Connect with us
Hirdetés

Magyar Kupa

Antonisz Konsztantinidesz: Nem találtuk meg az utat arra, hogy korábban lezárjuk a mérkőzést

Braniszlav Dzunics szerint egy rossz szót sem szólhat a csapatára.



:

:

Izgalmas végjáték után jutott tovább az Egis Körmend, amely az Atomerőmű SE gárdáját győzte le 86-80-ra a Magyar Kupa utolsó negyeddöntőjében. Így értékeltek a vezetőedzők a lefújás után:

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Először is szeretnék gratulálni a Körmendnek, megérdemelten nyerték meg a meccset. Egy rossz szót sem szólhatok a csapatomra. Egy kicsit beragadtunk az elején és emiatt végig futottunk az eredmény után. Sikerült átvenni a vezetést, de a végjátékból ők jöttek ki jobban. A játékosaim odatették magukat, az energia rendben volt. Még egyszer gratulálok a Körmendnek, sok szerencsét kívánok nekik a továbbiakban.

Antonisz Konsztantinidesz, az Egis Körmend vezetőedzője: Mindenek előtt szeretnék gratulálni az ellenfelünknek, a legjobbat kívánom nekik a rájátszásban. Sokat készültünk erre a meccsre, 38 percig vezettünk, de több okból kifolyólag nem találtuk meg az utat arra, hogy korábban lezárjuk a mérkőzést. A kritikus pillanatokban betaláltunk, valamint volt két jó védekezésünk a végén. Végül nyertünk, ezzel pedig bejutottunk az elődöntőbe. Nem lesz egyszerű, hiszen egy napunk van pihenni és felkészülni is egyben, pénteken újra játszunk. A kihívás nagy, de szeretnénk jól felkészíteni a csapatunkat egy újabb kemény találkozóra a Debrecen ellen.

Fotó: MKOSZ/Girgász Péter

HIRDETÉS
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés