Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Arconic-Alba Fehérvár – Budapesti Honvéd SE

Megkezdi a bajnokságot a tavalyi ezüstérmes is.

Arconic-Alba Fehérvár - Budapesti Honvéd SE

Bajnokság, 1. forduló
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok, Szombat 17:00
Játékvezetők: Cziffra Csaba Zsolt, Ádám József, Farkas Gábor (Forrai Sámuel)

Alba Fehérvár: Chambers - Martin - Barnett - Balogh - Philmore.

Honvéd: Lopez - Brown - Hajdu - Filipovics - Henry.

Az előző évad ezüstérmese hazai pályán kezdi a bajnokságot, a tavalyi újonc Budapesti Honvéd ellen. Az elmúlt idényben a két csapat egymás elleni összevetéséből is a Fehérvár jött ki jobban, két magabiztos győzelemmel.

Alejandro Zubillaga Jimenez, Arconic-Alba Fehérvár: A Honvéd tavaly megmutatta, hogy minden mérkőzésen mindent kiadtak magukból, idén sem várok mást. Fontos, hogy magabiztosak legyünk, meg kell értenünk, hogy lesznek még hibák, lesznek még félreértések, de az új szezon elején ez nomális, idő kell minden csapatnak, hogy összeálljon. Fejlődésre kell törekednünk a felkészülési időszak után, nyugodtnak kell maradnunk minden szituációban. Természetesen nagyon fontos, hogy győzelemmel kezdjük hazai pályán a bajnokságot. Szerencsére ehhez a teljes keretem rendelkezésre áll.

Zlatko Jovanovics, Budapesti Honvéd SE: Tisztában vagyunk azzal, milyen nagyszerű csapattal találkozunk. Átalakult a keretük, fontos játékosokat vesztettek el mint például Pongó vagy Somogyi, de minőségi kosarasokat igazoltak és a magyar magjuk is erős. Chambers és Philmore például már ismeri a magyar bajnokságot, emellett nagyszerű edzőjük van, aki tavaly már bizonyított, miután átvette a csapatot. Az év elején persze még minden gépezet rozsdás, de az biztos, hogy idén is erős keretük van. Fizikális, nehéz mérkőzésre számítok, a mi gárdánk egy más típusú mint az övék, sok fiatallal és kevesebb légióssal, de ez nem kifogás. Ez a találkozó jó lesz arra, hogy felmérjük hol is tartunk és szeretnénk minél jobb eredménnyel hazatérni Székesfehérvárról.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés