Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Antonisz Konstantinidesz: ha megengedik, ma nem a mérkőzésről beszélnék

Edzői nyilatkozatok a döntő második mérkőzése után.:

:

Egis Körmend – Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely 69-68 (9-13, 19-19, 20-18, 21-18)

Antonisz Konstantinidesz, Egis Körmend: Gratulálok a szombathelyieknek, nagyon jó meccset játszottunk, de ha megengedik ma nem a meccsről beszélnék. Ez egy nagyon nehéz helyzet a csapatnak, hisz egy a klubhoz és a játékosokhoz közel álló személyt vesztettünk el. Ezt a győzelmet Csák Tamásnak és a családjának ajánljuk.

Milos Konakov, Falco: Egy nagyon jó meccset játszottunk, igazi döntőhöz méltó meccset. Három negyeden keresztül kontroláltuk a mérkőzést, de nem tudtuk ezt az utolsó negyedre is átmenteni. Nagyon rosszul dobtuk a hármasokat, sok ziccert is hibáztunk, ezen mindenképpen javítanunk kell. Ez a döntő, itt már nagyon kis dolgokon múlik a győzelem. Egy-egy az állás, két győzelem kell még a bajnoki győzelemhez, megyünk tovább.

Bálizs Zsusza kolléganőnk fotói a mérkőzésről:

HIRDETÉS

14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
voldemortChikán SándorBöcskey AttilaJonRedbid Recent comment authors
Chikán Sándor
Olvasó

Kedves Milos!!! Még hány meccset fogsz elbaszni?????? mellébeszélsz a hibáid után. Nem hiszen el hogy nem jössz rá a hibáidra.Például Hawkins helyett a fiatalok kellenek!!!!!! Az igaz a Körmend vért ivott ezzel számolni kell.Ezért is dobtunk csak kettő hárompontost.ami negatív világrekord.De nem csak rosszul dobtuk hanem nem is mertünk már dobni.Talán neked kellene megoldani a feladatot!!!!!!!!!! Bajnokságot kell nyerni!!!!! Hajrá Falcó!!!!!!!

voldemort
Olvasó

Na idefigyelj, te senkiházi! Nem tudom, mit képzelsz magadról, de egy legutolsó kis senki vagy a Falco családban. Engedély nélkül csináltál egy FB csoportot, ami az egyesület nevét viseli, amit nem tehetnél, hiszen nincs jogod a névhasználatra. Többször is kértek, szóltak neked, hogy fejezd be, de te teszel rá. Szurkolónak vallod magad, m iközben ebben a csoportban mást sem csinálsz, mint szidod a csapatot, szidod az edzőt. A Falco honlapról lopkodod a képeket, a cikekket, és a sajátodként tünteted fel. Mind az USB, mind a Brigade egyértelműen kijelentette, hogy semmi közöd a Falcóhoz és nem szertnének meglátni a pálya környékén.… Olvass tovább »

Böcskey Attila
Olvasó

Nagy csapás a bb1 a Vak Népe és a filcó számára! Hiába minden médiatöbbség, a dekadens szombathelyi szurkolók(ezek bunkózzák és parasztozzák a Körmendieket? Innen üdvözlöm a SPAR láncot, hogy biztosította a sok barom bedobálásához az alapanyagot)az MTE igazi irányító nélkül is legyőzte a “nagyfalkót”. Nehéz lehet cikket írni, hogy ez a fránya Körmend le merte győzni a falkót. Aki söprésről beszélt, az alaposan mellétrafált!

Jon
Olvasó

Többen mondták már, hogy nem volt jó az, hogy akkor nyerünk, ha a Kálmán Laci legalább 30-at dob. Most más a helyzet. Ha a Perl Zoli legalább 30-at dob, akkor nyerünk. 😀

Motoros
Olvasó

Sokan és sokszor szidták itt és a falukönyvben(🤣) is a ciprusi mestert.
Néha joggal és alappal, ez a temperamentumos viselkedés a vérében van.
Az én szememben viszont nagybetűs Ember!
Amire kellett összerakta a csapatot is és a magánéleti gondjai ellenére sem lépett le.
Nem csak hantázik hanem tényleg át is érzi a körmendi szellemiséget, Pista nem véletlenül bizik benne.
A döntőre teljesen megváltozott és lenyugodott, mig a kopasz vagy ordít vagy röhögcsél, addig simán lemeccseli🙂
Thanks Toni!
MTE!

Redbid
Olvasó

Annyival kiegészítve, nem csak, hogy átérzi, hanem amint látszik a játékosoknak is át tudja azt adni, és ők képesek “meghalni” a pályán!!
Egészen biztosan voltak játékban jobb légiósaink, játékosaink, de amit küzdésben a jelenlegiek letesznek az asztalra az elismerésre méltó, akárhogy is alakuljon a vége!

Vagyis FEPU fantasztikus tripláitól leesett állak mellett ezekben is egyetértünk!
Egyébként mit tudsz meg lett mind? 🙂

Motoros
Olvasó

+1
Ööö a maradékot majd pénteken összekaparhatják a kenyércimkékkel 1ütt🤣😂🤣😂

jozsi67
Olvasó

Egyre inkább gondolom úgy, hogy ezt a döntőt az erősebb akarattal bíró csapat fogja megnyerni. A Falco elhiszi hogy veszíthet ? Feltehetően nem. A Körmend elhiszi hogy tud nyerni döntőt ? A tegnapi után feltehetően igen. Brutális folytatás várható. Azért az az utolsó másodperces tripla, morálisan leütötte a szombathelyi csapatot. A Körmendet pedig erős tartással ruházta fel. Verhető ez a Falco, kicsit higgadtabban kell játszani és meg fog lenni a körmendi siker. Persze, ezt én könnyen írom itt….

Jon
Olvasó

Ahhoz azért sok kellene, hogy a Körmend idegenben meccset nyerjen, ezeken a lelki dolgokon kívül. A Falco nagyon messze van a csúcsformától, vagy bármilyen formától, de van annyira jó, hogy minimum a hazai meccseket behúzza.

JólnézünkMIKI
Olvasó

Konakov mellébeszél!
Mit keresett Hawkins a második félidőben a pályán?
Miért nem faultolt a Falco Ferencz végjátékos trojkái előtt?
Mitől van már hónapok óta gyenge formában a csapata? MK8 Debrecen Szeged elleni kupavereség?
Miért nem passzol Váradi és Perl a csapattársainak? Clark-Benke-Somogyi-Golomán miért nem kap labdát?
Milos please!

Bencur2021
Olvasó

Perl csak akkor passzol ha mar nagyon muszaj pl ha 3 an csapdazzak.. Clark , Benke, Goloman valoban nagyon keves labdat kap az utobbi idoben en is megfigyeltem, Benke sokszor mar csont uresen a triplavonal mogott sem kapja meg.

Jon
Olvasó

Mert Golománt és Kellert is ültetni kellett. Nem volt választása nagyon. Mert elcseszték. Jó kérdés. Gyenge csapatjáték, Perl-en kívül nincs kiemelkedő egyéni teljesítmény. Benke alig dob be valamit, árnyéka önmagának, érthetetlen/katasztófa nézni, még a ziccernél is aggódik az ember, hogy vajon meg tudja-e oldani. Golomán kap labdát, vállal is, meg azért kosarakat is dob, csak látványra olyan, mint egy hármas posztos játékos. Mintha fizikálisan is gyenge lenne, egy nála kisebb simán ellöki, borzasztóan hiányzik a magas posztos játéka. Clark csinálja, ami tőle telik. Somogyi vállal épp eleget, sokszor szép dolgokat is csinál, néha kevésbé, de szerintem bárkinél nehezebben válik meg… Olvass tovább »

SzhelY
Olvasó

sajnos kosárberkeken belül is egyre több a viszonylagos fiatal halál eset Horváth Zoli Mogyorósi ,Csák Tomi

Mendez
Olvasó

Cece és Mogyi balesetben hunytak el sajnos.
Annak nincs köze ahhoz, hogy mennyi idősek voltak.
Akiknek viszont tényleg fiatalon kellett távozni azok Morgen Ferdi és Sitku Ernő.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés