Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Antóni sérülése a múlté, de erőnlétben van hova zárkóznia

A visszatérő játékos kifejtette a véleményét arról is, hogy hogyan egyenlíthetnek a Körmend ellen.:

:

A sérüléséből felépülő Antóni Csanáddal a soraiban szenvedett vereséget a Pécsi VSK-VEOLIA az Egis Körmend otthonában szombaton. Kedden folytatódik a párharc, a Lauber Dezső Sportcsarnokban vághatnak vissza a pécsiek, és egyenlíthetnek a párharcban. A visszatérő játékos beszélt arról, hogy ehhez mire lesz szüksége a csapatának.

– Az első és legfontosabb, hogy a szombati első félidőt nem szabad megismételnünk – jelentette ki Antóni Csanád, a hosszú sérülése után épp a Körmend elleni meccsen visszatérő játékos a pvsk-panthers.hu-nak. – Sajnos ott borzasztóan dobtunk, nagyon gyenge százalékkal értékesítettük a kinti kísérleteinket, és ziccereket is elpuskáztunk. E mellett a védekezésünk is nagyon puha volt, rengeteg pontot kaptunk gyors indításból is. Delas borzalmas sérülése miatt a Körmend érezhetően beragadt a második félidőben, mi pedig alaposan feljavultunk.

A játékos sérülése már a múlté, ez nem zavarja a játékban, ám azt mondja, hogy az erőnléte még messze nem tökéletes.

– A sérülésem már a múlté, azzal nincs semmi baj – mondta Antóni. – Azonban erőnlétben még van hova zárkóznom, olyan 70 százalékos állapotban vagyok. Kellenek a meccsek, a percek, hogy visszazökkenjek, de nincs ezzel semmi baj, örülök, hogy rögtön sok időt tölthettem a pályán, igyekszem segíteni a csapatot, ahogyan csak tudom.

Delas kiválásával biztos szűkül valamelyest a Körmend variációs lehetőségeinek listája, hiszen ő védekezésben az egyik legjobbja a vasiaknak, ráadásul a rotációjuk is egy fővel rövidebb lesz így.

Mi hazai pályán általában azért jól szoktunk dobni, tehát elsősorban arra kell nagyon figyelnünk, hogy az elejétől kezdve kemény, fegyelmezett legyen a védekezésünk. Nem is kérdés, hogy egyenlíteni akarunk. Hazai pályán le akarjuk győzni ellenfelünket.

fotó: pvsk-panthers.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés