Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Arconic-Alba Fehérvár – Budapesti Honvéd SE

Matthias Zollner szerint túl hosszú volt a szünet és nagyon várják a folytatást.

Arconic-Alba Fehérvár - Budapesti Honvéd SE

Bajnokság, 7. forduló
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok, szombat, 17:30
Kapitány Gellért, Tóth Cecília, Farkas Gábor (Bognár Tibor)

Alba Fehérvár: Pongó - Somogyi - DeCosey - Ford - Philmore.

Honvéd: Simon - Tanoh - Mijovics - Demeter - Peringer.

Újabb kemény feladat vár hazai pályán a Honvédra a hetedik fordulóban, Baksa Szabolcs együttese, az Alba Fehérvárt látja vendégül.

Matthias Zollner, Arconic-Alba Fehérvár: “Nem volt egyszerű időszak ez, őszintén szólva túl hosszú volt szüntet és nem értem, miért három hét maradt ki kettő helyett. A játékosok éhesek és boldogok, hogy újra játszhatnak, azt gondolom a bajnokságban mindenkire igaz ez, persze az elején még rozsdásabbak leszünk a kihagyás miatt. Fontos, hogy ne becsüljük le a Honvédot, jó csapat, de azt gondolom, ha a saját játékunkat játsszuk és koncentráltak vagyunk, bárki ellen tudunk nyerni a ligában, ez lesz a döntő faktor holnap is. Szerencsére nincs sérültünk, nagyon várjuk a szombati összecsapást.”

Baksa Szabolcs, Budapesti Honvéd SE: “Az szünetben kemény edzésmunkát végeztünk, elemeztük azt, ami eddig a bajnokságban történt és felkészültünk a Fehérvárból. A liga egyik legerősebb csapata vár ránk, akik tranzíciós játékban erősek, fizikálisak, nagy testek, a lepattanó harc kulcskérdés lesz a mérkőzésen. Nem engedhetjük, hogy nekik kedvező tempóban játszhassanak, fontos lesz a csapat játékunk, ha ez mind megtörténik, van esélyünk jó eredményt elérni. Völgyi Marci nem tudja vállalni a játékot, a többiek a rendelkezésemre állnak.”

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
törrögszultán Recent comment authors
törrögszultán
Olvasó

Bugyuta cikk író a kezdés 17 óra (szerintem) és nem a Honvéd vendége lesz – ráadásul Fehérváron(!)- az Alba, henem az Alba fogadja a Honvédot! Betük száma alapján kapod a zsét a ciikekért amit írsz? Mindegy, de írhatnád a valót is ha tudod mi az?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés