Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Antóni visszatér a PVSK-ba

A másodedző szerint a négy közé jutással mentesültek minden tehertől, viszont szokatlan lehet a játékosoknak, hogy júniusban még mindig pályán vannak.:

:

Szombaton este, 17:30-tól a Körmend vendégeként kezdi meg elődöntős szereplését a Pécsi VSK-Veolia (a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti). Szentendrei Áron, a baranyaiak másodedzője a klub honlapjának azt mondta, nincs veszítenivalójuk.

– Azt nyilván nem tudhatjuk, hogy a Körmendet nyomasztja-e majd az esélyesség terhe, mint ahogyan azt sem, hogy ez egyáltalán befolyásolja-e teljesítményüket – jelentette ki Szentendrei Áron. – Mi azonban azzal, hogy kiharcoltuk a négy közé jutást, mentesültünk mindenféle tehertől, így biztos vagyok benne, hogy felszabadultabban várjuk az elődöntőt ellenfelünknél. Nekünk nincs veszítenivalónk. Az biztos, hogy a Körmend egyéni képességek terén előttünk jár, amerikai légiósai kimagasló minőséget képviselnek. Éppen ezért az lehet a kulcs számunkra, hogy képesek leszünk-e igazi csapatként mozogni a pályán. Ez kell ugyanis ahhoz, hogy megállítsuk a vasiak egyik legnagyobb fegyverét, a gyors indításból befejezett akciókat.

A Körmend tipikusan az a csapat, amely nem nagyon pörgeti végig a 24 másodperces támadóidőket. Nagyon kell arra ügyelnünk, hogy a lehető legkevesebb labdát adjuk el támadásban. Ha a középszakaszban mutatott dobóformánkat tudjuk hozni, az nagyban megnövelné az esélyünket a győzelemre.

A Körmend ebben a szezonban még egyszer sem kapott ki hazai pályán. Igaz, a PVSK eddig rendre szoros meccseket tudott velük játszani. Az mindenesetre sokat segíthet a vendégeknek, hogy Antóni Csanádra hosszú idő után az elődöntőben ismét számíthat a szakmai stáb, sérülése után újra pályára tud majd lépni, valamint Veljko Budmir Jászberény ellen összeszedett sérülése is rendbe jött. Egyetlen dolog lesz majd, ami szokatlan lehet a pécsi csapatnak a négy között, erre Szentendrei világított rá.

– Mivel az utóbbi években rendre a legjobb nyolc volt számunkra a végállomás, az szokatlan lehet majd a játékosoknak, hogy itt a június, és még mindig pályán vagyunk – mondta hamiskás mosoly kíséretében a másodedző.

fotó: pvsk-panthers.hu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Koops Recent comment authors
Koops
Olvasó

Ezt jó hallani végre, hogy Csaszi vissza tér a pályára! Ha pár percet is játszik sokat segíthet a többieknek ezzel!
Reméljük jól elfog sülni a triplái, amire nagy szükségünk van!
Előző meccsen alig-alig mentek a hármasok nekünk…
Hajrá Pvsk!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés