Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Antonisz Konsztantinidesz nem lesz ott a Falco elleni rangadón

“A Debrecen elleni mérkőzésre már mindenképp velem a kispadon áll ki a gárda.”:

:

Az Egis Körmend Facebook oldala arról tájékoztatta szurkolóit, hogy Antonisz Konsztantinidesz vezetőedző családi okok miatt haza utazott, így a Falco Volvo Alpok Autó Szombathely elleni mérkőzésen Kocsis Tamás fogja irányítani a csapatot.

Tisztelt Szurkolók! Először mindenkitől szeretnék elnézést kérni a Paks ellen nyújtott teljesítményünk miatt. Szerettük volna, hogy meglegyen a hetedik győzelem zsinórban, és megígérem, hogy mindent megteszünk a további sikerekért. Sajnálatos módon azonban egy ideig nem lehetek a kedvenc csapatom mellett, ugyanis vannak helyzetek amikor az emberre a családja mellett van szükség. Az exfeleségem egészségügyi problémákkal küzd, és úgy érzem, kötelességem most a családom, és két gyermekem mellett lenni, és teljes odaadással támogatni őket ebben a nehéz időszakban. A Falco elleni mérkőzésen már nem ülhetek a kispadra, viszont folyamatos kapcsolatban vagyok az asszisztenseimmel, a játékosaimmal, és keményen dolgozunk azért, hogy felkészítsük a csapatot a hétvégi rangadóra. A Debrecen elleni mérkőzésre már mindenképp velem a kispadon áll ki a gárda. Még egyszer szeretnék elnézést kérni a szurkolóktól, és a megértésetek kérem ebben a nehéz szituációban. Köszönöm klubnak és nektek szurkolóknak a támogatást.

– mondta az oldalnak.

Fotó: Girgász Péter/MKOSZ

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
MivanmivanRoundmendGézukadonnarummaPL Recent comment authors
Mivanmivan
Olvasó

Respect. Nyílt, egyenes kommunikáció. Korrekt. Első a család és az egészség!

Gézuka
Olvasó

Akár mennyire is óbégat a padon… ez most korrekt cselekedet!

donnarumma
Olvasó

Erőt és kitartást kívánok!
Első a család

Roundmend
Olvasó

Azért kíváncsi lennék -ja inkább nem is- embereknek a lelki világára hogy ezt a gondolatot milyen indíttatásból dislikeolják…

PL
Olvasó

Antonisz, szurkolunk!!! 🙏🙏🙏

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés