Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Apróságok miatt kapott ki a Körmend Kecskeméten

A hazaiaknál viszont minden a tervek szerint alakult.:

:

Az utolsó pillanatban dőlt el a KecskemétEgis Körmend. A 18. forduló péntek esti mérkőzésén a hazaiak jöttek ki jobban a hihetetlenül izgalmas végjátékból.

– Köszönöm a szurkolóknak a fantasztikus estét, nélkülük nem sikerült volna. Gratulálok a Körmendnek és Matthias Zollner edzőnek, jól felkészültek, jó meccs volt – kezdte mondandóját Forray Gábor. – Nem tudott egyik csapat sem újdonságot mutatni. A körmendiek jól kezdték az első negyedet, mi a harmadikat. Fej-fej mellett haladtunk, teljesen reális hogy ilyenkor a végén egylabdás meccs lesz. Szerencsénk volt, meg kell hagyni, de mi rengeteget tettünk is ezért.

A Körmend egyéni játékban jobb, mi csapatjátékban. Óriási energiákat mozgósítottunk, hogy a gyors, atléta amerikai játékosaikat megfogjuk. Kulcs volt szerintem, hogy Ferencz Csaba nem dobott pontot sok pontot, külön készültünk a kinti dobásaira, illetve Csorvási Milánra is nagyon készültünk, kettejük pontjait sikerült kivenni a meccsből .

Külön örülök, hogy Németh Ákos feljött harmadik magyarnak, és nagyon pozitív meglepetést okozott, nálunk Kucsera Dániel volt aki kellemes meglepetést okozott. Mindketten bátran és jól játszottak. A végjátékban bárki bármit mondhat, de kell a szerencse is, most nekünk jött ki. Készülünk a következő meccsre, és abban bízunk, sikerül idegenben is nyerni végre – mondta a KTE edzője.

A vasiak edzője nem volt ennyire bőbeszédű, apróságokban látta a vereség okait.

– Gratulálok a Kecskemétnek. Nagyon szoros mérkőzés volt végig, az ilyen meccseken csak apróságok döntenek. Három negyeden keresztül jól játszottunk, a harmadik negyedben a Kecskemét volt jobb. Csapatként jobban működtek. Idegenben még van mit javítanunk – nyilatkozta Matthias Zollner.

Kiemelt fotó: Réti Attila

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés