Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Antóni Csanád és Füzi Róbert is aláírt Pécsre

Nagyjából kész is a külső sor.:

:

Egy régi ismerős, és egy nem olyan régi ismerős érkezését jelentette be közleményében a Pécsi VSK-VEOLIA csapata, a külső sor így nagyjából kész is az érkezésükkel.

Mint írják, Bíró Levente, Kocsis Zalán, Horti Bálint és Halász Ákos leigazolásával a közelmúltban már elindultak azon az úton, amelyen a klub korábbi játékosait igyekeznek visszacsábítani a PVSK kötelékébe. Újabb régi ismerőst köszönthet a fedélzeten a gárda, leigazolt ugyanis a csapat korábbi triplagyárosát, Antóni Csanádot. Bár Csaszi az előző szezont az NB I. Zöld -soportjában töltötte, és egy korábbi sérülés miatt nem is úgy sikerült az éve, ahogyan talán várta volna, azonban izmos A-csoportos tapasztalata és gyilkos triplái miatt nagy segítségére lehet az együttesnek céljai elérésében.

Füzi Róbert sem ismeretlen a baranyaiak számára, hiszen egy éve ilyenkor már egyszer hírt adtak a leigazolásáról. Akkor nagy reményeket fűztek a megszerzéséhez, azonban az élet keresztülhúzta a számításokat. Alig egy éve ugyanis szívproblémát diagnosztizáltak a kosarasnál, és úgy tűnt, pályafutását is abba kell hagynia, mindössze 22 évesen. Fél évet kénytelen is volt kihagyni, azonban egészségügyi problémáját sikerült az orvosokkal együtt rendbe hoznia. A tavaszi szezonban már vissza is térhetett a pályára, és a Veszprém színeiben végig is játszotta ezt a félévet – bármiféle panasz nélkül. Így most újra bejelenthetik szerződtetését – bíznak benne, hogy hamarosan már a PVSK mezében is bemutatkozhat a pályán, a 2-3-as poszton bevethető, ponterős játékos.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Buborkaejjha Recent comment authors
ejjha
Olvasó

Köszönjük a pécsi infókat. Bár enyhén szólva is elfogult a bb1, mert a többi piros csoportos csapatot magasról lesz..rja. Többi piros csoportos nem érdekes? Ezen van sok kattintás, csak ez számít?

Buborka
Olvasó

Az A csoportba feljutó Honvédról még egy sort sem írtak.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés