Connect with us
Hirdetés

FIBA Europe Cup

Anwil Wloclawek – Egis Körmend

Nem lesz könnyű dolga a Körmendnek Lengyelországban, ráadásul Ferencz Csaba nélkül.

Anwil Wloclawek - Egis Körmend

FIBA Europe Cup, 3. forduló
Hala Mistrzow, Włocławek, szerda, 18:30.
-

Włocławek: Greene - Laczynski - Bostic - Petrasek - Sobin.

Körmend: Chambers - Mitchell - Takács - Moore - Cakarun.

Újabb kemény megmérettetés vár a Körmendre az Europe Cupban, az eddig nyeretlen vasiak Lengyelországba látogatnak, Ferencz Csaba nélkül.

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend: “Azt gondolom a legnehezebb mérkőzés vár ránk a csoportkörből. Nagyszerű csapathoz látogatunk, nagyon tapasztaltak és annak ellenére, hogy már van egy vereségük, még mindig a csoport favoritjainak számítanak. Nincs veszíteni valónk, napról napra fejlődünk, sokat lendített a csapaton az Alba elleni siker. Védekezésben és támadásban is maximális koncentráció kell, fontos, hogy kontroll alatt tartsuk a dolgokat, hogy jó eredményt érhessünk el. Ferencz Csaba nem utazik a csapattal, a Honvéd elleni mérkőzésen már bevethető lesz.”

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
red-black01RedbidMaster1Piros Takaró Recent comment authors
Master1
Olvasó

Azért a lengyel bajnokság 12. helyezett csapata elleni meccs előtt azt nyilatkozni, hogy ,nincs veszíteni valónk’. Érthetetlen…

Redbid
Olvasó

Dehogy érthetetlen, pusztán pszichológia!
Az edző próbálja levenni az eredménykényszer terhét a játékosairól, egy felszabadultabb játék reményében, vagyis nem azt jelenti, hogy ne szeretnénk győzni!
Pontosan azért, mert mindenki tisztában van vele, ez az utolsó esélyünk a továbbjutás lehetőségének fenntartásához!

red-black01
Olvasó

Igen, jelenleg 12. helyezettek, de az elmúlt 5 évben 2x bajnokok lettek, 2x harmadikok, és van egy kupagyőzelem is. Most azért 12.-ek, mert a legjobb észt válogatott játékosuk, akit nagy pénzért Németországból igazoltak le, megsérült. Szerény 55%-os triplamutatója volt. A napokban derült ki, a szezonjának is vége, új igazolás még nincs. A szintén a szezon elején a PAOK-ból hozott amerikai irányítójuk pedig egyelőre vagy eddig hullámzóan játszik. Igy 2 győzelem után jött 4 zakó. Azért a portugálok ellen összehoztak egy 66 %-os csapat triplamutatót 21 dobott triplával, amit nem írtam el 🙂 és gyenge 113 pontot. Az utolsó három meccsükön… Olvass tovább »

Piros Takaró
Olvasó

Nincs veszíteni valónk…!
Lássuk, hogy küzdeni akartok és ennyi 🙂

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés