” a szerdai kupameccsre figyelemmel. Elképzelhető, hogy nagyobb teret kaphat így a fegyelmezett stratégiai-taktikai elemekkel szemben a játékosok kreativitása. Lehet ebből jó meccs! Ráadásul az M4 közvetíti, bár én a sportcsatorna döntéshozói helyében inkább a Körmend-Paks meccset választottam volna.

agyas
Olvasó

A köztévénél fontos a takarékos gazdálkodás. Fehérvár 60 km, Körmend 220.

nezo828
Olvasó

Nincs logikai hiba az érvelésedben, hisz a Honvéd holnap Szolnokra látogat. 😉

Marillion
Olvasó

Edzőmeccs jellegű…ez most nem tétre megy…belépőjegy pénzkidobás!

KD
Olvasó

Miért ne illene, ha egyszer nincs tétje?

Pojaca
Olvasó

Nb1es férfi kosárlabda bajnoki mérkőzés. Több ezer ember előtt, több százezer ember érdeklődésével. Profi sportolók, jó fizetésekkel, bizonyítani akaró fiatalokkal több száz gyerek példaképeként. Folytassam? Vagy csak nekem nem illik bele ez a “nincs tétje” kifejezés? Nem szokták szerintem az edzők ezt így lenyilatkozni, attól függetlenül, hogy a két csapat helyezését nem fogja már alapjaiban befolyásolni a végeredmény. Ez nem egyenlő azzal, hogy nincs tétje a meccsnek.

JR.Benitez
Olvasó

Több ezer ember előtt??? Szerintem én lemaradtam valamiről…..

Xero
Olvasó

Igazából azt is mondta, hogy nyerni akar a csapat.. tétje viszont valóban nincs a meccsnek. Most akkor inkább hazudjon? 😅 én mindig örülök, amikor nem a sablon szöveget mondják, hanem tényleg kiolvasható legalább valami tényleges vélemény..
A legtöbb esetben kb. bármelyikünk nyilatkozhatna bármelyik edző helyett, 95%-ban eltalálnánk mit mondana. És nem azért mert akkora hatalmas szaktekintélyek vagyunk, hanem mert ugyanazokat a kamu sablonszövegeket puffogtatják. (Ugye mindenki tudja hogy pl. a tabella végén álló csapatok helye nem mutatja a valós erejüket, stb.. 😅)

zterulez
Olvasó

“Többszázezer ember érdeklődével”? – Szerintem erősen túlbecsülöd a kosárlabda iránt érdeklődő tömeg nagyságát Magyarországon.
A komplett férfi A csoportot nézik talán 10-20 ezren. Ezen belül is Falco-Körmend-Zete-Szolnok hazai meccseken van jelentősebb közönség. A többi csarnokban lézengenek az emberek. Esetleg ha nagyon jól megy a csapatnak akkor megugrik a nézőszám egy kicsit. Ezen felül alig-alig tudok olyan kosárlabda rajongót mondani, aki képes megnézni egy sima alapszakasz fordulóból a saját csapatán kívül más meccseket is. A női bajnokikon meg 1-2 csapatot leszámítva egyáltalán nincsenek nézők.

Pojaca
Olvasó

Egy edző, hogy nyilatkozhat olyat hogy egy bajnoki mérkőzésnek nincs tétje? Még ha így is van, akkor se illik lenyilatkozni…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés