Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Arconic-Alba Fehérvár – Egis Körmend

Az Alba lezárná, a Körmend meghosszabbítaná a párharcot.

Arconic-Alba Fehérvár - Egis Körmend

Rájátszás, elődöntő, 3. mérkőzés.
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok, kedd 18:00.
Játékvezetők: Praksch Péter Árpád, Goda László, Györfy Rúben (Balogh László György)

Alba Fehérvár: Pongó - Somogyi - DeCosey - Ford - Philmore

Körmend: Chambers - Mitchell - Adams - Ferencz - Omenaka

Alejandro Zubillaga Jimenez, Arconic-Alba Fehérvár: Nagy hiba lenne, ha az elmúlt két mérkőzés után azt gondolnánk, hogy könnyű mérkőzés vár ránk. A Körmend egy jó csapat és mindent meg fognak tenni a győzelemért ebben biztos vagyok. Első sorban magunkra koncentrálunk, szeretnénk továbbra is haladni az úton és napról-napra fejlődni. Természetesen fontos, hogy a lehető leghamarabb lezárjuk a párharcolt, holnap ezért fogunk küzdeni.

Kocsis Tamás, Egis Körmend: Idén már sokszor mondtuk egy mérkőzésre, hogy élet-halál a tét, eddig jól jöttünk ki ezekből a szituációkból, de ez egy teljesen más szituáció. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy megnehezítsük az Alba dolgát, nincs más választásunk, győzni szeretnénk. Ahhoz, hogy ez sikerüljön agresszívan és koncentráltan kell játszanunk, mert a Fehérvár egy nagyszerű csapat és nyilván ők a mérkőzés esélyesei.

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
NonameJonLégiósNusyKendeffy Botond Recent comment authors
Nusy
Olvasó

Praksch”szemétláda”Péter miért vezethet ilyen kaliberű mérkőzést????

Jon
Olvasó

“Ria, ria, Hun…”

Noname
Olvasó

Jól emlékszem, hogy azon a meccsen Praksch-ot köptétek le és Godát dobtátok fejbe sörrel?
Mert ha igen, akkor ma lesz nemulass!

Kendeffy Botond
Olvasó

A BB1 szerint játszik Chambers…

red-black01
Olvasó

Láttam én az elmúlt sok x évben csodameccseket, amikor sok minden ellenünk szólt és mégis behúztuk így vagy úgy. Az idei eddigi menetben is volt vagy 6-7 olyan élet-halál meccsünk, amit ha bukunk vagy alsóház, vagy 5-8. Mégis behúztuk így vagy úgy. Úgy gondolom irányító hiányában a holnapi meccs megnyeréséhez kevés lesz a harci kedv, kevés lesz az, hogy becsülettel megpróbálunk küzdeni. Most viszont az Alba egyszerűen jobb. Alapesetben is, de így Chambers nélkül, kérdés nélkül jobb. Ha játszott volna, vagy játszana, akkor mindenki a helyén játszana és kiugorhatna egy extra teljesítmény, egy extra dobóforma. Jóval kisebb valószínűséggel, mint a… Olvass tovább »

Légiós
Olvasó

Az, ami meccs után ott volt, hogy is mondjam…. Nézze meg mindenki, a Körmendi Tábor oldalát FB-n. S ha azt bárki, hovatartozástól függetlenül lefikázza, annak nincs szíve!!! Óriási buli hangulat volt. Látni lehetett a döbbenetet a játékosok arcán. Tavaly,szintén egy hasonló hazai vesztett meccs utáni, ugyan ilyen Hatalmas ünneplést kapott a csapat. Látszódott rajtuk, valami nem normális Körmenden. Utána a döntőbe mentek!! Most miért ne legyen ma csoda?? Biztos vagyok benne, hamarosan jön sárga csodálatos párna. Bár mióta az egyik Szolnok meccs előtt, megköszöntem szeretetét, S írtam neki, megyünk a 4-be, nem hitt nekem. Talán ma is jön, és szépít… Olvass tovább »

Kendeffy Botond
Olvasó

Ámen.

red-black01
Olvasó

Az a helyzet, sajnos (de inkább hál’ istennek) a kosárlabda nem foci. Ott ha gyengébb egy csapat, vagy ha alaphelyzetben nincs nagy különbség és kiesik 1-2 játékos, (akár legyenek azok kulcsjátékosok is) az érintett csapat bízva a 11-es rúgásokban kihúzhatja döntetlenre. Esetleg találnak egy gólt és elbarikádozzák magukat a meccs végéig ;). Itt tényleg olyan kulcsjátékos esett ki, akit nem tudunk pótolni minőségben. Ha a másik kicsi irányít (aki nem irányító), akkor a posztján tátong a lyuk. Fogalma sincs az alapjátékokon kívül mi a helyzet, ő nem fog 8-9 asszisztot adni. Ha “más” próbál irányítani (a nevet-neveket hagyjuk), ehhez a… Olvass tovább »

Kendeffy Botond
Olvasó

Tűpontos leírás. Irányító hiányában, az Alba a labdást támadja, és fogalmunk sincs, hogy mit csináljunk. Ebből labda vesztés, ziccer a másik oldalon. Vagy egy értelmetlen 1-1, labda vesztés kontra. Chambers-szel is nehéz volt, nélküle meg. De azért a végsőkig bízunk a csodában.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés