Connect with us

Bajnokság

Antino Jackson megszólalt: még soha nem tapasztaltam, hogy ilyen módon beszélnek rólam

A légiós szerint a róla tett állítások nem valósak.:

:

Mint ahogy arról beszámoltunk, a Sopron KC közleményben jelentette be, hogy a csapat irányítója, Antino Jackson minden szó nélkül elhagyta az együttest.

A légiós az Instagram oldalán tett közzé egy posztot, melyben nyomatékosítja, hogy a róla tett állítások nem valósak. Az írását változtatás nélkül közöljük:

Tudomásomra jutott egy közlemény, amelyet legutóbbi klubom, a Sopron tett közzé. Szeretném nyomatékosítani, hogy a rólam tett állítások nem valósak. A Magyarországra érkezésem óta eltelt hetekben a kosárlabdánál jelentősebb dolgokkal küzdök meg. Megértem, hogy mindenkinek megvannak a saját problémái, sőt, a világban jelenleg tapasztalható helyzet is önmagában egy probléma. A tőlem telhető legjobbat próbáltam nyújtani a MUNKÁM során, úgy téve, mintha semmilyen nehézséggel nem kéne szembenéznem, amikor teljesen egyedül vagyok. Megosztottam a problémámat az edzővel/a klubbal, és láthatóan teljes mértékben megértették a körülményeket. Kiábrándító, hogy ilyen cikket tesznek közzé rólam. Minden döntésemről tájékoztattam a csapatot a január 4-i, hétfői vereséget követően. Arra hívták fel a figyelmemet, hogy az edző úgy érezte, mintha valami ismét zavarna, és erről a másnapi edzésen beszéltünk. A klubhoz érkezésem óta mindent beleadtam és minden tőlem telhetőt megtettem a meglévő problémák ellenére. Nem vagyok már újonc, és tudom, hogy nem lehet olyan módon elhagyni egy klubot, amivel engem vádolnak, azonban ezek olyan dolgok, amiket nem tudok befolyásolni. Imádom a kosárlabdát és tudom, hogy mindenkinek megvannak a saját problémái, de a Család jelent számomra mindent és nem lennék ma itt nélkülük. Mindannyiunknak nehéz döntéseket kell meghoznia minden nap. A családomat és a mentális egészségemet választom minden esetben. Még soha nem tapasztaltam, hogy ilyen módon beszélnek rólam. Azonban a klub hozzáállása a szituáció kezelése során nem volt megfelelő. Csak a legjobbakat kívánom a klubnak. Értékelem a lehetőséget amelyet ebben az időszakban biztosítottak nekem, hogy azt tehessem, amit igazán szeretek, azonban ki kell állnom amellett, amiben hiszek és az általam meghozott döntésben.

Fotó: Wölfinger Béla

25 hozzászólás

25
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
15 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
ColeTom67SajkaCsakegyfangulyasszabolcs00 Recent comment authors
Cole
Vendég
Cole

Hát…én sokat nem tudok az egészről, de érdekes eset mindenesetre. Falcosként (nem a Sopront akarom védeni) csak a véleményemet leírva, logikailag: a kevés felllelhető infót elolvasva, ebben az elkeseredett kirohanásban, amiben magát teljesen korrektnek és ártatlannak tünteti fel, 1 dolok nekem már nem kerek, már ha tényleg így igaz: “A kosaras amerikai ügynöke is értetlenül áll a történtek előtt.” (az előző cikkben volt. htts://bball1.hu/szo-nelkul-lelepett-a-sopron-iranyitoja/) Ha én annyira úgy érzem, hogy kicsesztek velem, hogy nem tudok dűlőre jutni a klubbommal, akkor először nem az ügynökömhöz fordulok, aki az én érdekeimet képviseli? Inkább kockáztatom a játékengedélyemet, elhúzok és össze-vissza-hadoválással akarok kozmetikázni? A… Olvass tovább »

Sajka
Olvasó

comment image

darius96
Olvasó

Próbálja menteni a menthetőt. Hadoválhat itt össze mindent, akkor is undorító amit tett. Minek jött akkor ide. Miért fogadta el a megkeresést. Minek játszott itt.. ezekre válaszolna inkább. Ha valami nem oké, nem biztos a hátterem akkor nem megyek el egy másik városba/másik kontinensre kosárlabdázni. Ezzel most jól megszo…tta a klubot. Nem elég, hogy nyerhető meccseket buktunk, most még ez is. Mire találunk új irányítót, mire beépül a csapatba, megint tavasz vége lesz.
El nem hiszem ba..i, hogy minket mindig sújt valami.

Csakegyfan
Olvasó

Amennyiben a játékos mond igazat, a járvány bármelyik családtagját elérhette. A kommunikáció nem tiszta, de ne szidjuk egyik felet sem ameddig nem látunk tisztán. Nektek pedig kitartást, remélem minél előbb megtalaljatok az utódját.

Tom67
Olvasó

Milyen jàrvàny?

Csakegyfan
Olvasó

A koronavirus… Ha azt mondod nincsen akkor beszélj egy olyan személlyel akinek a családtagja életét vesztette ennek következtében….

Tom67
Olvasó

Nevetséges vagy! Eddig is haltak meg emberek! Nem gyanús, hogy tavalyelött meg azelött, meg fasz tudja hány évre visszamenőleg ugyanannyian haltak meg mint tavaly? Nekem is meghalt tavalyelött is meg tavaly is több ismerősöm! A különbség annyi, hogy akik tavalyelőtt haltak meg azokról mindenki tudta, hogy mibe vagy mitôl halt meg, akik tavaly haltak meg azok meg ergytől-egyig mind koronàban haltak meg, mert most màs nincsen, mindenki csak koronàban halhat meg! Ùgyhogy hagyjàl engem ezzel a kamujàrvànnyal! Aki ezt mèg elhiszi annàl a bajok nem kicsik!

patyomkin
Olvasó

A valos tortenet megertese nagyon egyszeru lesz. Amennyiben a klub kiadja a jatekengedelyet, azzal elismeri majd, hogy valoban a jatekos elmondasa szerint tortentek a dolgok. Ha azonban a klub ugy erzi teljesen atvertek, akkor nem fogja kiadni. Ilyen egyszeru lesz ez.

Viggiano
Olvasó

Most mi volt pontosan a baja? Meg mi az, hogy amivel vádolják az nem igaz? Nem lépett le vagy most mi van? Ott volt az edzésen meg a lakásban is?

efeli96
Olvasó

Szerintem arra a részre vonatkozik, hogy a klub állítása szerint szó nélkül lépett le.
Azt nem cáfolja a nyilatkozatban, hogy már nincs ott, de azt igen, hogy ne szólt volna előre.

Viggiano
Olvasó

Ha ott hagyta a kocsiban a kulcsokat akkor valószínű nem szólt vagy ez így megy? Ott hagyok mindent aztán majd valaki megtalálja?! Nem akarom védeni egyik oldalt sem, de elég sok a buktató ha valóban így volt…

Csakegyfan
Olvasó

Honnan tudod, hogy nem a klub találta ki azt, hogy otthagyta a kulcsokat az autóban?

Skcforever
Olvasó

Bármilyen balhé volt a klubban, a klub mindig őszintén kiállt, sokszor még túl sokat is elmondva (lásd a Fazekas koronás ügy). Ezek után meglepődnék ha pont most ekkorát kammantana a klub vezetőség, ráadásul mi haszna lenne ebből az Skcnak?
Szerintem inkább próbálja menteni a menthetőt, hisz senki nem hallotta, volt-e vagy nem beszélgetés közte és a vezetők között. Így legalább azt mondják az érdeklődő csapatok, hogy hát kitudja mi történt, adunk neki még 1 esélyt, szerződtetjük. Más különben meg a kutyának se kellene ha biztos lenne, hogy tenyleg ő lépett le valójában. Szép kis manír.

Pbask
Olvasó

Vagy éppen a klub mindent a játékosokra próbál rákenni,nem a saját felelősségükre. Az is kommentekből derült ki, Csabi története hogy is történt valójában,ha jól tudom temetésen volt,ahol a párja nyújtott támaszt neki,és az a sár dobálás amit kapott,szintúgy nem volt sem korrekt,sem etikus a klub részéről ilyen helyzetben.
Elég összetett dolog ez.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Pbask, írj rám vmelyik közösségi oldalon privátban, szépen kérlek!

Pbask
Olvasó

Annyira nem fontos Szabi ez a téma, csak anno valaki itt pedzegette kommentben Csabi esetét,azért említettem meg. Persze egy beszélgetésre vagy egy meccs utáni sörözésre bármikor benne vagyok covid után 🙂

gulyasszabolcs00
Olvasó

Nem ennek az ügynek a kapcsán.

Pbask
Olvasó

Okés 🙂

Skcforever
Olvasó

A Csabi ügyben amit én tudok, nekem más a véleményem, de mindegy is, sok mindent elmond, hogy Csabi azóta is itt van, és minden okés. Ezen kívül viszont Pitts-et leszamítva (akiről mindenki tudja, hogy egy csicska volt) nem jellemző ránk, hogy ne békében vállnánk el a játékosoktól, pedig aztán jó pár játékos távozott az évek alatt. De mindegy, majd kiderül, ha tévedtem, elsők között fogok elnézést kérni, de addig a klubnak hiszek🙂

Pbask
Olvasó

Igen,Szabi is valószínű azért szólt, ez esetben hülyeséget írtam, vagy írtak mások.
Pittsel egyetértek (ami a soproni kiruccanását jelenti), de tartom hogy ez az eset más.

Skcforever
Olvasó

Hát azok után, hogy ekkora segge lett ennek a Jackson ügynek, remélem kétséget kizáróan kiderül ki volt az inkorrekt. Addig meg várunk, és tippelünk 😀

Pbask
Olvasó

Én Jacksonnak hiszek,elég korrekt, és a pályán amennyit láttam a Sopron meccseiből,egy teljesen normális,csapatorientált játékost ismertem meg benne, nem volt Kevin érzésem tőle.

Wilson
Olvasó

Szerintem mind a két fél ferdít, de ez a nyilatkozat korrekt, más kérdés hogy mennyire igaz.

SopronKCfan
Olvasó

Sosem fogjuk megtudni mi történt. De én előbb hiszek a klubnak mint neki.
Helyzeten nem változtat semmit, ugyanúgy sz*rban vagyunk, mint voltunk az első pár hónapban.

Milos
Olvasó

Az éremnek mindig 2 oldala van.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés