Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Antóni nevelőegyesülete ellen térhet vissza

A pécsi játékos azt mondja, Dzunics kinevezése óta sokkal jobban játszik a Paks, mint előtte.:

:

Ma este hat órától az Atomerőmű SE gárdáját fogadja hazai pályán a Pécsi VSK-Veolia. A Paks elleni meccs mindig kicsivel többet jelent Antóni Csanádnak, aki épp a tolnaiaktól szerződött Baranyába.

– Nem kérdés, hogy a nevelőegyesületem ellen játszani mindig egy kicsit különleges, de mivel már negyedik szezonomat húzom a PVSK-ban, azért mostanra már nagyjából egy szinten van számomra egy Paks és egy bármelyik másik csapat elleni bajnoki – árulta el Antóni a pvsk-panthers.hu oldalnak, aki az utóbbi meccsek kihagyása után talán épp az ASE ellen térhet vissza sérülését követően. – Ezen a héten már együtt edzettem a csapattal, a Kaposvár ellen be is melegítettem, és bár gyorsan lekopogom, de eddig fájdalom nélküli vagyok, így bízom benne, hogy a hétvégén ismét pályára léphetek. Ez nekem is nagyon sokat jelentene, hiszen azért jó lenne már ismét élesben bizonyítani. De az is biztos, hogy a csapat sem látná kárát annak, ha eggyel hosszabb lenne a rotációnk. Azért az utóbbi hetek nagy hajtása érezteti a hatását, a Kaposvár ellen a meccs végére egy kicsit talán el is fáradtunk.

És épp ez az egyik ok, ami miatt nagyon nehéz meccsre számít Antóni az ASE ellen.

– Ők ugye a hétvégén nem játszottak bajnokit, így pihenten érkeznek majd hozzánk. Ráadásul Dzunics mester kinevezése óta egészen máshogy játszik a Paks, mint előtte. Sokkal jobban! Agresszív, egész pályás letámadást erőltetnek, és gyors támadásokat vezetnek. Jevtovics és Faust extra légiósok, de Kovács Ákos is nagyon fontos láncszem szombati ellenfelünknél, őket meg kell próbálni kikapcsolni valahogy. Nagyon nagy a verseny a középmezőnyben, így borzasztóan fontos lenne, hogy hazai pályán nyerni tudjunk a hétvégén. Meg is teszünk érte mindent.

fotó: pvsk-panthers.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés