Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Angelo Warner: A Falco játékosát szerettem volna megóvni, hogy a lelátóra zuhanjon és megsérüljön

A kiállított játékos izgatottan nézte az öltözőből, hogy mi történik.:

:

Angelo Warner nem játszotta végig a Szolnoki Olajbányász Falco elleni mérkőzését. A hazaiak irányítója a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón adott magyarázatot arra, miként látta saját kiállítását.

– Kemény játszma volt, de tudtuk is, hogy az lesz. Jól felkészültünk. Mindkettőnknek nagyszerű csapata van. Mi újra megmutattuk, milyen tartásunk van. A második sportszerűtlen hibát nehezen lehet vitatni, de az első alkalommal sokkal inkább szerettem volna a Falco játékosát megóvni attól, hogy nagy lendülettel a lelátóra zuhanjon és megsérüljön. A játékvezetők ezt nem érezték, és az a döntés a hiteles, amit ők hoznak. Ennél sokkal fontosabb, hogy amikor egy játékosunk kiszállt, nem hagytuk, hogy elveszítsük az erőnket, lendületünket. Nagy izgatottsággal néztem az öltözőből, és remek volt látni, hogy nem adtuk alább! Boldog vagyok – nyilatkozta.

Mint ismert nem ez volt az egyetlen vitatott szituáció a mérkőzésen. A találkozó vége előtt négy másodperccel a játékvezetők – videózás után – Váradi Benedek ellen fújtak sportszerűtlent.

Ezt az esetet a Falco honlapjának kommentálta a szombathelyiek edzője.

Van, aki így látta, van, aki úgy. Gratulálok a Szolnoknak

– mondta a tréner.

HIRDETÉS

15 hozzászólás

15
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
moldi56Cibona5Olajheart2apafibeniavass Recent comment authors
Cibona5
Olvasó

Nem akarom védeni a magyar játékvezetőket, de a szabályok szerint jártak el, amikor sportszerűtlennek ítélték az említett hibákat. Ha valakinek ezzel gondja van az ne a játékvezetőket, hanem a szabályalkotókat hibáztassa. Ez most ezekre a konkrét esetekre vonatkozik, amúgy nincs jó véleményem sok játékvezetőről. Rengeteg nemzetközi meccset is láthatunk, ez a tendencia a sportszerűtlen hibáknál. Ami számomra érdekesebb, hogy Okorn miután megkapta a technikait, utána a magyar játékvezetők által is ismert délszláv “anyázást” folytatta habzó szájjal. Egy tökös játékvezető kiállította volna.

apafibeni
Olvasó

Ezek a bírók még nem láttak egy NBA-s meccset sem? Pedig azokból tanulhatnának.
Bár, ha így is jól megélnek, minek is?

Aranyalba
Olvasó

Okornnak van igaza (ilyen mondat sem gyakran hagyja el a számat 🙂 , fujhato volt. Azt nem értem miért írják néhányan, hogy Pallaié nem volt az, visszahúzta az induló emberét. Én egyik sportszerutlent sem érzem játékvezetői hibának.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ahogy én láttam.
Warner első: igen
Warner második: inkább nem, de butaság 1mp-nél egy ilyen megoldás
Pallai nem
Váradi inkább nem, de butaság 4mp-nél egy ilyen megoldás
Bruinsma igen
Okor igen+1 ami elmaradt igen

Kovari Andras
Olvasó

Warner elso sportszerutlenje siman fujhato volt! Ziccerezo jatekost tarolt le. Az igaz, hogy megfogta ami dicseretes tole de ez nem valtja ki a sportszerutlen faultot. Pallai sportszerutlenje vicc volt mint ahogy Beniet sem szabadott volna annak fujni! Ket forduloval ezelott Kormenden Zozot a vegjatekban ugyan ilyen szituacioban faultoltak hogy ne menjen az ido. Ott raadasul utana nyultak nem is oldalrol lett beutve a fault. Megvideoztak es sima faultot fujtak! Evane fujhato lett volna de amig evente valtoztatnak a szabalyokon es sajnos gyenge minosegu birok vannak addig ez lesz.

Pbask
Olvasó

Warner első faultja nálam egy kemény fault. De teljesen korrekten utána Zozót megtartotta ne legyen nagyobb gond, ezt már én is láttam tegnap, magamban gondoltam is,hogy abszolút normális,jószándékú légiós. Második faultja sportszerűtlen,evidens. Beniét se fujnám annak. Bruinsmáét viszont visszanéznem szívem szerint annak fújtam volna. Amit szegény Pallaira fújtak,az is világ vicce volt. Nem értem, miért kell ennyire belenyúlni egy-egy mozzanatba, miért érzik a bírók ezt felelősségüknek? Arról nem beszélve, mikor az adott szituációból 3 másodperc van vissza egész meccsből. Nem tudom ez a szabály, vagy csak ennyire főszereplők akartak lenni a végére, de előbbi, az egy kurva szar irány. Adom… Olvass tovább »

Viggiano
Olvasó

Nem csak az a baj, hogy hülyeségeket fújnak, hanem, hogy van lehetőségük vissza nézni és még úgysem megy nekik! Akkor minek a videó bíró? Olcsóbb lenne ha dobnának egy kockával, ha páros akkor szándékos, ha páratlan akkor sima falt!

WSreborn
Olvasó

Az a baj, hogy folyamatosan vàltoznak a szabàlyok és ők maguk sem tudják hogy a régi vagy az új elvek szerint fújjanak

avass
Olvasó

Regisztráltam, mert már nem tudom olvasni a “bírók belenyúltak a meccsbe” típusú hozzászólásokat.
Szeretném tisztába tenni. 2017-ben egy FIBA szabályvaltoztatás óta ezeket a faultokat egyértelműen sportszerűtlen hibának KELL ítélni.
Kérlek nézzetek utána, pl: jatekvezetok.hu

avass
Olvasó

…bocsánat, pontosítok http://www.jatekvezeto.hu

Viggiano
Olvasó

Sosem gondoltam még arra, hogy a bírók belenyúlnak egy meccsbe, akkor sem ha a szeretett csapatom játszik és mondjuk össze vissza fújnak! Elhiszem, hogy történt ilyen változás a szabálykönyvben! Felőlem fújjanak be minden ilyet, csak akkor következetesen! Teljesen pártatlanul néztem a tegnapi meccset, három dolog volt amit volt kosaras szemmel néztem! Warner, Anderson bűn gyenge játéka, illetve Okorn idegrendszere! Warner játszott nálunk de nem rémlik, hogy ennyire buta lett volna! Andersonnak nem tudom milyen szerződése lehet, de le a kalappal a menedzsere előtt! Pár hete olvastam valakitől, hogy Okornra csak irigyek páran mert jó edző, oké, elfogadom, legyen jó edző,… Olvass tovább »

Olajheart2
Olvasó

Ezt akartam írni csak már nem akartam okoskodónak tűnni.. Az uram mondta,hogy igenis ezek az új szabályok szerint sportszerűtlen hibák..
(finom szólva se Olaj szurkoló az uram… sőt.. ) és utána néztem én is..
a szabályok szerint sportszerűtlen hiba volt a Váradié..

moldi56
Olvasó

Nem Olaj szurkoló az urad? Akkor mi?

JR.Benitez
Olvasó

Amikre mostanában sportszerűtlent fújnak, 15 éve még sima faultot se…. Rossz irányba halad a jatekvezetés szerintem ha minden szarra repül a sportszerűtlen… Régen egy teljes fordulóban volt 2-3. Most meg sokszor egy meccsen 2 negyed után…. Hagyjuk már nevetséges klub szimpátiától függetlenül mondom.

Suns
Olvasó

Indokolatlan volt a sok sportszerűtlen, plusz a technikaiért is tettek a szürkék. Ebben a meccsben nem volt ennyi sportszerűtlenség. Szerettek volna főszereplővé válni, mint már annyiszor…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés