Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Antóni nem hősködik

Felépült sérüléséből a pécsi játékos.

  •   :

:

Antóni Csanád elég különleges módon élhette meg az idei bajnokság felfüggesztését, majd lezárását, ugyanis eleve már egy ideje nem tudott a pályán pattogtatni egy combsérülés miatt, így igazából számára a visszatérés lehetőségét vette el a koronavírus-járvány.

– Valóban, a combommal bajlódtam épp, amikor lefújták a bajnokságot – emlékezett vissza a kosaras. – Még két-három hetem volt vissza a rehabilitációból, amikor eldőlt, hogy nincs tovább a 2019/20-as évad. Az azóta eltelt időben azért szerencsére már sikerült kihevernem a sérülést, mostanra teljesen felépültem.

Antóni, a kijárási korlátozás időszakát nem Pécsett, hanem otthonában, Pakson tölti. És bár olykor neki sem könnyű a bezártság, azért igyekszik betartani minden szabályt.

– Senkinek sem könnyű ez a helyzet, én is szívesebben lennék a pályán, vagy a barátaimmal. Amennyire csak tudom, betartom a dolgokat. Nem hősködök ebben a szituációban. A kényszerszünet elején természetesen kihasználtam a pihenőt, de alapjában véve most már edzek rendesen, ami nagyrészt futásból és erősítésből áll. Illetve ebben a helyzetben egyetemi tanulmányaimat sem hanyagolom el. Most van időm a tanulnivalóimmal egy kicsit többet foglalkozni.

Végezetül a pvsk-panthers.hu oldal kíváncsi volt arra is, hogy az utóbbi másfél hónapban egyáltalán fogott-e labdát a kezében, és a tripladobások mestere nem is okozott csalódást.

– A lehetőségekhez mérten azért igyekszem labdázni is olykor-olykor – mondta széles mosollyal az arcán Antóni Csanád a klub honlapjának.

fotó: pvsk-panthers.hu

  •   
3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MAFCdrukkerTárkonyKec Recent comment authors
Kec
Olvasó

Tripladobások mestere…Ez a gyerek… Pálya közelébe nem engedném.

Tárkony
Olvasó

Tataminra felengedném

MAFCdrukker
Olvasó

Nem tudom, ki, de az baj, ha egy erős középcsapat magyar fiatalja ezt tudja…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés