Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Anton Cook a Körmend második légiósa

Alakul a vasiak kerete.:

:

Cook egyetemi évei után Brazíliában kezdte meg profi karrierjét, ahonnan két év után Finnországba (UU-Korihait), ezt követően ismét Brazíliába igazolt. A 2021/22-es szezont a bolgár Beroe csapatánál töltötte, ahol 16,5 pontot, közel 3 lepattanót és 4 gólpasszt átlagolt meccsenként. A tavalyi szezonban a svéd Boras csapatánál 26 mérkőzésen 17 pontot, 2,2 lepattanót és 3,4 asszisztot tudhatott magáénak, ahol bajnoki döntőig vezette csapatát. A jobbkezes, 1995-ös születésű, mindkét mezőnyposzton bevethető 188cm-es játékossal 1 éves megállapodást írt alá a klub, amely a sikeres orvosi vizsgálatokat követően lép életbe.

Németh Levente másodedző mondta el véleményét az új játékosról:

Mindenképp szerettünk volna egy tapasztalt, és sokoldalú játékost találni hátvéd posztra, nagyon boldogok vagyunk, hogy ez sikerült. Anton személyében egy abszolút győztes mentalitású, és jó karakterrel rendelkező embert kapunk, aki a pályán és a pályán kívül is segíteni fogja társait. Nagyon jó százalékkal értékesíti a külső dobásait, de csapattársait is rendre bevonja a játékba! Biztosak vagyunk benne, hogy nagy hasznára lesz csapatunknak a következő szezonban, és együtt szép sikereket tudunk elérni!

 

45 hozzászólás

45
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
35 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
PojacaMarillionnick19red-black01moldi56 Recent comment authors
nick19
Olvasó

Számok alapján jó játékosnak tűnik. 17 pont fölött átlagolt, ráadásul döntőt játszott csapatával. Korábban is hasonló statisztikája volt. Szóval egy kiegyensúlyozott, stabil, ponterős embernek tűnik. Az edzők dolga, hogy jól működjön együtt a többiekkel.

Motoros
Olvasó

Üdv nálunk Anton!
Dj “Ötzi is megénekelte:
Ich bin der Anton aus Tirol????

Mendez
Olvasó

Svéd EZÜSTérmes, láttad homokos?
Tudta hova kell mennie a következőért. 🙂 🙂 🙂

Motoros
Olvasó

Még kivásárolhatjátok????
????

Mendez
Olvasó

Köszi, a törpéket csak tartsátok meg magatoknak.
Illetve úgysem tartjátok meg, karácsonyra le szoktátok cserélni őket.
?

red-black01
Olvasó

Mit? Ezüst a következő szezonban?
Hol kell aláírni? ?

zterulez
Olvasó

A triplákat brutálisan szórja, ráadásul extra nagy volumenben is. Plusz több szezonon keresztül, több bajnokságban is ugyanolyan magas százalékokat produkált eddig. Ha ez így marad, és egy elfogadható védekezése is van, akkor egy nagyon jó igazolás lesz.

Mendez
Olvasó

A brutális szó miatt muszáj volt ránéznem a tavalyi Boras-ban nyújtott teljesítményére.
Hááát, én a következőket látom:
A csapatban a 10-ik!!! helyezett a 2 pontos dobószázalékot tekintve, illetve 8-ik!!! a 3 pontos százalékot nézve.
A center is hatékonyabb volt távolról, mint az emberünk.
Azt, hogy szórja, mint bolond a lisztet tényleg igaz, de hogy a csapat egyik leggyengébb kezű játékosa volt az is biztos.
Mondjuk a svéd bajnokság erősségéről mindent elmond, hogy a Boras kezdő centere 201 cm magas, és így sikerült döntőt játszani.
https://basketball.eurobasket.com/team/Boras-Basket/1029?Page=3

zterulez
Olvasó

Ha ennyire utánanéztél, akkor nyilván azt is láttad, hogy az utolsó 5 szezonjában hogyan triplázott az alapszakaszok során: 34,1%; 36,4%; 42%; 45% és tavaly 39%, mindezt meccsenkénti 6,6 kísérletből szintén 5 év átlagában.
Csak összehasonlításként Perl Zoltán számai ugyanezen időszakban: 22,2%; 34,2%; 41,7%; 35,1% és tavaly 25,7%, mindezt meccsenként 2,46 kísérletből.
Vagy a másik üdvöskétek Váradi Benedek triplaszámai: 25,2%; 29,6%; 30,1%; 33,6%; 34,9%, mindezt meccsenként 4,22 kísérletből.

Mendez
Olvasó

Azért ha Perl Zolival akarod összehasonlítani akkor nézzünk mondjuk egy VAL számot is.
Zoli 28 perc 22.6 VAL
Anton 24 perc 8.6 VAL
Van némi kis különbség.
De maradjunk annyiban, ősszel kiderül mire képes az új szerzemény, mert volt már itt Kárpátok bombázója meg palánk alatti terror aztán karácsonykor már a nevükre sem emlékeztek a szurkolók.

zterulez
Olvasó

Azt hittem, hogy a triplázásról beszélgetünk, de amúgy igazad van abban, amit leírtál a légiósokról úgy általában. Hogy a cikkben szereplő úriember is közéjük fog-e tartozni azt meglátjuk hamarosan. Perl Zoltán meg amúgy Európa klasszis lenne, csak eddig még nem vette a fáradtságot, hogy egy igazán jó távoli dobást kifejlesszen és ez probléma a válogatott meccseken is, és a karrierjét is megakasztotta, legalábbis ami a külföldi álmokat illeti.

Rolex
Olvasó

Na,ennyit arról,hogy körmenden nincs pénz…
?

Tatátok
Olvasó

Sose vót, nem is lesz 😉
Üdv nálunk!

Tatátok
Olvasó

Sose vót, nem is lesz! 😉
Üdv nálunk!

PL
Olvasó

Biztos nagyon drága lehetett, hisz a Bundesligából jött, top számokkal, előtte a spanyol élvonalban és Franciaországban is megfordult…

Ja várj…mégsem… ?

moldi56
Olvasó

Nálunk viszont semmi hír.

Savaria
Olvasó

Alakul a szokásos streetball…:)

Motoros
Olvasó

Nézd el, h nem itt van az Ezüst-tó?.
Körforgalmak h állnak 1ébként?
????

PL
Olvasó

Ohh egy sárgataknyot kifújt ide valaki..?

Ha meg beszól nektek valaki, megy a sírás… ?

Mendez
Olvasó

Most megnézzük mi történik, ha nektek szólogatnak be a cikketek alatt.
🙂

Savaria
Olvasó

Szánalmas vagy, hogy a Falco-s cikkek alatti okádék kommentjeid után még neked áll feljebb…

Marillion
Olvasó

PL…Mi azt hiszem ha reagálunk egymás hozzászólására /nem sűrűn vagyok itt/ ha betévedek akkor is azért normális keretek között folyik én gratuláttam a bronzhoz is aztán ennyi! Tőled kérdezem Motorost melyiktek és mikor teszi helyre? Csakhogy mert falco mániákus ha ott cikk van nem lehet leállítani az aljas beszólásait…de ha itt mondjuk éppen MENDEZ reagál vissza akkor ő meg egy “sárgatakony”! A srácnak meg sok sikert nálatok….

BasketMan
Olvasó

Cakarunal mi a helyzet?Marad vagy válás?

abcabc
Olvasó

Jött pár jó egyes Borasból.Hillard, Chambers pl,simán beválhat Cook.Söt.

ChampWest?
Olvasó

Ilyen névvel nem az NKA-ba kellett volna igazolnia?
Amúgy a triplázása az tényleg nem rossz

SárgaPárna
Olvasó

Kastrati, te vagy az?

Motoros
Olvasó

Még mindig nálatok lakik?
????

PL
Olvasó

Tényleg hasonlít rá. Főleg a bőrszíne…

Redbid
Olvasó

Mondjuk jó lesz az harmadik légiósnak is, mert Cakarun személyében volt egy maradó!
Amúgy az új igazolás jó kezű srácnak tűnik a 40+ %-os triplázással!

SárgaPárna
Olvasó

Mikor igazolt rosszkezű játékost a Körmend? ????

SzhelY
Olvasó

soha

Mendez
Olvasó

Azért szokott a fele már otthon karácsonyozni.

SzhelY
Olvasó

hát sajnos nekünk csak az egis pénze jut nem a városé

Mendez
Olvasó

Bevesztek napi három nyugtatót és duplán jól jártok.
Nem idegeskedtek amikor a Falco hálót vág, az Egis nagyobb bevételéből meg biztos több jut a csapatnak is.
De több ötletet már tényleg nem adok. 🙂

SzhelY
Olvasó

azt szeretett cigány vezéred elnyulja

Marillion
Olvasó

SzhelY…Szombathely lakossága még nem ment az utcára a Falco kosárlabda klub miatt tüntetni…mondjuk még a városháza elé sem! Ami az Egist illeti hát a gyógyszerek tőbbségéhez már alapból is értelemszerűen köze van melyeknek az ára már már megfizethetetlen….úgyhogy bevétel van ott is és mint névadó főszponzor van amiből szezononként légiósok tömkellege jön megy még idény közben is! Vagy azt a sok légiós cserélgetést például ki finanszírozza ott a kosárlabdában? Mert aki nem tölti ki azt is ki kell fizetni és aki meg közben jön azt is meg kell fizetni!

PL
Olvasó

Marilla ne beszélj itt mellé! Hogy jön ide, hogy ki tüntetett és hol? Pont a Körmendet veszed ide? Nálunk volt tüntetés? Szedd ki a sárga csipát a szemedből! Mi nem vonulunk ki percekkel a meccsek vége előtt, ha vesztésre állunk. Meg nem a mi szurkolótaborunk rázta a kordonokat szidva a játekosait, amikor a Magyar Kupából idő előtt kizúgtak…pár éve ez pont ti voltatok.. Az a vicc, hogy a végén kihozzátok, hogy Körmenden több pénz van mint Szilverhelyen ??? nem kezd kellemetlen lenni? Lehet, hogy van játekoscsere nálunk, még ha nem is annyi, amit a sárga agyatok vizionál, de az biztos,… Olvass tovább »

SzhelY
Olvasó

uff jólszoltál amúgy öreg én nem andriskára gondoltam ezkapufa,egy frontal feljebb keresd a hibát

Marillion
Olvasó

Ha nem tudod vagy szándékosan nem akarod értelmezni azt amit én hozzászóltam akkor ennyi vagy te is emberileg. Amúgy Motorossal kapcsolatban is kérdeztelek…arra meg gyáva vagy szint vallani! Ami a falco szurkolók balhéjával kapcsolatos felvetésed az meg mekkora az mellett ami nálatok van minden hazain ha nem áll jól az eredmény alakulása…nem rajtatok múlik hogy nem vagytok bent a pályán! Jó akkor egymással befejeztük a szép szavakat ha te igy akarod! Mi a faszért nem tudjátok lenyelni hogy mi zajlik itt Szombathelyen a Falcoval kapcsolatban? Klubnak adva van hogy lové után kilincseljen….első vidéki bajnok…tradició…fanatizmus meg egyéb akkor minden szponzornak akit… Olvass tovább »

SzhelY
Olvasó

ember a hozzáálasotokal van a gond,úgy viselkedtek ,hogy csak ti a többi meg egy kis csicska senki,főleg te aki eljátsza amegmondóembert ha valakinek más mondanivalója van annak.már a k.annyát, a motoros egy igazi gyökér csak átforsítja a párnának a magasröptű gondolatait hatás ellenhatás,na jó nyaralást

Mendez
Olvasó

Ti nem vonultatok ki percekkel a vége előtt.
Ti már félidőben hazakullogtatok amikor az OSE vezetett az istállóban.
Meg az ügyvezető kocsijának tükrét sem rugdostátok le igaz?
Előbb otthon sepregess pelike.
???

Mendez
Olvasó

És neked nem kellemetlen peli, hogy három Falcoval megvívott döntőből három szilver jutott nektek és ti szilverhelyeztek?
Tudod ez olyasmi, mint mikor Gyurika meg Pistike összeverekszik, Gyurika laposra veri Pistike fejét, majd amikor Pistike magához tér mindenkinek azt híreszteli, hogy jól elverte Gyurikát.
Na pont ezek vagytok ti, a saját szennyeseteket akarjátok állandóan másokra ráhúzni.
Szánalom.

Pojaca
Olvasó

Marica! Nyelvtanból korrepetálás érdekel?

Marillion
Olvasó

Mi a gáz majd akkor pofázz helyesírásról ha nem találnál nálam rosszabbakat! Bizony vannak csak észre kéne venni…érdekes azok miért nem érdekelnek/érdekesek?

Motoros
Olvasó

Mit láttál?
????
Te vagy a Legnagyobb fanom????

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés