Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Antonisz Konsztantinidesz: Teljesen elfogadhatatlanul játszottunk

Gasper Okorn szerint felálltak a Szolnok elleni zakóból.:

:

Mint ismert, a Falco 95-79-re legyőzte az Egis Körmendet a vasi rangadó második felvonásán. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a vezetőedzők értékelték a látottakat.

Gasper Okorn, Szombathely: Hatalmas gratuláció a fiúknak. Két napunk volt a Szolnok elleni vereség után és úgy érzem, felálltunk abból a zakóból. Nemcsak a győzelemnek, hanem annak is örülök, ahogy ezt elértük. Látszódik, hogy mennyire fáradtak a fiúk, ráadásul Evan Bruinsma perclimitien volt és Perl Zolira nem is számíthattunk. Örülök, hogy sikeresen átvészeltük ezt az időszakot és megyünk tovább, készülünk az Alba elleni utolsó alapszakasz mérkőzésre és onnan kezdődhetnek azok az összecsapások, amik választ adnak az igazi kérdésekre.

Antonisz Konsztantinidesz, Körmend: Először is gratulálok a Falcónak, mert megérdemelten győztek ma. Viszont, mi teljesen elfogadhatatlanul játszottunk. Mentálisan nem voltunk felkészülve a mérkőzésre. 18 eladott labdánk volt a ma esti mérkőzésen, pedig az előző három bajnokinkon volt összesen ennyi. Ez rengeteg és megengedhetetlen. Egyik oldalról mihamarabb el akarom felejteni a mérkőzést, de másik oldalról meg kell vizsgálni, mik voltak a mai teljesítmény okai. Fel kell készülnünk a szombati mérkőzésre, mert meg lehet még a 6. hely. Csapatként lehet esélyünk a Kupában és a rájátszásban is, de ahhoz sokkal jobb játék kell.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

HIRDETÉS

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
MKFUN67Chikán SándorIstiPistiRougeWSreborn Recent comment authors
Chikán Sándor
Olvasó

Többet a fiatalokból!Egyébként persze GRATUÁCIÓ!!Igaz most jön a lényeg.cél a kupa és a bajnokság!!!!

Rouge
Olvasó

“….Rouge
A falcótól egy ritka “beleszarok” játékot várok, úgyhogy ha a Körmend fejben ott lesz,
akkor ezt a meccset be fogja húzni.
2021.03.22. 20:49 …”

“… Antonisz Konsztantinidesz, Körmend:
Mentálisan nem voltunk felkészülve a mérkőzésre…”

No comment.

IstiPisti
Olvasó

Teljesen igazad volt !

WSreborn
Olvasó

Emilio 10 év múlva????

MKFUN67
Olvasó

Köszi…a főnökömmel beszéltem telefonon, miközben olvastam a hsz-t. Beleröhögtem a telefonba, majd 10 percig magyarázkodtam, hogy amit hallott az köhögés volt, nem röhögés! 🙂 🙂 🙂

nyolcmegnyolc
Olvasó

Furcsa nekem ez a folyamatos magyarázkodás. Ha játékosok fáradtak, akkor egy ilyen meccsen miért kell Váradinak több, mint 30 percet játszani. Egy olyan meccsen, ahol egyszer-egyszer feljött az Mte, de ha egy játékost még a pályára küldhettek volna, akkor sem nyernek. Kovács pld egy pár percig játszott, majd a végéig el lett felejtve. Ha percekre beállítja a fiatalokat, akkor addig pihenhetnek a felnőttek.

Leklibajsza
Olvasó

Jogos! Főleg úgy, hogy Doktor és Kovács abszolút hasznosan játszik.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés