Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Antonisz Konsztantinidesz: Főleg a fiatal játékosok mutatott játéka volt biztató

Nyilvánosak a tegnapi pontszerzők is.:

:

Győzelemmel folytatta az edzőmérkőzések sorát az Egis Körmend. A piros-feketék a Kecskemét együttesét verték 76-67-re.

Antonisz Konsztantinidesz a klub Facebook-oldalának értékelt:

Előszőr is fontos az elején elmondani, hogy ez még csak második edzőmérkőzésünk volt, még mindig sok sérültünk van, egyelőre még mindig nem tudtunk a teljes kerettel pályára lépni. Már nagyon várom, hogy a csapatban mindenki egészséges legyen, és akkor tudok végre teljes képet kapni a keretről. Ugyanakkor nagyon optimista is vagyok, bár ez még csak a felkészülés kezdete, viszont ezen a két mérkőzésen mutatott játék biztatónak tűnik, annak pedig külön örülök, hogy a fiatal magyar játékosaink rendre jól teljesítenek a mérkőzéseken. Három hetünk van még a felkészülésből, biztos vagyok benne, hogy a bajnokság rajtjára, már teljesen összeáll a csapat. Abszolút elégedett vagyok a mai mérkőzéssel, a fiúk jól dolgoztak együtt, és ahogy említettem, főleg a fiatal játékosok mutatott játéka volt biztató. Remélem, hogy a továbbiakban is fent tudják tartani ezt a teljesítményt. Úgy látom, hogy az idei szezon a tavalyihoz képest még keményebb lesz, még inkább kiegyenlített lesz a mezőny a csapatok erősségét tekintve. Viszont mi is egy erős csapatot tudtunk összeállítani, akár a tavalyihoz viszonyítva is, azonban előre nem szeretnék jóslatokba bocsátkozni, a lényeg, hogy a pályán mutassuk meg, hogy mit tudunk, hiszen a Körmend szurkolói is ezt várják el tőlünk.

A vasiak a pontszerzőiket is nyilvánosságra hozták:

Egis Körmend – KTE-Duna Aszfalt 76-67 (14-23, 21-18, 25-10, 16-16)

Egis Körmend: Stokes 12/3, Takács 11/6, Durázi 7/3, Kenéz -, White 7, Szavics 14/6, Ferencz 10/6, Balogh 5, Martinez -, Krivacsevics 10.

Kecskeméti pontszerzők, itt.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
BaszketbollSzerafina Pekkalasupradeel Recent comment authors
Baszketboll
Olvasó

Teljesen vakon vagy supradeel, de tényleg. Még szerencse, hogy a magad fajták nem tudták/tudják megbontani a srácok közötti barátságot, csapat egységet.
Amúgy meg miért nem a SMAFC, vagy oberwarti, vagy országos döntő tudósítása alá írtad ezt??
Megvártad az első alkalmat, amikor Kenéz nem dobott pontot?
Féreg.

supradeel
Olvasó

Kifejezetten biztató Kristóf jó játéka!Örülök hogy Balogh Máté is hasznosan szállt be! Kenéz nem A csoportos szint,NB/I B, piros csoportba való játékos.Teljesen felesleges, akad echte körmendi aki(k) semmivel nem rosszabbak nála sőőőt…Van aki inkább elmegy B csoportba mert foglalja előle a helyet. Érthetetlen mit keres itt.

Szerafina Pekkala
Olvasó

Supradeel az megvan hogy egy zenekar sem tud karmester nélkül játszani
? Ajánlom figyelmedbe pl az U20-as döntő megtekintését!!A tehetséges fiatalokból válhatnak a későbbi hőseink, de az ilyen gusztustalan és ráadásul alaptalan kritika egy fiatal tehetséges játékos irányába téged minősít!!!

Baszketboll
Olvasó

Ha a piros csoporttal Kiss Benire gondolsz, akkor csak “frissítésül”: Csabi egy éve igazolt ide, de a covid miatt gyakorlatilag csak január óta játszik az U20-ban. Beni meg karácsonykor elment. Nem szorította ki senki, előtte másfél évig nem hogy nem játszhatott felnöttben, de még edzeni se vitték fel. Azaz az edzők nem számítottak rá. Minden tiszteletem Benié, hogy a mellőzöttségre ilyent húzott.
Örülök, hogy eddig bejött Neki a váltás, és mivel Nyíregyháza nem erősítette magát agyon, szerintem lesz bőven lehetősége játszani. Ezt fél év alatt nálunk nem érte volna el. Kenéztől, bárkitől függetlenül.
Továbbra is szurkolok neki!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés