Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Ante Krapic jövőre is Szegeden pattogtat

A horvát erőcsatár bízik abban, hogy a következő szezonban ütőképesebb csapatuk lesz.:

:

Februárban szánta el magát szerkezeti változtatásra a Naturtex-SZTE-Szedeák. Ekkor leigazolta a korábban Zalaegerszegről már jól ismert Ante Krapicot. A légiós erősítést jelentett a Tisza-partiak számára, nem véletlenül döntöttek úgy, hogy a következő szezonban is szeretnék a soraikban tudni.

– A következő szezonban is Szegeden fogok játszani, aminek nagyon örülök – mondta Ante Krapic, a Szedeák erőcsatára a BB1.hu-nak. – Remélem, hogy jó csapatot sikerül összerakni, egy jó edzővel, és akkor a szebbik arcunkat mutathatjuk a következő szezonban. A szurkolóink ezt érdemelnék. Szívesen maradok, mert a családommal együtt nagyon szeretünk Szegeden élni. Velem van a feleségem és a fiam is, élvezzük az itteni életet. Abban bízunk, hogy hosszabb ideig fogunk itt maradni.

A horvát játékos a jövőbe tekintés mellett az idei szezonra is visszaemlékezett.

– Februárban érkeztem a csapathoz, hogy kiharcoljuk a bennmaradást a lehető legkönnyebb úton – folytatta a játékos. – Végül ezt csak a play-outon keresztül sikerült elérnünk. Természetesen emiatt mindenki idegeskedett egy kicsit, de szerintem az egész szezont tekintve bebizonyítottuk, hogy mi voltunk a jobb csapat, és nem véletlenül maradtunk benn az élvonalban. Összességében a magyar bajnokságról elmondhatom, hogy szerintem erősebb lett ahhoz képest, mint amikor legutóbb itt játszottam. Ezalatt a pár év alatt is fejlődött, és szerintem évről-évre fejlődik.

Fotó: delmagyar.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés